Jokes presentations, videos, pictures, cartoons - family humour
Thanks to Ray O'.
·I tried to catch some fog. I mist.
·When chemists die, they barium.
·Jokes about German sausage are the wurst.
·I know a guy who's addicted to brake fluid. He says he can stop any time.
·How does Moses make his tea? Hebrews it.
·I stayed up all night to see where the sun went. Then it dawned on me.
·This girl said she recognized me from the vegetarian club, but I'd never met herbivore.
·I'm reading a book about anti-gravity. I can't put it down.
·I did a theatrical performance about puns. It was a play on words .
·They told me I had type A blood, but it was a type-O.
·A dyslexic man walks into a bra .
·PMS jokes aren't funny, period.
·Why were the Indians here first? They had reservations.
·Class trip to the Coca-Cola factory-- I hope there's no pop quiz.
·The Energizer bunny arrested and charged with battery.
·The old man didn't like his beard at first. Then it grew on him.
·Did you hear about the cross eyed teacher
who lost her job because she couldn't control her pupils?
·When you get a bladder infection, urine trouble.
·What does a clock do when it's hungry? It goes back four seconds.
·I wondered why the baseball was getting bigger. Then it hit me!
·Broken pencils are pointless.
·What do you call a dinosaur with a extensive vocabulary? A thesaurus.
·England has no kidney bank, but it does have a Liverpool .
·I used to be a banker, but then I lost interest.
·All the toilets in New York 's police stations have been stolen. Police have nothing to go on.
·I got a job at a bakery because I kneaded dough.
·Velcro - what a rip off!
·Cartoonist found dead in home. Details are sketchy.
·Venison for dinner? Oh deer!
·Earthquake in Washington obviously government's fault.
·I used to think I was indecisive, but now I'm not so sure.
Thanks to David M.
Thanks to Tony H.
Thanks to Paul S.
man
1. ------------
board
Ans. = man overboard
Okay, let's see if you've got the hang of it.
stand
2. ------------
i
Ans. = I understand
Let's try a few now and see
how you fare ?
3. /r/e/a/d/i/n/g/
Ans. = reading between the lines
4.
r
road
a
d
Ans. = cross road
5. cycle
cycle
cycle
Ans. = tricycle
0
6. ------------
M..D.
Ph.D.
Ans. = two degrees below zero
7. knee
light
Ans. = neon light
( knee - on - light )
ground
8. ---------------
feet feet feet feet feet feet
Ans. = six feet underground
9. he's X himself
Ans. = he's by himself
10. ecnalg
Ans. = backward glance
11. death ....... life
Ans. = life after death
12. THINK
Ans. = think big ! !
13. abababababababababababababababababababab...
Ans. = long time no 'C'
To receive the weekly link to the latest Sunday Family humour,
send an email to dgwest7@gmail.com
saying subscribe Sunday Family Humour.
No costs, nothing else needed. Welcome and thank you.
Thanks to David H.
Not just a ballet - an amazingly gymnastic performance
Thanks to Lee
Thanks to Ray O'.
Did you enjoy this page?
Please click +1