2015eclipses

Taivaan merkit

Aurinko pimeni suurimmaksi osaksi pe 20.3.2015 myös Vekan verstaan edustalla, jossa tulin kuvanneeksi tapahtuman. Avuksi asiassa oli, että pajalta löytyi sopivasti hitsauslasi suotimeksi kameran objektiivin eteen. Sattumalta auringon pimennys kesti suurinpiirtein yhtä kauan kuin auton laittokin...

Videolla on tapahtumaa nopeutettu niin että parin tunnin kuvaus kestää 2:24 min.

Saatuani editoinnin valmiiksi tuli tutkittua asiaa ja ilmiötä ja sen viereltähän mielenkiintoisia, ajankohtaisia ja tärkeitä seikkoja, liittyen aikaan jota elämme. Alla joitain selvityksiä tilanteesta.

Muuten tämä 20.3.2015 tapahtunut auringonpimennys sattui uudenkuun päivänä (ennenvanhaan olivat juhlapäiviä, Kol 2:16). Juutalainen uskonnollinen kalenteri alkaa tästä uudenkuunpäivästä ja määrittää pääsiäisen vieton ajankohdan: 2. Ms12:1-6. Myös oli kevätpäiväntasauspäivän aatto! (HM Ojala).

- - - -

Tähdet ja avaruus 20.3.2015:

Tähtiharrastajien superviikko huipentuu pimennykseen

Kulunut viikko on ollut täysin poikkeuksellisen tähtiharrastajille.

"Tämä on ollut tähtiharrastajan superviikko. En muista, että vuosikymmenten pituisen harrastusurani aikana olisi koskaan ollut vastaavaa viikkoa", Aki Taavitsainen Mikkelin Ursasta sanoo. "En löydä sanoja kuvaamaan, tämä on ollut uskomatonta meille kaikille."

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä roihui intensiivisin revontulimyrsky sitten vuoden 2003. Keskiviikkona arviolta kymmenet tuhannet näkivät halki Suomen leiskuneen pitkäkestoisen tulipallon. Tänään tähtiharrastajia hemmotellaan epätavallisen suurella osittaisella auringonpimennyksellä.

https://www.avaruus.fi/index.php?id=6968

- - - -

Missiomaailma-lehti, maaliskuu 2014:

Auringonpimennys neljän "verikuun" keskellä

"Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä. (Joel 2:30-31)

Neljä verikuuta

NASA:n (USA:n ilmailu- ja avaruushallinto) mukaan tulemme näkemään seuraavan kahden vuoden aikana

poikkeuksellisen tiiviissä aikajaksossa neljä kuunpimennystä. Yksittäisiä kuunpimennyksiä tapahtuu melko usein, mutta neljä tällaista pimennystä näin lähellä toisiaan on erittäin harvinaista. Niitä on havaittu vain kolme kertaa aikaisemmin yli 300 vuoteen.

Mikä voisi olla kuunpimennyksien profeetallinen merkitys? Tässä kirjoituksessa on otteita pastori John Kilpatrikin puheesta Alabaman Mobilessa helmikuussa 2014. Puhe on pitkä, koska materiaali on laaja. Se on jotain muuta kuin pelkkä saarna tai opetus. Puheeseen liittyy paljon profeetallista asiaa.

Opetuksen perustana on profeetta Joelin ennustukset, joita myös Pietari käyttää Uudessa testamentissa

(Ap. t. 2:17-21). Markus Korhonen

Profeetta Joelin mukaan kuu muuttuu vereksi lopun aikoina. Kyse ei ole ihmisten tai eläinten verestä. On kyse

kielikuvasta, jolla kuvataan täydellistä kuunpimennystä. Raamattu on ehtymätön tiedonlähde. Danielille sanottiin, että hänen piti sulkea tiettyjä profeetallisia asioita lopun aikaan asti. Niinpä jotkut asiat ovat olleet salaisuutena meidän päiviimme asti. On asioita, joita emme olisi voineet ymmärtää vielä kymmenen vuotta sitten. Jotkut asiat Jumala on paljastanut ja avannut ja avaa edelleen, sillä nyt on lopun aika...

Lue laaja ja seikkaperäinen juttu täältä.

- - - -

Mark Blitz asian "isä", eli verikuu nelikon ja juutalaisten juhlien siteen ensimmäisenä havainnut pastori, on Sid Roth'in Yliluonnollista ohjelmasarjan jaksossa selvittämässä asiaa:

BLOOD MOONS: What's Coming in 2015

Laitetaan vielä tähän englannin kielinen TBN-kanavan video, jolla Mark Blitz on vieraana (yritä kestää kalifornian tyyli tehdä ohjelmaa ja musiikit voi "skipata" jos ei miellytä):

TBN: Blood Moons

Messianic rabbi Jonathan Cahn, pastor Mark Blitz and Bill Salus talk about blood moons and prophetic events.

- - - -

Esimerkiksi Charisma-lehti ja muut vastaavat depunkkaavat "verikuu"-ilmiötä, puhumattakaan jumalattomista, on syytä muistaa mitä Jeesus sanoi: "Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat." (Luuk. 21:25).

Ne (merkit) voi (1) nähdä ja ymmärtää tai (2) voi olla näkemättä tai (3) nähdä ja olla ymmärtämättä, mutta se mikä on tärkeintä, on laittaa välit kuntoon Jumalan kanssa ja pitää ne sellaisina.

Jos sanomme, että meillä on yhteys hänen (Jumalan) kanssaan, mutta vaellamme pimeydessä, niin me valhettelemme emmekä tee totuutta.

Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.

Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.

Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä. (1 Joh. 1:6-9).

-Takasin etusivulle-