Hervormd Hei- en Boeicop

U kunt hier informatie vinden over onze kerk en alle activiteiten die er plaats vinden. Zomer en winter, elke zondag staan de deuren van de kerk uitnodigend open en komen we samen in de kerkdiensten. Daarnaast zijn er gedurende het winterseizoen ook diverse andere activiteiten in de gemeente. De kerkenraad nodigt u van harte uit hieraan actief deel te nemen.

Kerkadres: Hei- en Boeicopseweg 46

Predikant: ds. W.A. van den Born, predikant@hervormdheienboeicop.nl, telefoonnummer (0345) 84 66 82

Scriba: (scriba@hervormdheienboeicop.nl)

Gemeenteprofiel

Hervormd Hei-en Boeicop maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland en deelt daarmee in de aan Israël geschonken verwachting van het Koninkrijk Gods en strekt zich daarnaar uit. Lees verder......

Bijwonen kerkdienst

Het is niet nodig om aan te melden voor het bijwonen van een kerkdienst. U bent elke zondag en op bijzondere dagen van harte welkom in onze kerk.

Uitzending kerkdienst

De kerkdiensten (beeld en geluid) worden live uitgezonden, maar zijn ook achteraf te beluisteren/bekijken (zie onderstaande knop).

Elke zondag komt de gemeente bij elkaar in de kerk. De klokken luiden over ons dorp, als roep en nodiging samen te komen en zich te voegen onder het Woord.

Kerkdiensten:

Zondag 27 november 2022

09.30 uur ds. W.A. van den Born (voorbereiding Heilig Avondmaal)

18.30 uur ds D. Verkuil, Rhenen

Zondag 4 december 2022

09.30 uur ds. W.A. van den Born (Heilig Avondmaal)

18.30 uur ds W.A. van den Born (nabetrachting Heilig Avondmaal)

Op zondag luisteren we met elkaar naar de stem van onze God, die tot ons spreekt in het lezen en de verkondiging van het Woord. De kerk is de werkplaats van de Heilige Geest.

Oliebollen en Appelbeignets | verkoopactie

Het einde van het jaar nadert en dus is het weer tijd voor onze oliebollenactie! Bestel heerlijke oliebollen en/of appelbeignets voor uzelf of een dorpsgenoot.

U hebt de volgende keuzes:

A. Oliebollen, 6 stuks per zak voor 4,50 euro of 3 zakken voor 12,50 euro

B. Appelbeignets, 3 stuks per zak voor 4,50 euro of 3 zakken voor 12,50 euro

Voor verdere informatie: klik op dit item om uit te vouwen!

Wijze van bestellen

U kunt uw bestelling doorgeven t/m dinsdag 13 december 2022. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd bij u of uw dorpsgenoot op zaterdag 17 december 2022. Bent u op dat moment niet thuis, dan hangen we de bestelling aan de deur.

Geef uw bestelling door via het online formulier (zie onder dit bericht) of vul het formulier op de achterzijde van de flyer in en doe deze in de brievenbus bij Oude Regthuys 7. Wilt u bij uw bestelling aangeven of u via een betaalverzoek of contant wilt betalen? Na het plaatsen van uw bestelling wordt er een betaalverzoek gestuurd via e-mail of Whatsapp. Indien u contant wilt betalen, kunt u het bedrag in een gesloten enveloppe met daarop uw naam bij Oude Regthuys 7 inleveren t/m dinsdag 13 december 2022.

ACTIE VOEDSELBANK

zaterdag 17 december 2022

De diaconie van de Hervormde Gemeente Hei- en Boeicop organiseert een inzamelingsactie voor de Voedselbank Giessenlanden-Zederik op zaterdagochtend 17 december 2022. Tussen 10.00-12.00 uur kunt u voedingsmiddelen brengen in ‘De Rank’ (achter de kerk).

Voor verdere informatie: klik op dit item om uit te vouwen!


Deze inzameling is bedoeld voor de dagen rondom Kerst. Denk daarom ook aan vruchtensap, nootjes of pinda’s, spuitbus slagroom, kipragout, rijst, koffie of een potje jam. Ook de gewone levensmiddelen worden zeer gewaardeerd, vooral de producten die wat langer houdbaar zijn.

Alcoholische dranken worden niet geaccepteerd.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wilt u wel bijdragen? Een financiële bijdrage is altijd welkom op bankrekeningnummer NL25RABO0301933251 tnv Stichting Voedselbank Giessenlanden-Zederik. Zie ook www.voedselbankgiessenlanden-zederik.nl voor meer informatie.


Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

Diaconie Hervormde Gemeente Hei- en Boeicop

Handreikingen kerkdienst en uitstel invoering nieuwe wijze van collecteren

DeDeDe meest recente informatie is hier te vinden.2

Het gebruik van de kerk en de Rank in het winterseizoen | beheersing energiekosten

De hoge energiekosten zijn u vast niet ontgaan. Helaas hebben we hier ook bij de Kerk en de Rank mee te maken. Met elkaar kunnen we de energiekosten behapbaar houden. Daarom hebben we een aantal aandachtspunten voor u. Lees hier verder.

Werkblad voor de kinderen

Fijn dat je meeluistert met de kerkdienst!

Of je nu in de kerk zit of thuis, je mag God ontmoeten en samen Hem eren.

Op zondagmorgen kun je het werkblad gebruiken om in te vullen tijdens de kerkdienst. De actuele versie van het werkblad staat op deze pagina en in de Kerkapp.

Nieuwsbrief Mark en Corine Godeschalk

Verder in Bunia

"Het ziet er niet naar uit dat de situatie in Lolwa snel zal verbeteren. De bevol-king van Lolwa en omgeving is nog niet teruggekeerd. Het ziekenhuis is nog dicht. Daarom gaan we er steeds meer van uit dat we voortaan in Bunia zullen wonen..............."

De meest recente Nieuwsbrief van de fam. Godeschalk (oktober 2022, nummer 21) is hier te lezen.

Themanummer "De Waarheidsvriend"

De Gereformeerde bond heeft een gratis uitgave van hun weekblad “De Waarheidsvriend” digitaal ter beschikking gesteld. In dit themanummer “Gemeente ben je samen” worden diverse geestelijke en pastorale onderwerpen beschreven die betrekking hebben op het gestarte winterwerk.

Deze digitale uitgave is hier en op de Kerkapp te downloaden.

Collectebonnen

De verkoop van collectebonnen in de Rank is vervallen! | Lees hier hoe u collectebonnen kunt bestellen.

U kunt ook aan de collecte geven via de Kerkapp.

Kerk-app

Kerk-app Hei- en Boeicop

Vanaf nu is de Hei- en Boeicop app in de AppStore en in de Google PlayStore te downloaden. Klik op de linkjes om de app te downloaden.


Om app-beheerders, collecte-beheerders en gebruikers op weg te helpen, zijn er verschillende handleidingen beschikbaar. Bekijk ze door op de linkjes te klikken!


Meer informatie op de pagina Kerkapp

Het installeren

Na het installeren van de app moet u een aantal gegevens invoeren en toegang vragen voor de app. De app is namelijk alleen voor mensen die betrokken zijn bij onze gemeente. Zo ontstaat een veilige omgeving waar we elkaar kunnen bemoedigen en informeren. Eén van de beheerders geeft u binnen enkele uren toegang tot de app. Het gebruik van de app is vrij eenvoudig. Onderaan in de app vindt u vijf functies. Verdere toelichting per functie is hier te vinden.


⏩⏩⏩⏩⏩

Kerkdiensten op internet

Kerkdiensten en bijeenkomsten kunnen ook worden beluisterd en bekeken via Kerkdienst gemist! via uw tablet, laptop, computer of digitale televisie.

Geven | Collecte

Kerkdienst live luisteren (audio) |

Kerkdienst live kijken (video) >>>>>>