Van harte welkom bij de triatlonclub Go Like Hell

Uitslagen van onze Swim & Run Aarschot staan online! Hartelijk bedankt aan alle deelnemers!!

Lid worden van triatlonclub Go Like Hell?

Lees dan eerst volgende informatie: Informatie brochure GLH

Stuur vervolgens een emailtje naar het bestuur 
 
 

Jouw logo hier? Neem contact op met bestuur@golikehell.be

 

Laatste nieuwtjes

 • Nieuw seizoen 2020!! Het nieuwe jaar is van start gegaan! We hebben onze beentjes op 2 januari al een getest tijdens onze jaarlijkse nieuwjaarsaflossing!Het nieuwe jaar betekent ook nieuwe kledij!(voorlopig ontwerp)De datum van de Swim&run 2020 staat ook reeds vast op : 5 april 2020Hopelijk wordt het voor iedereen een sportief en gezond 2020!!
  Geplaatst 3 jan. 2020 00:26 door nelis pex
 • Inschrijvingen open Swim & Run Go Like Hell Onze inschrijvingen zijn open!Er wordt net zoals vorig jaar eerst gezwommen in het stedelijk zwembad van Aarschot. Je wordt per categorie ingedeeld en zwemt de vooropgestelde afstand. Vervolgens hebt u tijd om u om te kleden en klaar te maken voor het loopgedeelte. Het lopen gaat door op de demerboorden vlak naast het zwembad. Men start allemaal gelijk per categorie en men loopt de vooropgestelde afstand. De tijden van het zwemmen en lopen wordt opgeteld en wordt er een uitslag gemaakt.Meer info op onze pagina: Swim & Run Aarschot 2019Tot zondag 24 maart!
  Geplaatst 13 feb. 2019 05:14 door nelis pex
 • Seizoen 2019 sportief gestart! Het nieuwe jaar werd sportief ingezet door onze leden. Zo werd er weeral snel gelopen tijdens onze nieuwjaarsaflossing op 2 januari en werd er meegedaan aan de Midwinterjogging Bergom door een aantal atleten.Hopelijk blijven de goede voornemens heel het seizoen duren!!
  Geplaatst 18 jan. 2019 02:50 door nelis pex
 • Einde seizoen 2018 Het triatlon seizoen zit er weeral op. Ook dit jaar was het weer een druk jaar voor ons allemaal.Het is ook weer een heel succesvol triatlon/duatlon/zwemloop seizoen geweest voor onze jeugd en volwassenen.Dit mag gevierd worden op ons jaarlijks clubfeest!Voor het volgend seizoen kan er reeds een nieuwe licentie aangevraagd worden en ingeschreven worden om opnieuw lid te worden van onze club!
  Geplaatst 30 okt. 2018 02:51 door nelis pex
 • Nieuw evenement: Swim & Run Aarschot: 8 april 2018 De kogel is door de kerk!Op zondag 8 april wordt er de Swim & Run in Aarschot georganiseerd!Je zwemt eerst je afstand in het zwembad, afhankelijk van je leeftijd. Daarna volgt het loopgedeelte buiten langs de Demer.De inschrijvingen en meer info is te  vinden op volgende pagina: Swim & Run Aarschot 2018!
  Geplaatst 20 feb. 2018 00:42 door nelis pex
 • Nieuw evenement: Triatlonclub Go Like Hell nodigt uit: Paul Van Den Bosch Sportcoach en bewegingsdeskundige Paul Van Den Bosch is een voormalig triatleet en tegenwoordig een ervaren bewegingsdeskundige en coach, onder andere van Eric Geboers, Georges Jobé, Sven Nys, Tim Wellens en André Greipel. Met zijn atleten behaalde Paul maar liefst vijf Europese titels en tien Wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines. Vanuit zijn ervaring als sportcoach richtte hij in 2009 samen met Bob Verbeeck (GOLAZO) het trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab op. Zijn boeken (meer dan 250.000 verkochte exemplaren) werden vertaald in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Portugees.Deze kenner van formaat brengt een tweedelige uiteenzetting over ’verantwoord sporten voor jeugd met de juiste begeleiding’ enerzijds en ‘beter presteren door de juiste vocht- en energieopname voor, tijdens en na ...
  Geplaatst 24 jan. 2018 08:41 door nelis pex
 • Videoverslag ROBtv zwemloop Scherpenheuvel 2016
  Geplaatst 11 mei 2016 06:34 door nelis pex
 • GLH is nu officieel TYR team! SPAAR VOOR DE VERENIGINGOmdat onze vereniging een TYR Team is, krijgen jullie 15% korting op jullie aankopen in de webshop van TYR (www.TYR-zwemkleding.nl), met de kortingscode: GLH14A. En dat is niet het enige! Van alles wat jullie kopen in de webshop van TYR, ontvangt de vereniging een deel terug. Op die manier kunnen wij weer nieuwe spullen aanschaffen voor de vereniging! TYR heeft alles wat een zwemmer nodig heeft: badpakken, zwembroeken, wedstrijdzwemkleding, zwemtassen, badmutsen, zwembrillen en de trainingsmaterialen (pull buoys, zwemplanken, zoomers, hand paddles, etc.). Neem dus snel een kijkje op www.TYR-zwemkleding.nl! De kortingscode dien je in te vullen bij het afrekenen van je bestelling. KORTINGSCODE: GLH14A
  Geplaatst 25 feb. 2014 03:52 door nelis pex
 • Verslag VK zwemloop Zwevegem Na een lange autotocht kwamen de atleten aan in Zwevegem. Zoals vorige jaren was het parcours simpel zwemmen in een (50 meter bad) en rondjes lopen op een piste. De dag verliep grotendeels droog, alleen op het einde begon het te regenen en te stormen. Er werd hier gestreden om het Vlaams Kampioenschap.  Pia Coremans was de eerste GLH-atlete die van start ging. Veel atleten waren het niet gewoon om in een 50 meter bad te zwemmen, uiteindelijk behaalde pia een 7de plaats.  Volgende atleet was Klaas Michiels, die als een speer vertrok en vlak na de 1ste uit het water kwam. Vorige week verloor Klaas zijn schoen en ook deze zondag bleef de pech hem achtervolgen. Uiteindelijk behield ...
  Geplaatst 25 sep. 2012 03:50 door nelis pex
 • Startdatum Start-to-triatlon Dinsdag 25 september vliegen ze er in met de eerste zwemtraining!!
  Geplaatst 20 sep. 2012 23:53 door nelis pex
Berichten 1 - 10 van 102 worden weergegeven. Meer bekijken »