eu-vote-palestiina

EU Parlamentti äänesti tunnustavansa "periaatteessa" Palestiinan valtion

"TAPPAKAA ISRAELILAISIA, -SAATTE OMAN VALTION"

EU kannattaa "Palestiinan valtion" tunnustamista

Keskiviikkona 17.12.2014 Euroopan Parlamentti äänesti kannattavansa Palestiinan valtion tunnustamista äänin

Poistamalla Hamasin terroristijärjestölistalta EU oikeusistuin (joka sen teki) palkitsee ääriilamistiterroria, joka tekee iskuja kaikkialla maailmassa, myös Euroopassa, toteaa kansanedustaja Yuli Edelstein (Likud) ja sanoo "eurooppalaisten menettäneen järkensä."

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/188767#.VJGN0ntfZkQ

Israelissa ymmärretään, että eurooppaliset ovat menettääneet kaiken kosketuksen todellisuuteen ja viesti on (kuten Likuid-puhemies Danny Danon sanoo): "TAPPAKAA ISRAELILAISIA, NIIN SAATTE OMAN VALTION."

498–88. (Se ei itse voi sitä tehdä, mutta suosittelee täten jäsenvaltioilleen asiaa, jotka voivat sen tehdä, kuten kiireisimpänä esim. Ruotsi, on erehtynyt jo tekemäänkin). Muutamaa tuntia aikaisemmin EU poisti Hamas-terrorijärjestön terroristijärjestö-listaltaan. Israel on menettänyt satoja kansalaisiaan aiemmissa järjestön itsemurhaiskuissa, joka sittemmin on ampunut satamäärin raketteja Gazasta Israeliin ja on siten myös vastuussa Israelin vastaiskuissa menehtyneistä gazalaissiviiliuhreista, joita se on pitänyt ihmiskilpinään.

Abbasin neuvonantaja uhoaa saarnassaan: Israel tulee tuhoutumaan

(Israel update)

PA:n ilman mandaattia toimivan puheenjohtajan Mahmoud Abbasin neuvonantaja uskonnollisissa ja islamia koskevissa asioissa Mahmoud al-Habbash vakuutti televisioidussa viikkosaarnassaan perjantaina, että Israelin valtio tulee tuhoutumaan ja että PA:n arabit harkitsevat sotilaallisen toiminnan aloittamista auttaakseen sen toteutumisessa. Habbash toimii myös PA:n korkeimman oikeuden tuomarina. Hänen saarnansa käänsi PMW (Palestinian Media Watch). ”Kaikki tämä maa palautuu meille, kaikki miehitetty maa, kaikki oikeutemme Palestiinassa – maassamme, kansamme perinteet, esivanhempiemme saavutukset”, hän vakuutti lisäten: ”Kärsivällisyys on avain voittoon, ja me olemme kärsivällisiä vastarinnan merkityksessä, jossa kaikki optiot ovat pöydällä, myös diplomatiassa”.

Diplomatialla hän tarkoitti PA/PLO:n nimissä jätettyä esitystä YK:n turvallisuus-neuvostolle 23. arabivaltion perustamiseksi Juudeaan, Samariaan ja Gazaan neuvottelematta ja jättäen huomiotta Israelin vastaväitteet. Tämä on vastoin 1993 solmittua Oslon sopimusta ja romuttaa kaiken yhteistoiminnan Israelin kanssa. USA vastustaa yksipuolisia toimia ja viimeiseen asti pyrki taivuttamaan Abbasin siirtämään esitystään ja aloittamaan vakavat neuvottelut Israelin kanssa. Ulkoministeri John Kerry ilmoitti lopulta maanantaina Lontoossa, että USA estää YK:n turvallisuus-neuvoston päätöksen veto-oikeudellaan. PA/PLO uhkaa alistaa kysymyksen valtiostaan Haagin kansainväliseen oikeuteen ICC.

Habbash saarnasi lokakuussa, että koko maa Jordanjoesta Välimereen kuuluu islamin säätiölle (wagf), ja että Israel varasti sen pitäen sitä laittomasti hallussaan. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/188752#.VJE9_kNsO-o

http://israelupdate.achlak.net/keskiviikko-17-12-14/