Nieuw evenement: Triatlonclub Go Like Hell nodigt uit: Paul Van Den Bosch

Post date: Jan 24, 2018 4:41:59 PM

Sportcoach en bewegingsdeskundige Paul Van Den Bosch is een voormalig triatleet en tegenwoordig een ervaren bewegingsdeskundige en coach, onder andere van Eric Geboers, Georges Jobé, Sven Nys, Tim Wellens en André Greipel. Met zijn atleten behaalde Paul maar liefst vijf Europese titels en tien Wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines. Vanuit zijn ervaring als sportcoach richtte hij in 2009 samen met Bob Verbeeck (GOLAZO) het trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab op. Zijn boeken (meer dan 250.000 verkochte exemplaren) werden vertaald in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Portugees.

Deze kenner van formaat brengt een tweedelige uiteenzetting over ’verantwoord sporten voor jeugd met de juiste begeleiding’ enerzijds en ‘beter presteren door de juiste vocht- en energieopname voor, tijdens en na het sporten is van essentieel belang om optimale prestaties te leveren’ anderzijds.

Voor alle sporters van groot en klein formaat. Minder sportief? Deze begeesterende man zet je zeker in sportmodus!

Datum: 6 Maart 2018

Plaats: Den Egger, scherpenheuvel

Programma:

20u: verantwoord sporten voor jeugd met de juiste begeleiding

20u45: pauze

21u: beter presteren door de juiste vocht- en energieopname

Go Like Hell schenkt 1000 euro aan aan Avalympics vzw. Deze organisatie ondersteunt de integratie van personen met een mentale handicap in reguliere sportclubs. Zo worden ondertussen al 12 sporttakken ondersteund, zowel op logistiek, administratief als financieel vlak, gaande van atletiek tot zwemmen.

Inschrijven: Link