Academy Day

This is the academy day for 2018/19.

08:30 Registration - 10 minutes

08:40 Period 1 - 45 minutes

09:25 Period 2 - 45 minutes

10:10 Break - 20 minutes

10:30 Period 3 - 45 minutes

11:15 Period 4 - 45 minutes

12:00 Lunch 50 minutes

12:50 Reading Time - 20 minutes - Year 11 English, maths or science intervention.

13:10 Numeracy / PHSE / Tutoring / Assembly - 20 minutes - Year 11 English, maths or science intervention.

13:30 Period 5 - 45 minutes

14:15 Period 6 - 45 minutes

15:00 Enrichment / Extended Learning / Extracurricular - 45 minutes

Updated 20/08/18