raho

Reiki- ja muut vaihtoehtohoidot ja Jeesus

Onko sairaudet Jumalan lähettämiä? Miksi kaikki eivät parane, vaikka toiset sen kokevat? Miten usko toimii ja mistä sitä saa?

Tälläisiä kysymyksiä pohtivat ao videolla Riitta Aho ja Leena Kataja.

Riitta Aho ja Leena Kataja: Jumala, usko ja parantuminen

Taustaa keskustelulle antaa Todistajat-video, jolla Riitta Aho kertoo elämästään ja monista kivuliaista sairauksista, joita on joutunut kokemaan, kunnes Kanarialla Jumala vastasi hengellisessä kokouksessa esitettyyn rukouspyyntöön, ihme tapahtui ja koknaisvaltainen käänne terveydentilassa tapahtui parempaan.

Myöhemmin Suomessa hoitava lääkäri, antoi lausunnon: "Saatu merkittävä oireiston lievittyminen toisentyyppisellä parannuskeinolla."

Ritta Aho: Mitä Jumala teki minulle!

Markku Tuomaala: Jeesus parantaja

Samaan aihepiiriin kuulu myös vastikään kuvattu toinen Todistajat-video, jolla Markku Tuomaala kertoo miten poikavuosinaan kaaripyssystä nuolen korvaansa saanut mies oli kärsinyt 26 vuotta aiheutuneesta vammasta. Vierailun päätteeksi pidetyssä rukoushetkessä hän pyysi muistamaan korvaansa, selittämättä sen tarkemmin mistä oli kysymys. Myöhemmin heidän tavatessaan sen teki, todistaen Jeesuksen parantaneen korvan kuulevaksi ja terveeksi.

Lisää tuoreita todistajat-videoita: https://www.youtube.com/user/Todistajat/videos