transsukupuolisuus

Mielen sairaus ei ole ihmisoikeus kysymys

Kun ihmiset on saatu uskoteltua pitämään totena, että olemassaolomme perusta ei ole Jumalan luomistyö, vaan "ei mitään räjähti ja loi kaiken" (hirvittävän piiiitkän ajan kuluessa, kun aikaa vain sanotaan kuluneen käsittämättömän paljon, kai sitä sitten käsittämättömästi mahdottomia asioita voi tapahtua itsestään?), on nyt Länsimaissa päädytty todellisuudesta irtaantuneissa kuvitelmissa pitämään mahdollisena kumota myös se perustavaalaatua oleva Raamatun toteamus, että Jumala oli ihmisen mieheksi ja naiseksi (1 Moos. 1:27, 5:2).

Tuli parisuhdelaki, tuli ala-arvoinen avioliittolaki, nyt meuhkataan transsukupuolisuudesta ja halutaan myös lapset saada jo pienenä sekaisin, että muutamat onnettomat voisivat ehkä tuntea olonsa paremmaksi, kun luonnottomasta ja epänormaalista tehdään yhteiskunnassa "normaalia".

Tri Michelle Cretella transsukupuolisuudesta: Mielisairaus ei ole ihmisoikeus

Videolla lääketieteen tohtori Michelle Cretella (joka on Amerikan lastenlääkäreiden kollegion puheenjohtaja) kertoo muutamia biologisia ja psygologisia totuuksia tähän jumalattomuuden viimeisimpään villitykseen liittyen. (Kuvaa tietenkin amerikkalaista tilannetta, mutta valitettavasti suomalaiseen yhteiskuntaan ja lainsäändääntöönkin nämä hullutukset perässä tapaavat tulla).

-Transsukupuolisuus ideologia on syyllinen laajamittaiseen lasten väärinkohteluun (abuse), sanoessaan olevan mahdollista, että "ihminen on saattanut syntyä väärään ruumiiseen" ja opettaessaan tätä lapsille esikoulusta lähtien. Kaksostutkimus on osoittanut, että väite ei pidä paikkaansa; kukaan ei ole syntynyt väärään ruumiiseen.

-Tapahtuu mittaamatonta vahinkoa, jos lapsen (yleensä) ohimenevästä epävarmuudesta sukupuolestaan tehdään lääkehoidoilla pysyvä olotila ja aiheutetaan sterilisaatio ja riski sairastua sydänsairauksiin, sokeritautiin ja erilaisiin syöpiin. Nämä lääkehoidot ja kirurginen mutilointi ovat lasten väärinkohtelua.

-Aiemmin 75-95% poikkeavaa sukupuolista käytöstä osoittaneet lapset hyväksyivät oman sukupuolensa aikuistuttuaan, nyt heitä kehotetaan pitämään itseään transuina vastoin biologisia tosiasioita.

-On dokumentoitu vähintään 6500 geneettistä erovaisuutta miesten ja naisten välillä ja siksi naisia ja miehiä ei voi lääketietellisesti kohdella samalla tavalla. Lääkärin on lähestyttävä potilaansa vaivoja biologian mukaisesti, eikä harhaisten käsitysten pohjalta. Tämä tehdään nyt vaikeaksi lääketieteellisen koulutuksen ja terveyshallinnon korkeimman tahon puolelta. Jopa siitä on tullut "transfobista" jos opettaa lääketieteen opiskelijoille, että naisilla on munasarjat!

-Transsukupuolisuus asiaa ajavat pitävät todisteena siitä että lapsi on transsukupuolinen ja lapsella on vastakkaisen sukupuolen aivot, jos esim. poika "pysyvästi ja jatkuvasti vakuuttaa" olevansa tyttö. Aivotutkimuksissa on saatu joitain harvoja tuloksia, joissa aivomuutoksia on havaittu, mutta toisaalta taas käyttäytymisen tiedetään vaikuttavan myös muutoksia aivoissa... Kaksosilla on sama DNA ja siten heidän pitäisi 100%:sesti olla joko transsukupuolisia molemmat tai ei kumpikaan, mutta näin ei ole, joten on turha väittää, että transukupuolisuus määrätyisi ennen syntymää.

- - -

Transsukupuolisuus: Mielisairaudesta normaalia

Transseksuaalisuus on parhaimmillaan sekaisin oleva mieli, biologia tuntee vain kaksi sukupuolta, varustettunina kromosomeilla XX ja XY.

Normalisoimalla mielen harhat ja pitämällä sitä ihmisoikeus kysymyksenä tehdään vain hallaa näille ihmisille. Tutkimukset ovat osoittaneet, että sukupuolensa vaihtaneilla on monikymmenkertainen itsemurhariski ja muut vaivat päälle.

EI alkoholismia hoideta kantamalla juopolle viinaa, eikä narkomaniaa kokaiiniannoksilla.

Faktat määrittävät todellisuuden, ei ideologia.