Kring- en Jeugdwerk

Een vertrouwde plek

Beste dorpsgenoten,

Midden in ons dorp staat de kerk. Een gebouw waar mensen al eeuwenlang bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten en om God te ontmoeten. Ook doordeweeks vinden er diverse activiteiten plaats in De Rank, naast de kerk. Het afgelopen anderhalf jaar hebben we dat gemist. Vanwege de beperkingen gingen veel activiteit niet of anders door. Meer dan eens beseffen we weer hoe belangrijk het is om elkaar écht te ontmoeten. Niet via een schermpje, maar op een vertrouwde plek midden in ons dorp.

De kerk heeft haar eeuwenoude functie dus niet verloren. Er worden weer veel verschillende activiteiten georganiseerd. Dat zijn momenten om elkaar en om God te ontmoeten. We nodigen u en jou daarom uit om daar (weer) aan deel te nemen. Graag tot ziens in en om de kerk!

Ds. Daan van den Born

Winterwerk 2021/2022

Het winterwerk is weer gestart . Op de kerkapp en de website is de agenda te raadplegen. We hopen weer een goed seizoen te hebben met elkaar. Elke vereniging/club of kring heeft een programma voorbereid. Onder Gods zegen zullen het ook dit jaar weer fijne ontmoetingen worden.

Graag informeren wij u als Hervormde Kerk van Hei- en Boeicop over de plannen voor het komende seizoen. We zien en ontmoeten jullie graag!

Download de flyer

Er zijn diverse kringen voor iedereen en voor de jongeren zijn er diverse activiteiten en clubs.

Kringwerk

Belijdeniscatechese

Zondagsschool Abia

Catechese

Jeugdclubs

Jeugdraad

Jeugdvereniging (JV)

ZAJW

ZAAC

Kinderkoor Talitha

VakantieBijbelWeek

Hervormde Gemeente Hei- en Boeicop