2015-paris-shooting

12 kuollutta Pariisin ampumisissa

VAROITUS: VIDEO SISÄLTÄÄ JÄRKYTTÄVÄÄ MATERIAALIA

Pariisissa automaattiasein varustautuneet terroristit hyökkäsivät profeetta Mohammedia pilkanneen Charlie Hebdo-lehden toimistoon.

Viranomaiset ovat varmistaneet kaksitoista kuolonuhria ja kymmenen haavoittunutta, osa heistä vakavasti. Ampujien kuultiin huutavan ennen poistumistaan paikalta huutavan: "Profeetan puolesta on kostettu!"

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/189620#.VK0uN3tfZkQ

Kommentti:

Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää.

Joka lihaansa kylvää, se lihasta turmeluksen niittää; mutta joka Henkeen kylvää, se Hengestä iankaikkisen elämän niittää. (Gal 6:7-8).

Tässä en samaistaisi Jumalaa ja Muhammedia tai Allahia, mutta tosiasia on, että Charlie Hebdo lehden viljelemä "huumori" eli "satiiri" oli suurelta osin sairasta ja iljettävää (eikä vain islamiin kohdistunut), jos oli sairas ja eihyväksyttävä tämä terroritekokin.

Toinen pointti koskee Ranskan valtiota, joka on Israelin ja ns. palestiinalaisten suhteissa asettunut viime aikoina selvästi tukemaan jälkimmäisiä (joille terrorismi -sen tekeminen, tukeminen ja ihailu) on tuttu juttu. Eli sitä saa mitä tilaa, Ranska, Ruotsi, Eu ja Suomikin.

-Takasin etusivulle-