Hervormd Hei- en Boeicop

U kunt hier informatie vinden over onze kerk en alle activiteiten die er plaats vinden. Zomer en winter, elke zondag staan de deuren van de kerk uitnodigend open en komen we samen in de kerkdiensten. Daarnaast zijn er gedurende het winterseizoen ook diverse andere activiteiten in de gemeente. De kerkenraad nodigt u van harte uit hieraan actief deel te nemen.

Kerkadres: Hei- en Boeicopseweg 46

Predikant: vacature

Consulent: ds E. van der Poel

Kerkelijk werker: R. Verkaik

Scriba: D. Bassa (scriba@hervormdheienboeicop.nl)

Gemeenteprofiel

Hervormd Hei-en Boeicop maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland en deelt daarmee in de aan Israƫl geschonken verwachting van het Koninkrijk Gods en strekt zich daarnaar uit. Lees verder......

Elke zondag komt de gemeente bij elkaar in de kerk. De klokken luiden over ons dorp, als roep en nodiging samen te komen en zich te voegen onder het Woord.

Zondag 24 februari 2019

09.30 uur prop. prop. J. Meerkerk, Ede

18.30 uur ds E. van der Poel, Schoonrewoerd (bevestiging/afscheid ouderling-kerkrentmeester)

Zondag 3 maart 2019

09.30 uur ds J. Westland, Putten (voorbereiding Heiig Avondmaal

18.30 uur ds M. van Dam, Baarn

Op zondag luisteren we met elkaar naar de stem van onze God, die tot ons spreekt in het lezen en de verkondiging van het Woord. De kerk is de werkplaats van de Heilige Geest.

Beroepingswerk predikant

De profielschets van de gemeente en van de te beroepen predikant of proponent is hier te downloaden of te lezen.

Kerkdiensten op internet

Kerkdiensten en bijeenkomsten kunnen ook worden beluisterd en bekeken via Kerkdienst gemist! via uw tablet, laptop, computer of digitale televisie.