A.M.HO.

Asociación de Musulmanes HOmosexuales LGTB

Inicio Nosotros Islam Artículos Noticias Salud Fotos Vídeos Enlaces Contacto

Castellano - Catalá - English - اردو - العربية - wolof

Des de la nostra condició de musulmans LGTB pretenem mitjançant aquesta secció enfortir les estratègies interculturals de formació integral en sexualitat i promoció de la salut sexual. Incloem la prevenció del VIH (virus d'immunodeficiència humana) i altres ITS (infeccions de transmissió sexual) entre els membres de la nostra comunitat per complementar els esforços que, dins del seu àmbit, duen a terme les autoritats sanitàries.

La nostra voluntat és prevenir utilitzant com a eines el coneixement i la formació integral en sexualitat. Considerem que aquesta formació integral s'ha de basar en els drets humans i en el respecte als valors d'una societat plural i democràtica en la qual les famílies i les comunitats es desenvolupen plenament. A més a més, caldrà tenir en compte aspectes ètics, biològics, emocionals, socials, culturals i de gènere, així com la diversitat en orientació sexual i identitat de gènere, per generar el degut respecte a les diferències i el rebuig a tota forma de discriminació, i per promoure entre les musulmanes i els musulmans la presa de decisions responsables i informades en relació a les seves relacions sexuals.

La informació que oferim en aquesta secció procedirà majoritàriament d'aquells indrets on les estratègies en prevenció de VIH i altres ITS i de recerca, tractament i resposta a elles es troben més desenvolupades i avançades, la qual cosa que no es fa en perjudici del nostre esperit de globalitat, interculturalitat i respecte a les diferències.

InfoVIHtal #Condons

InfoVIHtal #Que es la Sida?