Hervormd Hei- en Boeicop

U kunt hier informatie vinden over onze kerk en alle activiteiten die er plaats vinden. Zomer en winter, elke zondag staan de deuren van de kerk uitnodigend open en komen we samen in de kerkdiensten. Daarnaast zijn er gedurende het winterseizoen ook diverse andere activiteiten in de gemeente. De kerkenraad nodigt u van harte uit hieraan actief deel te nemen. 

Kerkadres: Hei- en Boeicopseweg 46

Predikant: ds. W.A. van den Born, predikant@hervormdheienboeicop.nl, telefoonnummer (0345) 84 66 82 

Scriba: (scriba@hervormdheienboeicop.nl

Gemeenteprofiel

Hervormd Hei-en Boeicop maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland en deelt daarmee in de aan Israël geschonken verwachting van het Koninkrijk Gods en strekt zich daarnaar uit. Lees verder...... 

Bijwonen kerkdienst

Het is niet nodig om aan te melden voor het bijwonen van een kerkdienst. U bent elke zondag en op bijzondere dagen van harte welkom in onze kerk.

Uitzending kerkdienst

De kerkdiensten (beeld en geluid) worden live uitgezonden, maar zijn ook achteraf te beluisteren/bekijken (zie onderstaande knop).

Klik op bovenstaande knop  voor luisteren of kijken naar een dienst.

Ook thuis of elders is het mogelijk om aan de collectes te geven. Voor de mogelijkheden klik op bovenstaande knop of geef aan de collecte via de linkjes aan de rechterzijde ➡️➡️

Elke zondag komt de gemeente bij elkaar in de kerk. De klokken luiden over ons dorp, als roep en nodiging samen te komen en zich te voegen onder het Woord. 

Kerkdiensten

Zondag 3 maart 2024

09.30 uur ds W.A. van den Born (voorbereiding Heilig Avondmaal)

18.30 uur ds T.C. Guijt, Katwijk aan Zee

Zondag 10 maart 2024

09.30 uur ds W.A. van den Born (Heilig Avondmaal)

18.30 uur ds H. Westerhout, Nunspeet (dankzegging Heilig Avondmaal)

De kern van het kerk-zijn is dat we God dienen en loven en naar Hem willen luisteren. Wat ziet ons leven er anders uit als we er naar kijken met God in onze gedachten. Wij geloven dat God ons aanspreekt en ontmoet in wat we lezen in de Bijbel en overdenken in de preken. Iedere zondag komen we samen in de kerkdiensten van 09.30 en 18.30 uur.

24-uurs Spelletjesactie

Vrijdag 1 maart & zaterdag 2 maart 2024 | start 18.00 uur

Activiteiten

Informatie over de activiteiten en deelname is te vinden in de flyer van de Actiedag.

De 24-uurs actie gaat bijna van start! Alles is bijna klaar! De laatste puntjes worden op de i gezet💪

De deelnemers van de spelletjes bereiden zich mentaal en lichamelijk voor😉. Aan enthousiasme ontbreekt het ook niet.... maar wat zou het leuk zijn als jullie ons 's nachts aan komen moedigen, een spelletje met ons meespelen....😁dus zet een⏰stap uit🛏en kom naar Rank👣. 

Neemt u deze uitdaging aan? Wij kijken uit naar uw/jullie komst op 1 en 2 maart!👀

De JV en de clubs.


laatste update: 27-02-2024

Doel van de actie

Door samen, als dorp en gemeente, 24 uur lang spelletjes te doen, halen we geld op voor het HGJB project: Ik zie wat jij niet ziet. Het opgehaalde bedrag is bestemd voor een aantal projecten in Costa Rica, zoals een opvanghuis voor tienermeiden, een afkickcentrum, de lokale kerk en een kinderdagverblijf.

KLEDING- EN SPEELGOEDBEURS


Donderdag 14 maart 2024 vindt er weer een Kleding- en speelgoedbeurs plaats in de Rank. De openingstijden: 09.00-17.00 uur en 19.00-20.30 uur.

Kijk voor meer informatie (voorwaarden, instructies en richtlijnen voor het inbrengen van kleding en speelgoed) op de pagina Kleding- en speelgoedbeurs of download de flyer.


De kerkapp nu ook beschikbaar op de computer of laptop!

Donkey Mobile Web 🌐

Donkey Mobile, de bouwer van onze Kerkapp biedt een nieuwe mogelijkheid om met de gemeente te zijn verbonden!

Mogelijkheden

Wilt u comfortabel langere berichten typen, eenvoudig documenten toevoegen, of teksten kopiëren en plakken? Of misschien genieten van grotere letters op een groot scherm? Al deze functies - en meer - zijn nu binnen handbereik op Donkey Mobile Web. 

Toegang

Met deze toevoeging is de app nu ook toegankelijk voor gemeenteleden zonder smartphone. 

Om in te loggen op de webversie: open uw favoriete browser op uw laptop of computer. Bezoek web.donkeymobile.com. Log in met dezelfde inloggegevens als uw (smartphone) app-account. Als u nog geen account heeft dan kunt u deze hier aanmaken.

Wachtwoord vergeten? 

Geen probleem! Klik op 'wachtwoord vergeten' en stel eenvoudig een nieuw wachtwoord in.

Nieuwsbrief fam. Godeschalk | december 2023

De zwaarte van de dingen

We kijken terug op een fijn verlof. Het was geweldig om veel mensen te kunnen ontmoeten, van in kleine kring in de huiskamer tot volle kerken. We hebben geprobeerd om in die ontmoetingen iets te delen van ons leven en werk in Congo. Terug thuis in Bunia kwam de zwaarte van de dingen weer direct op ons af. Er is veel lijden. Het zoontje van de pastor van Lolwa overleed, prijzen van levensmiddelen en brandstof stijgen enorm vanwege onveilige en modderige wegen en er waren conflicten en corruptie in een ziekenhuis van de kerk. In deze regio van Afrika lijkt door El Niño het regenseizoen langer en heviger te zijn, met als gevolg overstromingen en mislukte oogsten. 

Lees de nieuwsbrief hier verder.

Werkblad voor de kinderen

Fijn dat je meeluistert met de kerkdienst! 

Of je nu in de kerk zit of thuis, je mag God ontmoeten en samen Hem eren.

Op zondagmorgen kun je het werkblad gebruiken om in te vullen tijdens de kerkdienst. De actuele versie van het werkblad staat op deze pagina en in de Kerkapp. 

Collectebonnen

De verkoop van collectebonnen in de Rank is vervallen! | Lees hier hoe u collectebonnen kunt bestellen.

U kunt ook aan de collecte geven via de Kerkapp.

Kerk-app Hei- en Boeicop

Vanaf nu is de Hei- en Boeicop app in de AppStore en in de Google PlayStore te downloaden. 

Om app-beheerders, collecte-beheerders en gebruikers op weg te helpen, zijn er verschillende handleidingen beschikbaar. Bekijk ze door op de linkjes te klikken!

Meer informatie op de pagina Kerkapp

De Kerkapp op uw computer of laptop!

Open uw favoriete browser op uw laptop of computer. Klik op de link web.donkeymobile.com. Log in met dezelfde inloggegevens als uw app-account. 

Wachtwoord vergeten? Geen probleem! Klik op 'wachtwoord vergeten' en stel eenvoudig een nieuw wachtwoord in.

Het installeren


Na het installeren van de app moet u een aantal gegevens invoeren en toegang vragen voor de app. De app is namelijk alleen voor mensen die betrokken zijn bij onze gemeente. Zo ontstaat een veilige omgeving waar we elkaar kunnen bemoedigen en informeren. Eén van de beheerders geeft u binnen enkele uren toegang tot de app. Het gebruik van de app is vrij eenvoudig. Onderaan in de app vindt u vijf functies. Verdere toelichting per functie is hier te vinden.


⏩⏩⏩⏩⏩

Kerkdiensten op internet

Kerkdiensten en bijeenkomsten kunnen ook worden beluisterd en bekeken via Kerkdienst gemist! via uw tablet, laptop, computer of digitale televisie.

Geven | Collecte

Kerkdienst live luisteren (audio) |

       Kerkdienst live kijken (video) >>>>>>

Foto van de kerk
Foto van de pastorie met zonnepanelen