Jeugdvereniging (JV) "Wees een Zegen"

Jeugdvereniging

Jeugdvereniging Wees een Zegen is een leuke groep jonge mensen vanaf 16 jaar die één keer per twee weken een ontspannende dinsdagavond met elkaar hebben. We beginnen om 19.45 uur met een kopje koffie/thee en iets lekkers. Er worden liederen gezongen met elkaar. Eén van de leden bereidt een onderwerp voor. Aan de hand van deze inleiding praten we over het geloof en ons alledaagse leven. Het tweede deel van de avond na de pauze bestaat uit een stukje ontspanning of spel. Het is mooi om de open eerlijke gesprekken te ervaren die we hebben. We zijn blij voor de goede avonden en willen zo tot zegen zijn op de plek waar we worden verwacht. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte uitgenodigd!

Contactpersoon: Michiel Haag (06 12) 30 30 59.

Data JV- avonden

Kijk hiervoor op de Kerkapp of de agenda op de website.

Sinds een aantal jaren is het de gewoonte om te wisselen van groep in het nieuwe jaar. Tijdens de Jeugdraad-vergadering is besloten de nieuwe kinderen pas weer na de zomervakantie te laten instromen, bij de start van het nieuwe winterwerk.

Dit wordt gedaan om zo de groep halverwege het seizoen niet te hoeven delen. Leuker voor de kinderen, gemakkelijker voor de leiding. Deze winterwerk periode blijven de groepen dus in dezelfde samenstelling; even geduld nog voor de nieuwkomers!