Taula de continguts

Blocs d'aprenentatge

CE
Control de l’embarcació

Tècnica específica de navegació, és a dir el que podem dir que és control de l’embarcació en quant a velocitat, equilibri, posicionament o maniobres. Es practiquen tots aquells exercicis que interrelacionen els efectes directes i indirectes dels controls que utilitzem durant la navegació.

AP
Aparell


Aparell

Activitat prèvia (preparació), durant la navegació (trimatges i sistemes) i la finalització (recollida)


Lèxic

Mots tècnics específics de l’esport. (Accions, elements i peces, espai i referències, maniobres, nusos i rumbs)

CM
Coneixement del medi i de l’esport

CONEIXEM L’ENTORN 

Coneixements generals del medi natural en el que desenvolupem el nostre esport i que són comuns en la seva majoria per a totes les modalitats. La meteorologia, l’orientació al mar i a terra, els rumbs de la navegació són coneixements generals que compartim tots els navegants.


SE
Seguretat


ASSEGUREM QUE TOT SURTI BÉ

Per a prevenir ensurts i no tenir problemes, hem de tenir clares algunes normes que el mar ens imposa. Molts protocols són preventius per saber evitar un accident, però d’altres són procediments d’actuació en cas de que alguna cosa no hagi sortit del tot bé


Definim la metodologia com a la ciència del mètode.

Amb la finalitat d’ensenyar a navegar als alumnes, estructurem una sèrie de coneixements necessaris en l’activitat i les seves aplicacions perquè assoleixin els objectius de les fases plantejades.

Mitjançant multitud d’exemples, tallers, exercicis, jocs i dinàmiques totalment pràctiques es procurarà que pas a pas s’interioritzin els conceptes i moviments necessaris per garantir un aprenentatge continuat i el màxim de divertit dins de la nostra pràctica esportiva. Aconseguint superar l’avaluació continuada que els tècnics observen dia a dia, seguint les pautes de les diferents modalitats i fases del procés.

Tens alguna consulta?

No dubtis en preguntar

Junts fem una Vela millor