reinikainen-190113

Pekka Reinikainen - eSpecial.TV

Pekka Reinikainen, Megaluento 5.7.2014, Seinäjoki

Lääkäri Pekka Reinikaisen "megaluento" (kesti yli 2h) Jumalan ihmeellisesti luomasta maailmasta, jonka väittäminen sattumalta syntyneeksi ja kehittyneeksi on pähkähullua.

Pahoittelut videon äänen laadusta.

Pekka Reinikainen: "Elämää varten luotu maailma"

Lääkäri ja kirjailija, entinen ateisti, nykyinen kreationisti ja jumaluskonpuolustaja Pekka Reinikainen luennoi nykytieteen ja Raamatun valossa, elämän ihmeellisyksistä maailmassamme ja sen edellytysten ja hienosäädön tilastollisesta epätodennäköisyydestä, vaan täällä sitä ollaan -Jumalan armosta.

Pekka Reinikainen: "Jumalan kuvaksi luotu ihminen"

Pekka Reinikainen luennoi nykytieteen ja Raamatun valossa, ihmisen erikoislaatuisuudesta ja huomattavasta eroavuudesta esim. simpanssiin nähden, jonka oppikirjat väittävät eroavan vain 1% verran ihmisestä. Ihmisen solujen toiminta, aivojen ja hermoratojen monimutkaisuus ja kyvyt nähdä, kuulla ja tehdä asioita kertovat selvästi, että ihminen on luotu olento ja ihmeellinen Jumalansa (tosin syntiinlankeemuksen osittain turmelema) kuva.

Pekka Reinikainen: "Dinosaurukset ja vedenpaisumus" ja ?:t

Pekka Reinikainen luennoi nykytieteen ja Raamatun valossa dinosaurusten olemassaolosta sekä vedenpaisumuksen todisteista vastaten yleisökysymyksiin.

Hän toteaa evoluutioteorian aiheuttaneen haittaa mm lääketieteen kehitykselle. Elämä on luotu niin ylen ihmeellisesti, ettei sitä saa aikaan summittainen sattuma, eikä edes ihminen hienoinen laboratorio-välineineen.

Lisää videoita Raamatun ja tieteen suhteesta: klikkaa tästä

Luominen, evoluutio, evoluution harhat, tiede, lääketiede, Jumala, Luoja, solu, virus, bakteeri, elämä, elämän synty, kehitys, kehitysoppi, dinosaurus, http://www.luominen.fi/aiheet/media/tv-sarja/dinosaurukset, dinosauruksen verisolut löytö, dna, ihmisen dna, häntäluu, kirahvi, korva, korvan rakenne, ateismi, ateisti, taivas, uusi Jerusalem, synnin turmelus, pelastus,

-Takasin etusivulle-