3 todistusta

Joonas, Niko ja Timo todistavat

Joonas Kiriakopulos muutti kuusivuotiaana Kreikasta Suomeen ja tuli jo lapsena peliriippuviseksi ja rahaa pelaamiseen piti saada vaikka varastamalla, sitten kuusitoista vuotiaana tuli kuvaan mukaan myös huumeet, kun vanha kaveri houkutteli polttamaan pilveä, josta tuli kohta jokapäiväinen tapa, parikymppisenä Joonas ymmärsi, että elämä on pahassa jamassa, eikä Pääkaupunkiseudun parhaat psykiatrit voineet auttaa. Apu löytyi Korson Helluntaiseurakunnan ruokajakelun yhteydessä järjestetyn hengellisen tilaisuuden aikana rukouksessa. Kohta kotona amfetamiini ja marijuhana huumeet sekä epäjumalan kuvat saivat kyytiä.

Niko Johannes Vuorela oli nuori taparikollinen ja "kukkakauppias" eli käytti ja myi cannabista. Ullakolta löytyi vanha Raamattu, josta löytyi totuus ja Jeesus astui elämään, kun Todd White Youtube-videolla kertoi Jumalan suuresta rakkaudesta, niin että tuli halu saada kokea se. Rukous "haluan antaa koko elämäni Jeesukselle" johti kokemaan valtavaa Jumalan läsnäoloa kotona. Vähitellen Jumala johdatti luopumaan pilvenpoltosta, vaikka se ihan heti tapahtunutkaan. Sittemmin Niko on saanut osoittaa Jumalan rakkautta lähimmäisille kaduilla ja muualla.

Timo Valtonen on evankelioinnin konkari, joka ohjaa poikia eteenpäin uskontiellä ja iloitsee monista muistakin uskoontulleista ja toteaa, että nuoriso herätys on nyt Vantaalla tosiasia, yli kahdenkymmenen vuoden rukouskampanjan jälkeen.

-Takasin etusivulle-