Lek i byens største sandkasse på Torvet

Sandkasse under Martnan

Store gravemaskiner og hjullastere er i full sving på Torvet hver dag. Byens storstue fornyes og dimensjonene på arbeidet fascinerer mange. Spesielt barna gjør store øyne når de går forbi byggeplassen. Når Martnan arrangeres 26. – 28 vil de miste få anledning til å boltre seg i byens største sandkasse, rett ved siden av de ekte gravemaskinene!

– Vi har sett at barna blir stående med nesa inntil byggegjerdet og se på de flotte gravemaskinene. Hva er vel mer gøy enn å grave «sammen» med de store maskinene, smiler martnassjef Line Holm.

Livlig på Torvet under Martnan

Martnassjefen gleder seg til å se flotte sandslott og graveteknikker i sandkassa, og håper mange legger turen innom i løpet av de to dagene Martnan arrangeres.

Sandkasse på Torvet

Martnan 2018 er i gang på Torvet. Her kan barna leke, bygge og grave i byens største sandkasse (Foto: Trondheim kommune/ Carl-Erik Eriksson)

Sandkasse på Torvet

– Vi stiller med sandkasseleker, men det er også mulig å ta med egne leker, sier Holm, som ønsker alle bygge- og graveglade barn velkommen til Torvet fra tirsdag 26. juni klokken 11.00.

Sandkassen blir plassert utenfor DNB på Torvet og blir 4 x 12 meter stor.

Her finner du Martnan

På grunn av ombyggingen på Torvet holdes årets martna i Munkegata og i Kongens gate øst mellom Torvet og Søndre gate. En sommerscene blir satt opp utenfor Vår Frue kirke hvor det blir familieprogram med blant annet trylleshow, konserter og dans.

24.06.2018