Hervormd Hei- en Boeicop

U kunt hier informatie vinden over onze kerk en alle activiteiten die er plaats vinden. Zomer en winter, elke zondag staan de deuren van de kerk uitnodigend open en komen we samen in de kerkdiensten. Daarnaast zijn er gedurende het winterseizoen ook diverse andere activiteiten in de gemeente. De kerkenraad nodigt u van harte uit hieraan actief deel te nemen. 

Kerkadres: Hei- en Boeicopseweg 46

Predikant: ds. W.A. van den Born, predikant@hervormdheienboeicop.nl, telefoonnummer (0345) 84 66 82 

Scriba: (scriba@hervormdheienboeicop.nl

Gemeenteprofiel

Hervormd Hei-en Boeicop maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland en deelt daarmee in de aan Israël geschonken verwachting van het Koninkrijk Gods en strekt zich daarnaar uit. Lees verder...... 

Bijwonen kerkdienst

Het is niet nodig om aan te melden voor het bijwonen van een kerkdienst. U bent elke zondag en op bijzondere dagen van harte welkom in onze kerk.

Uitzending kerkdienst

De kerkdiensten (beeld en geluid) worden live uitgezonden, maar zijn ook achteraf te beluisteren/bekijken (zie onderstaande knop).

Klik op bovenstaande knop  voor luisteren of kijken naar een dienst.

Ook thuis of elders is het mogelijk om aan de collectes te geven. Voor de mogelijkheden klik op bovenstaande knop of geef aan de collecte via de linkjes aan de rechterzijde ➡️➡️

Elke zondag komt de gemeente bij elkaar in de kerk. De klokken luiden over ons dorp, als roep en nodiging samen te komen en zich te voegen onder het Woord. 

Kerkdiensten

Zondag 26 mei 2024

09.30 uur ds. W.A. van den Born (Heilige Doop)

18.30 uur ds. M.P.D. Barth, Achterveld

Zondag 2 juni 2024

09.30 uur  ds T. de Ridder, Ochten

14.30 uur Tentdienst

18.30 uur ds W.A. van den Born

De kern van het kerk-zijn is dat we God dienen en loven en naar Hem willen luisteren. Wat ziet ons leven er anders uit als we er naar kijken met God in onze gedachten. Wij geloven dat God ons aanspreekt en ontmoet in wat we lezen in de Bijbel en overdenken in de preken. Iedere zondag komen we samen in de kerkdiensten van 09.30 en 18.30 uur.

Koeken actie

Jeugdvereniging

Breng wat zoete vreugde in je dag en steun ons JV-weekend

Ieder jaar gaat de JV ‘Wees een Zegen’ een weekend weg. Door de stijgende kosten wordt dit helaas steeds lastiger om te organiseren. Vandaar deze actie om dit weekend mogelijk te maken! Helpt u ons het weekend door? Bestel nu! We hebben vier heerlijke koeken in de aanbieding:

De Jeugdvereniging “Wees een Zegen” houdt een koekenactie! Steunt u ons? 

Online bestellen kan via onderstaande link of door het scannen van de  QR Code  (hiernaast).

Indien u liever contant wilt betalen, graag het strookje + geldbedrag afleveren in een envelop in de brievenbus van Akkerstraat 10 (Hei- en Boeicop).

Geef uw bestelling vóór 1 juni 2024 door! Uw bestelling wordt op woensdag 5 juni 2024 tussen 19:00 en 22:00 bezorgd. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. 

Werk in de Kerk | vacaturebank Hervormd Hei- en Boeicop

Algemene informatie over vacatures in de kerk

Naast de ambten, zoals de dominee, ouderlingen, diakenen en ouderling-kerkrentmeesters vormt de inzet van vele vrijwilligers een belangrijke aanvulling op het werk binnen de gemeente. Zonder de inzet van deze vrijwilligers zouden niet alle activiteiten plaats kunnen vinden. 

Op dit moment staan onderstaande vacatures open binnen onze gemeente:

Vacature ZECH

De Zendings- en Evangelisatiecommissie (ZECH) is op zoek naar personen die de commissie willen komen versterken. 

Vacature Zondagsschool (2 x)

De zondagsschool is op zoek naar twee personen die de leiding wil versterken.

Vacature Organisatie opening (en sluiting) winterwerk (4 x)

De kerkenraad is op zoek naar vier personen die de organisatie van de opening en sluiting van het winterwerk willen organiseren.

Uitgebreide informatie over de vacatures is te lezen op de pagina "Vacaturebank Hervormd Hei- en Boeicop"

Werkblad voor de kinderen

Fijn dat je meeluistert met de kerkdienst! 

Of je nu in de kerk zit of thuis, je mag God ontmoeten en samen Hem eren.

Op zondagmorgen kun je het werkblad gebruiken om in te vullen tijdens de kerkdienst. De actuele versie van het werkblad staat op deze pagina en in de Kerkapp. 

Collectebonnen

Lees hier hoe u collectebonnen kunt bestellen.

U kunt ook aan de collecte geven via de Kerkapp.

Kerk-app Hei- en Boeicop

Vanaf nu is de Hei- en Boeicop app in de AppStore en in de Google PlayStore te downloaden. 

Om app-beheerders, collecte-beheerders en gebruikers op weg te helpen, zijn er verschillende handleidingen beschikbaar. Bekijk ze door op de linkjes te klikken!

Meer informatie op de pagina Kerkapp

De Kerkapp op uw computer of laptop!

Open uw favoriete browser op uw laptop of computer. Klik op de link web.donkeymobile.com. Log in met dezelfde inloggegevens als uw app-account. 

Wachtwoord vergeten? Geen probleem! Klik op 'wachtwoord vergeten' en stel eenvoudig een nieuw wachtwoord in.

Het installeren


Na het installeren van de app moet u een aantal gegevens invoeren en toegang vragen voor de app. De app is namelijk alleen voor mensen die betrokken zijn bij onze gemeente. Zo ontstaat een veilige omgeving waar we elkaar kunnen bemoedigen en informeren. Eén van de beheerders geeft u binnen enkele uren toegang tot de app. Het gebruik van de app is vrij eenvoudig. Onderaan in de app vindt u vijf functies. Verdere toelichting per functie is hier te vinden.


⏩⏩⏩⏩⏩

Kerkdiensten op internet

Kerkdiensten en bijeenkomsten kunnen ook worden beluisterd en bekeken via Kerkdienst gemist! via uw tablet, laptop, computer of digitale televisie.

Geven | Collecte

Kerkdienst live luisteren (audio) |

       Kerkdienst live kijken (video) >>>>>>

Foto van de kerk
Foto van de pastorie met zonnepanelen