Officieel: Triatlon Aarschot afgelast

Post date: Apr 20, 2011 1:20:59 PM

Zoals het nieuws al een tijdje de ronde deed, is er nu een officieel bericht van de organistor van de triatlon in Aarschot dat de wedstrijd niet doorgaat. Toch een wedstrijd waaraan elk jaar een paar GLH-atleten aan de start staan, jammer.

Bericht:

Beste Atleten,

Blijkbaar zijn wij een beetje te voorbarig geweest. Graag hadden wij ook dit jaar een mooie wedstrijd aan jullie aangeboden maar recente ontwikkelingen hebben dit spijtig genoeg onmogelijk gemaakt. Daarom hebben wij met spijt besloten om dit jaar de wedstrijd in Aarschot te annuleren. Wij wensen onze verontschuldigingen aan te bieden aan alle atleten, medewerkers en sponsors die deze wedstrijd reeds op hun planning voor 2011 geplaatst hadden en danken iedereen voor hun steun. Wij hopen op jullie begrip te mogen rekenen en hopen jullie natuurlijk allemaal te mogen verwelkomen op de editie 2012, wanneer alle werkzaamheden in Aarschot normaal gezien ten einde zullen zijn.

Alle reeds inschreven atleten zullen eveneens een email krijgen en alle reeds betaalde inschrijvingsgelden zullen zo snel mogelijk teruggestort worden.

Nogmaals onze verontschuldigingen,

Bestuur AATT