Ad's Reispresentaties


Recent nieuw foto- /video-werk:

CUBA


Op deze site laat ik u vooral meegenieten van reizen die ik tot nu toe heb ondernomen. U kunt hier mijn foto- en video-presentaties bekijken voorzien van enige beschrijving,

Per land geordend treft u pagina's met presentaties aan met vaak ook muziek uit dat land. U kunt ze bekijken door boven in de navigatiebalk met uw muisaanwijzer op 'Ad's Reispresentaties' te gaan staan. U ziet dan een overzicht van door mij bezochte landen. Vervolgens klikt u op een land en krijgt u de startpagina van dat land met verdere keuzemogelijkheden voor een gewenste locatie- of thema-pagina. Bij een aantal landen treft u ook fotoverslagen aan. De navigatiebalk is op elke pagina bereikbaar.

Elke dag doe ik in de link in de volgende regel een specifieke pagina van het genoemde land of landen in de aanbieding. In de regel daaronder staat wat u te zien krijgt.

Vandaag aandacht voor locaties/thema's in: Iran met als titel: <-- klik op deze link

Bijzondere gebouwen in diverse plaatsen nabij Yazd en een bezoek aan deze stad zelf.

Er zijn op deze site ook andere zaken te zien zoals Meer Foto's & Video's, Mijn Blog's en een lijst met Mijn andere Websites. Overige Presentaties bevatten pagina's die niet op andere plaatsen waren onder te brengen. U kunt reageren - hetgeen ik altijd bijzonder op prijs stel - via Reageren.

Videopresentaties van de reizen zijn met een Engelse beschrijving ook op mijn Youtube-kanaal (AaVeeZet/Ad van Zeeland) te vinden.