Coopmarkt

COOPMARKT zaterdag 7 mei 2022

Op zaterdag 7 mei 2022 hopen wij weer een Coopmarkt te organiseren! Wij als commissie zien hier enorm naar uit, en u vast ook!


Ophaalronde

Noteert u alvast de ophaalronde van zaterdagochtend 23 april 2022 in uw agenda?


Hulp

Hierbij ook een oproepje aan iedereen die graag mee wil helpen bij de Coopmarkt. Dat kan op de markt zelf op zaterdag 7 mei 2022 maar ook tijdens de voorbereidingen op vrijdag 6 mei 2022. Stuur bij interesse graag een e-mailtje naar: coopmarkt@hotmail.nl.

Kijk ook op Facebook "Rommelmarkt Hei- en Boeicop",

Algemene informatie:

Op de zaterdag voor Moederdag vindt op het kerkplein de jaarlijks rommelmarkt plaats. De Coopmarkt kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod aan goederen, huisraad, boeken, speelgoed, fietsen, met daarbij eigen gekweekte perk-en tomatenplanten en kwalitatief zeer goede (hang)geraniums. Verder een kraam met prachtige bloemstukjes voor moederdag. De markt loopt van 9 tot 13 uur en wordt afgesloten met een sponsorwedstrijd voor kinderen. Op de markt worden ook eigengemaakte wenskaarten verkocht. Deze kaarten zijn het hele jaar door verkrijgbaar op de volgende adressen: Hei-en Boeicopseweg 61, Hei- en Boeicopseweg 139a, Hei- en Boeicopseweg 159 en Pleinstraat 53.

Inzameling spullen

Het hele jaar door worden er goed bruikbare spullen ingezameld. Twee maal per jaar is er een ophaalronde door het dorp, de zaterdag vóór de markt en op een nader te bepalen zaterdag in november.

Voor tussentijds ophalen een mailtje sturen naar: coopmarkt@hotmail.nl of bellen naar : 0638 207 044.

Oude fietsen kunnen rechtstreeks gebracht worden bij Bas de Leeuw, Overboeicop 17 in Schoonrewoerd.

Een voorbeeld van het werk van onze vrijwilligers