kanada2021

Kanadalaispastorit vainon kohteena

Päivitys 3.6.2021:

Pastori Henry Hildebrandt: Viranomaisten vaino tuplannut kokoontumisten väkimäärän ja herätys on alkanut, monet tekevät itkien parannusta! Suurista sakoista huolimatta pastori ei hellitä.

Pidätys show valtatiellä:

Kanadalainen puolalaissyntyinen pastori Artur Pawlowski ja veljensä Dawid vangittiin valtatien varressa 8.5.2021 jumalanpalveluksen jälkeen kotimatkallaan. Pidätystä tekemässä oli 6-7 poliisiautollista nimikyltittömiä poliisipukuisia henkilöitä.

Pastori ajaa "gestapon" ulos kirkostaan Pääsiäisenä

Katutyöstään ja laupeuden toiminnastaa tunnettu pastori Pawlowski Kanadan Galgaryssa ei säästellyt sanojaan eikä ääntään kun ajoi pääsisistilaisuuden aikana kirkkoonsa tulleet viranomaiset tiehensä, nimitellen näitä natseiksi ja gestapoksi. Ei ehkä niinkään kristilliseksi ymmärrettyä toimintaa suomalaisittain ajateltuna, miten lie puolalaisittain, mutta yhdysvaltalaisuutisissa tapausta verrattiin tyyliltään Jeesuksen tempaukseen ajaa kaupustelijat ulos temppelistä.

Pawlowski on jo pitkään varoittanut kanadalaisia hiipivän kommunismi-totaliarismin vaaroista.

Pastori Artur Pawlowskin Youtube kanava:

https://www.youtube.com/channel/UCppnexVl511K6mFXnwyC_Jg/videos

Rebel News kerää varoja Pawlowskin puolustusbudjettiin:

https://www.rebelnews.com/tags/pastor_artur_pawlowski

Alla poliisi illalla esittää islamilaisen rukouskutsun Galgaryssa

Samaan aikaan kun ainakin kaksi kanadalaispastoria -kristittyä siis, on heitetty vankilaan koronarajoitusten rikkomisesta, koska eivät ole estäneet ihmisiä tulemasta tilaisuuksiinsa, on kiinnitetty huomiota siihen miten poliisi Ramadanin aikaan kaiuttaa moskeijan ulkopuolella kutsun tulla rukoilemaan sinne. Galgaryn pormestari on muslimi, ja 3,2 % väestöstä.

https://rairfoundation.com/breaking-video-canadas-war-on-christians-police-arrest-pastor-for-opening-church-mosques-operating/

"Covid kultti vastaan Grace Life seurakunta"

Justice Center for Constitutional Freedoms (Oikeuskeskus perustuslaillisille vapauksille) järjestön edustaja sanoo videolla: "Tämä on seurausta siitä, että ihmiset ovat valmiita sokeasti uskomaan mitä tahansa poliitikot heille sanovat (ilman perusteita)... ja asiat menevät pahempaan suuntaan niin kauan kun näin tapahtuu."

Aiemmin yli kuukauden vankilassa virunut pastori James Coates sanoo viranomaisten päätyneen laittamaan kostoksi aidan kirkkorakennuksen ympärille, koska heidän kokoonnuttuaan siellä kolmenakymmenenä seitsemänä sunnuntaina ilman yhtään korona tapausta osoittaa rajoitusmääräykset yliampuviksi ja saattaa näin viranomaiset huonoon valoon. Seurakunta on sittemmin kokoontunut salaisessa paikassa.

Pastori Coates määrättiin oikeuden eteen 3.5.2021, mutta viranomaispuoli ei pystynyt esittämään yli vuoden ajan kestäneille ankarille ja tuhoisille korona-toimenpiteilleen terveydellisiä ja tieteellisiä perusteita, joita syytetyn puolustus vaati saada kuulla, niiden käsittely on määrätty myöhempään oikeudenkäyntiin.

https://www.christianpost.com/news/james-coates-trial-alberta-granted-request-not-to-show-evidence-health-order.html

Pastori Henry Hildebrandtin, (joka on saanut kokea vainoa ja tutustua nykytyrannian ilmenemismuotohin, viimeisimpänä se että poliisit tulivat ja hajoittivat koolla olleen seurakunnan ja sulkivat hänen rukoushuoneensa), Youtube kanava: https://www.youtube.com/c/PastorHenryHildebrandt/videos