Nieuws

Inschrijvingen open Swim & Run Go Like Hell

Geplaatst 13 feb. 2019 05:14 door nelis pex

Onze inschrijvingen zijn open!

Er wordt net zoals vorig jaar eerst gezwommen in het stedelijk zwembad van Aarschot. Je wordt per categorie ingedeeld en zwemt de vooropgestelde afstand.
Vervolgens hebt u tijd om u om te kleden en klaar te maken voor het loopgedeelte. Het lopen gaat door op de demerboorden vlak naast het zwembad.
Men start allemaal gelijk per categorie en men loopt de vooropgestelde afstand. De tijden van het zwemmen en lopen wordt opgeteld en wordt er een uitslag gemaakt.

Meer info op onze pagina: Swim & Run Aarschot 2019
Tot zondag 24 maart!


Seizoen 2019 sportief gestart!

Geplaatst 18 jan. 2019 01:25 door nelis pex   [ 18 jan. 2019 02:50 bijgewerkt ]

Het nieuwe jaar werd sportief ingezet door onze leden.
Zo werd er weeral snel gelopen tijdens onze nieuwjaarsaflossing op 2 januari en werd er meegedaan aan de Midwinterjogging Bergom door een aantal atleten.

Midwinterjogging Bergom


Nieuwjaarsaflossing 2019


Hopelijk blijven de goede voornemens heel het seizoen duren!!

Einde seizoen 2018

Geplaatst 30 okt. 2018 02:51 door nelis pex

Het triatlon seizoen zit er weeral op. Ook dit jaar was het weer een druk jaar voor ons allemaal.
Het is ook weer een heel succesvol triatlon/duatlon/zwemloop seizoen geweest voor onze jeugd en volwassenen.
Dit mag gevierd worden op ons jaarlijks clubfeest!
Voor het volgend seizoen kan er reeds een nieuwe licentie aangevraagd worden en ingeschreven worden om opnieuw lid te worden van onze club!

Nieuw evenement: Swim & Run Aarschot: 8 april 2018

Geplaatst 20 feb. 2018 00:42 door nelis pex

De kogel is door de kerk!

Op zondag 8 april wordt er de Swim & Run in Aarschot georganiseerd!

Je zwemt eerst je afstand in het zwembad, afhankelijk van je leeftijd. Daarna volgt het loopgedeelte buiten langs de Demer.

Afbeeldingsresultaat voor stedelijk zwembad aarschotAfbeeldingsresultaat voor demer aarschot lopen


De inschrijvingen en meer info is te  vinden op volgende pagina: Swim & Run Aarschot 2018!

Nieuw evenement: Triatlonclub Go Like Hell nodigt uit: Paul Van Den Bosch

Geplaatst 24 jan. 2018 08:41 door nelis pex

Sportcoach en bewegingsdeskundige Paul Van Den Bosch is een voormalig triatleet en tegenwoordig een ervaren bewegingsdeskundige en coach, onder andere van Eric Geboers, Georges Jobé, Sven Nys, Tim Wellens en André Greipel. Met zijn atleten behaalde Paul maar liefst vijf Europese titels en tien Wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines. Vanuit zijn ervaring als sportcoach richtte hij in 2009 samen met Bob Verbeeck (GOLAZO) het trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab op. Zijn boeken (meer dan 250.000 verkochte exemplaren) werden vertaald in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Portugees.

Deze kenner van formaat brengt een tweedelige uiteenzetting over ’verantwoord sporten voor jeugd met de juiste begeleiding’ enerzijds en ‘beter presteren door de juiste vocht- en energieopname voor, tijdens en na het sporten is van essentieel belang om optimale prestaties te leveren’ anderzijds.

Voor alle sporters van groot en klein formaat. Minder sportief? Deze begeesterende man zet je zeker in sportmodus!

Datum: 6 Maart 2018

Plaats: Den Egger, scherpenheuvel

Programma:

20u: verantwoord sporten voor jeugd met de juiste begeleiding

20u45: pauze

21u: beter presteren door de juiste vocht- en energieopname

Go Like Hell schenkt 1000 euro aan aan Avalympics vzw. Deze organisatie ondersteunt de integratie van personen met een mentale handicap in reguliere sportclubs. Zo worden ondertussen al 12 sporttakken ondersteund, zowel op logistiek, administratief als financieel vlak, gaande van atletiek tot zwemmen.

Inschrijven: Link


Videoverslag ROBtv zwemloop Scherpenheuvel 2016

Geplaatst 11 mei 2016 06:31 door nelis pex   [ 11 mei 2016 06:34 bijgewerkt ]

zwemloopscherpenheuvel

GLH is nu officieel TYR team!

Geplaatst 21 feb. 2014 09:15 door nelis pex   [ 25 feb. 2014 03:52 bijgewerkt ]

SPAAR VOOR DE VERENIGING

Omdat onze vereniging een TYR Team is, krijgen jullie 15% korting op jullie aankopen in de webshop van TYR (www.TYR-zwemkleding.nl), met de kortingscode: GLH14A. En dat is niet het enige! Van alles wat jullie kopen in de webshop van TYR, ontvangt de vereniging een deel terug. Op die manier kunnen wij weer nieuwe spullen aanschaffen voor de vereniging!

TYR heeft alles wat een zwemmer nodig heeft: badpakken, zwembroeken, wedstrijdzwemkleding, zwemtassen, badmutsen, zwembrillen en de trainingsmaterialen (pull buoys, zwemplanken, zoomers, hand paddles, etc.). Neem dus snel een kijkje op www.TYR-zwemkleding.nl!

De kortingscode dien je in te vullen bij het afrekenen van je bestelling.

KORTINGSCODE: GLH14A

Verslag VK zwemloop Zwevegem

Geplaatst 25 sep. 2012 03:50 door nelis pex

Na een lange autotocht kwamen de atleten aan in Zwevegem. Zoals vorige jaren was het parcours simpel zwemmen in een (50 meter bad) en rondjes lopen op een piste.
De dag verliep grotendeels droog, alleen op het einde begon het te regenen en te stormen. Er werd hier gestreden om het Vlaams Kampioenschap.
 
Pia Coremans was de eerste GLH-atlete die van start ging. Veel atleten waren het niet gewoon om in een 50 meter bad te zwemmen, uiteindelijk behaalde pia een 7de plaats.
 
Volgende atleet was Klaas Michiels, die als een speer vertrok en vlak na de 1ste uit het water kwam. Vorige week verloor Klaas zijn schoen en ook deze zondag bleef de pech hem achtervolgen. Uiteindelijk behield hij zijn 2de plaats vlak achter de 1ste.
Wout Vanuffelen kwam als 1ste jaars aan de start(H08), hij hield goed stand en eindigde op een zeer mooie 7de plaats.
Broers Stef en Tibo Coremans stonden samen met Koneel Michiels an de start bij de Heren 10. De broers gingen zoals ze elke wedstrijd al deden voor goud en zilver. Dit behaalde ze dan ook Met Stef op het hoogste schavotje en zijn broer mooi op plaats 2. Korneel eindigde ook sterk op een 10de plaats.
 
Bij de dames 12 werd er ook veel verwacht van Lynn Rosschaert, elke zwemloop top 2, vorige week nog met groot overwicht gewonnen. Axelle Peeters deed ook mee aan de weedstrijd. Helaas kan je ook een slechte dag hebben en dit was het geval bij Lynn. Ze kwam pas als 2de uit het water en ook het lopen ging haar geen meter af, uiteindelijk werd ze gedeeld 4de. De teleurstelling was groot bij alteet en trainers. Maar hieruit moeten we leren en worden we alleen maar sterker!! Axelle die na een lange periode van blessureleed niet kon trainen, begint haar draai steeds meer te vinden. Haar progressie is duidelijk zichtbaar ze werd na een sterk loopnummer 11de.
 
Bij de Heren 12 kwam Kasper Michiels aan de start hij deed een voorsteffelijke wedstrijd en eindigde mooi op een 10de plaats.
 
Als laatste GLH-er was het de beurt aan Jarne Verhaegen, ook hij had vorige week tijdens de zwemloop een grote voorsprong op zijn tegenstanders. Normaal zou hij dus ook 1ste moeten worden, maar de wedstrijd moest nog beginnen. Hij kreeg de minst goede baan toegekend door de organisatie, gelukkig had er iemand afgemeld en kon hij enkele banen opschuiven. In het zwemmen nam hij onmiddelijk de leiding en kwam 5 seconde voor de 2de uit het water. Niet super gezwommen, maar het was ook een 50 meter bad en dat was hij niet gewoon. De 5 rondjes op de piste was een goede test om eens goed door te lopen, zo konden we zijn 2000 eens opnemen. Uiteindelijk won hij nog met een mooie voorsprong op nummer 2 Yannick Vos.
 
We kwamen dus maar met 4 medailles naar huis, 2 goude(jarne Verhaegen, Stef Coremans) en 2(Klaas Michiels, Tibo Coremans) zilvere.
Aan alle deelgenome atleten een dikke proficiat!! Op naar volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen in Wilrijk!! Hopelijk met meer medailles!!

Startdatum Start-to-triatlon

Geplaatst 20 sep. 2012 23:53 door nelis pex

Dinsdag 25 september vliegen ze er in met de eerste zwemtraining!!

Verslagje zwemloop Nijlen

Geplaatst 18 sep. 2012 00:26 door nelis pex

Zondag werd er onder een stralend zonnetje gezwommen en gelopen in Nijlen.
 
Pia Coremans moest de spits afbijten en liep naar een 7de plaats in de jongste categorie.
Klaas Michiels en Cis Aerts vochten om de 4de plaats en eindigde respectievelijk op een 5de en 4de plaats.
Marthe Huygens kwam zonder ambitie aan de start in de categorie D10 door blessureleed. Ze deed de wedstrijd uit zonder pijn en op een mooie 11ste plaats.
In de volgende reeks stond de eerste GLH'er op het podium. Zowel Stef Coremans(1ste) als zijn broer Tibo Coremans(2de) stonden op het podium. Daarachter kwamen Korneel Michiels(6de) en Stef janse(7de), nog nieuweling Stef Corthouts eindigde sterk op een 11de plaats. Hopelijk staan deze atleten ook op het podium op het VK.
Bij de categorie D12 kwam Lynn Rosschaert aan de start ze zwom sterk en kwam als 2de uit het water, in het lopen kon niemand haar volgen! Een mooie 1ste plaats en hopelijk ook op het VK!! Sarah Vranken werd uiteindelijk 9de in dezelfde reeks, Axelle Peeters eindigde op een 18de plaats.
Kasper Michiels startte in de reeks H12 en eindigde op een 9de plaats.
In de laatste categorie(H14) stonden Jarne Verhaegen, Joni Ceusters en Rob Vernelen aan de start in Nijlen. Joni opende zeer snel en nam een paar seconde op Jarne, Jarne wisselde als snelste en begon als 1ste met het lopen. Joni moest zijn snelle start in het zwemmen snel bekopen, Jarne breidde zijn voorsprong uit en won de wedstrijd met groot verschil. Joni moest uiteindelijk tevreen zijn met de 7de plaats. Rob Vernelen eindigde uiteindelijk als 14de.
 
Zo kwamen we met 4 medailles naar huis, de meeste jeugdatleten hebben goed getraind in de grote vakantie tijdens de trainingen en ze lijken klaar om te schitteren op het Vlaams Kampioenschappen!!
Aan alle GLH atleten een dikke proficiat voor hun prestaties!

1-10 of 101