Hervormd Hei- en Boeicop

U kunt hier informatie vinden over onze kerk en alle activiteiten die er plaats vinden. Zomer en winter, elke zondag staan de deuren van de kerk uitnodigend open en komen we samen in de kerkdiensten. Daarnaast zijn er gedurende het winterseizoen ook diverse andere activiteiten in de gemeente. De kerkenraad nodigt u van harte uit hieraan actief deel te nemen.

Kerkadres: Hei- en Boeicopseweg 46

Predikant: ds. W.A. van den Born, predikant@hervormdheienboeicop.nl, telefoonnummer (0345) 84 66 82 (let op gewijzigd nummer!)

Scriba: D. Bassa (scriba@hervormdheienboeicop.nl)

Gemeenteprofiel

Hervormd Hei-en Boeicop maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland en deelt daarmee in de aan Israël geschonken verwachting van het Koninkrijk Gods en strekt zich daarnaar uit. Lees verder......

Elke zondag komt de gemeente bij elkaar in de kerk. De klokken luiden over ons dorp, als roep en nodiging samen te komen en zich te voegen onder het Woord.

Kerkdiensten:

Degenen die zich hebben opgegeven om de diensten bij te wonen worden vooraf uitgenodigd. Zie Aanmelden bijwonen kerkdienst. De live uitzending van de kerkdiensten (beeld en geluid) blijft op de gebruikelijke wijze plaats vinden.

Zondag 20 juni 2021

09.30 uur ds W. van Vreeswijk, Rouveen

18.30 uur ds H.J. Lam, Werkendam

Zondag 27 juni 2021

09.30 uur ds W.A. van den Born

18.30 uur ds R.R. Eisinga, Gorinchem

Op zondag luisteren we met elkaar naar de stem van onze God, die tot ons spreekt in het lezen en de verkondiging van het Woord. De kerk is de werkplaats van de Heilige Geest.

Versoepeling coronamaatregelen (05-06-2021)

👍

Vanaf zondag 6 juni zijn er, volgens de laatste corona richtlijnen, weer 60 kerkgangers welkom in de kerk. Ook mogen er weer enkele coupletten door alle kerkgangers op ingetogen wijze worden meegezongen. We zijn dankbaar dat dit weer mogelijk is.

Werkblad voor de kinderen | Kerkdienst zondag 13 juni 2021

Algemene informatie: Er is een kleine commissie gevormd die voortaan bij toerbeurt voor elke morgendienst de werkbladen voor de kinderen gaat maken.

Voor de kinderen: Fijn dat je meeluistert met de kerkdienst! Of je nu in de kerk zit of thuis, je mag God ontmoeten en samen Hem eren. Dit blad kan je vandaag gebruiken om in te vullen tijdens de kerkdienst. Schriftlezing: Ruth 2:1-23. De tekst voor de preek Ruth 2:14.

Download het werkblad.

Kerk-app

Kerk-app Hei- en Boeicop

Vanaf nu is de Hei- en Boeicop app in de AppStore en in de Google PlayStore te downloaden. Klik op de linkjes om de app te downloaden. Om app-beheerders, collecte-beheerders en gebruikers op weg te helpen, zijn er verschillende handleidingen beschikbaar. Bekijk ze door op de linkjes te klikken!


Meer informatie op de pagina Kerkapp

Het installeren

Na het installeren van de app moet u een aantal gegevens invoeren en toegang vragen voor de app. De app is namelijk alleen voor mensen die betrokken zijn bij onze gemeente. Zo ontstaat een veilige omgeving waar we elkaar kunnen bemoedigen en informeren. Eén van de beheerders geeft u binnen enkele uren toegang tot de app. Het gebruik van de app is vrij eenvoudig. Onderaan in de app vindt u vijf functies. Verdere toelichting per functie is hier te vinden..

Beleidsplannen Hervormde Gemeente van Hei- en Boeicop

Op 30 september 2020 zijn de beleidsplannen Hervormde Gemeente van Hei- en Boeicop 2020-2025 vastgesteld.

Ga naar Nieuws.

Rommelmarkspullen nu ook op Markplaats:

Koffie drinken na de kerkdienst

Op zondagmorgen 23 februari 2020 hebben we voor de laatste keer, als gemeente, koffie / thee / frisdrank gedronken in de Rank. De contacten worden gemist.

Uitnodigingssysteem bijwonen kerkdiensten

Voor bezoekers die zich nog niet eerder hebben aangemeld: dit kan hier worden gedaan.

Bericht hier uitvouwen -->

Ten aanzien van kerkgangers die zich wel eerder al hadden aangemeld, geldt het volgende:

  1. Er hoeft In eerste instantie geen actie te worden ondernomen

  2. Wacht de uitnodigingsmail af

  3. Reageer binnen 48 uur op de mail om aan te geven of u/jij de dienst bij wilt wonen.

  4. Niet reageren is een afmelding

  5. Eventueel kan na ontvangst van een uitnodiging door u/jou het aantal werkelijke bezoekers worden verminderd via kerktijd.nl

Collectebonnen

De verkoop van collectebonnen in de Rank is vervallen! | Lees hier hoe u collectebonnen kunt bestellen.

U kunt ook aan de collecte geven via de Kerkapp.

KERKBLAD VOOR DE KINDEREN

Voor de kinderen is een standaard kerkblad gemaakt. Dit is elke kerkdienst te gebruiken.

De kinderen worden van harte uitgenodigd hier gebruik van te maken.

Kerkdiensten op internet

Kerkdiensten en bijeenkomsten kunnen ook worden beluisterd en bekeken via Kerkdienst gemist! via uw tablet, laptop, computer of digitale televisie.

Kerkdienst live luisteren (audio) |

Kerkdienst live kijken (video) >>>>>>