avioliitto

Tasa-arvoinen avioliitto vs homoliitto

Homoliittolain vaikutukset Massachusettsin osavaltiossa

Brian Camenker kertoo mitä homoliittolain hyväksyminen on vaikuttanut Yhdysvaltalaisen Massachutesin osavaltion elämään.

Simon Elo selvittää saman "kaltevanpinnan" politiikan olevan edessä myös Suomessa:

http://simonelo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/133952-tasa-arvoinen-avioliittolaki-on-vain-yksi-valietappi

Todettakoon, että:

Kuka sanoo, että vääryys ja rikos on jonkun oikeus?

Jumala sanoo yksiselitteisen suoraan: "Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset." (3 Ms. 20:13).

Tätä luonnottomuutta ja kauhistusta on markkinoitu Suomen arvolibraalin median toimesta "tasa-arvoisena avioliittona", mutta totuus on, että se ei ole tasa-arvoinen eikä avioliitto.

Avioliitto on miehen ja naisen välinen elinikäinen liitto, josta potentiaalisesti syntyy uutta elämää ja yhteskunnalle uusia jäseniä. Homoliitto ei synnytä elämää. Mitä tasa-arvoon tulee, nykyinen Suomen avioliittolaki on tasa-arvoisin mahdollinen, 50/50 sukupuolikiintiöineen. Ainakin lasten kannalta katsottuna tämä on tasa-arvo käsitys, jolla on merkitystä. Vääryyden ja rikosten harjoittajien asemahan ei ole milloinkaan lain edessä tasa-arvoinen. Varkaat, murhaajat, pedofiilit jne ovat jostain syystä edelleen (toistaiseksi kai) "syrjittyjä vähemmistöjä" tekojensa takia.

Jos tehdään (tasa- ja muutenkin arvoton homoliitto)laki, joka sanoo, että vääryys on oikeus, seuraa siitä, että vääryyttä vääryytenä edelleen pitävät joutuvat lainsuojattomaan asemaan. Siitähän yo videossa on kysymys.

-Takasin etusivulle-