Red Bull De Muur

Post date: Mar 17, 2012 12:56:51 PM

Altijd al gedroomd om je klim op het monument van de wielerwereld, De Muur van Geraardsbergen, in tijd te meten? Doe dan mee aan Red Bull De Muur op zaterdag 24 maart !

Wie weet zet jij er de snelste tijd neer en kroon je jezelf tot Koning van De Muur .

Hoe gaat het precies in zijn werk? Tijdens een time trial beklim je de laatste 300 meter van De Muur met een gemiddeld stijgingspercentage van 20%, een echte kuitenbijter dus! Overleef je de kwalificatiereeksen op de beruchte kasseien, dan ga jij, samen met de snelsten van het deelnemersveld, door naar de finale rondes. De finale wordt ‘s avonds bij kunstlicht gereden, wat de beklimming nog spectaculairder zal maken.

Deelnemen is zeker en vast de moeite! Al was het maar om de geweldige hoofdprijs in de wacht te slepen. De winnaar van Red Bull De Muur steekt immers niets minder dan een jaar lang intensieve personal coaching en begeleiding van Energy Lab en Sven Nys-coach Paul Van Den Bosch op zak! 12 maanden lang zullen zij de winnaar testen, begeleiden, voorzien van gepersonaliseerde trainingsschema’s, tips geven en ondersteunen bij zijn volgende bike challenges.

Kortom, meer dan de moeite waard om de kasseien van De Muur te trotseren!

De top 3 krijgt een Eddy Merckx-wieleroutfit ( twv 150€) en er is ook een fantastische prijs weggelegd voor de best female, namelijk een Eddy Merckx fiets AFX1 (995€)

Om je in te schrijven, klik hier !

Hou rekening met onderstaande dagindeling: