nunna-irak-ei-usa-visaa

Yhdysvallat ei myönnä viisumia irakilaiselle nunnalle

Glenn Beck ja sisar Diana Momek keskutelevat Irakin kristittyjen tilanteesta

01 toukokuu 2015

Irakilaisena kristittynä sisar Diana Momek oli jo nähnyt oman osuutensa vainoa, kuitenkin hän oli järkyttynyt, kun Yhdysvaltain hallitus kieltäytyi antamasta hänelle viisumia, kun hän pyysi päästä vierailulle Yhdysvaltoihin.

Syy? He pelkäävät, hän ei koskaan palaa. Mistä lähtien Obaman hallinto välittänyt jos maahanmuuttajat joskus palaavat takaisin? Naurettavaa.

Video: Glenn: Tällä viikolla sisar Diana Momekalta oli evätty viisumi Yhdysvaltain konsulaatissa Erbilissä, Irakissa. Tässä on kieltokirje. Muistakaa, me vain annamme ihmisten tulla rajan yli. Me emme välitä. Me vain käännämme ne pois. Joku tulisi ja on syy tulla maahan, emme anna tulla. Ei ole edes allekirjoitusta. Syy, miksi he eivät anna hänen tulla maahan on; hän ei kyennyt toimittamaan riittävästi näyttöä siitä, että hän todella palaa kotimaahansa, tämä siitä huolimatta, että hänellä on kirje abbedissalta -hän on nunna- että hän on työskennellyt viime helmikuusta paikallissa lukiossa ja on sopinut opettavansa siellä ensi vuonna.

Sisar Diana tulee nyt mukaan (Skypellä) Irakista.

Hei, sisar. Kuinka voit?

Sisar Diana: Hyvin. Kuinka sinä voit? Kiitos, että otitte minut lähetykseen.

Glenn: Sisar, minulla on vaikeaa joskus. Haluaisin olla enemmän Kristuksen kaltainen. Haluan olla enemmän kuin Äiti Teresa ja Gandhi, mutta joskus olen kuullut tarinoita, kuten tämä, ja vain pöydänkaatamis osa Jeesusta, tulee ulos minussa. Joten, aion yrittää olla todella rauhallinen täällä, koska tämä ajaa minut hulluksi. Koska yritämme saada sanaa siitä ahdingosta, jossa Irakin kristityt ovat, sinun pyydettiin tulemaan yli tapaamaan ketä, tarkalleen?

Sisar Diana: No, totuus on, että monet organisaatiot ovat tulleet Erbiliin, kun jouduimme jättämään kotimme ja ... olemme työskennelleet Dominikaani sisarina maanalaisena pakolaisuudessa. Niin, olemme tavanneet paljon ystäviä eri organisaatioista, kansalaisjärjestöjä erityisesti, kuten 21st Century Wilberforce ja Institute of Global Engagement. Kun tapasimme näiden kahden järjestön jäseniä, ja he oppivat paljon maan sisäisten pakolaisten tilanteesta, he ehdottivat jos voin tulla ja puhua työstämme ja maansisäisten pakolaisten kokemuksista, kriisistä ja haasteita olemme kokeneet 6 elokuusta asti tähän päivään. Ajateltuani miten toimia, sanoin kyllä, ja he lähettivät minulle kutsukirjeen kahden kansalaisjärjestön kautta, jotka ovat erittäin huomaavaisia. Sitä paitsi, minulla on tukikirje kongressiedustajalta, että olen tulossa puhumaan tilanteestamme.

Glenn: Oikein. Ymmärrän, että olit menossa tapaamaan senaattia ja ulkoasiainvaliokuntaa, ulkoministeriöä, US Aid-järjestöä, ja eri kansalaisjärjestöjä. Sinulla on enemmän kuin yksi sponsori kongressissa, ja (nyt) ulkoministeriö kutsuu sinua periaatteessa valehtelijaksi.

Sisar Diana: No, olin aivan järkyttynyt, oikeastaan, koska olen asunut Yhdysvalloissa lähes yli kuusi vuotta, ja opsikelin maisteriksi siellä. Tein tohtorin tutkinnon (myös) siellä. Olin niin yllättynyt, että olin kielletty (tästä) yhdestä syystä, vaikka minulla on kaikki tukikirjeet. En odottanut tätä vastausta, ja se satuttaa minua, että se ei riitä, että olen IDP (maansisäinen pakolainen), mutta minulle sanottiin vasten kasvoja, kun he kertoivat minulle, kun konsuli kertoi minulle viisumi on evätty. Kysyin syytä. Hän sanoi vain; koska olet IDP. Kysyin itseltäni, IDP ei ole ihminen enää?

Glenn: IDP, jotta ihmiset tietävät, on (internally displaced person) maansisäisesti siirtymään joutunut henkilö, joten toisin sanoen, henkilö, jolla ei ole kotia.

Sisar Diana: Kyllä. Hän sanoi, En voi antaa teille viisumia, ennekuin palaat kotiin ..., mutta emme tiedä milloin me olemme palaamassa kotiin. Ehkä siihen tulee olemaan 10 vuotta tai 20 vuotta. Tarkoittaako se, että en saa matkustaa enää? Niin, se oli melkoinen shokki minulle ... Sanoa sen vasten kasvojani, koska olen IDP, (huolimatta siitä, että) kaikki nämä tukikirjeet luovutin konsulille katsottavaksi. Niin, se järkytti minua eniten. Se vain saa minut kysymään, emmekö me ole ihmisiä, vaikka olemme ilman kotia? Mutta meillä on vielä arvokkuutta, tiedäthän? Pidän kunniana olla Irakin kristitty, joita on vainottu, mutta minusta vain tuntui, koin vainona tämän vastauksen, kertoakseni totuuden.

Glenn: Sisar, tulin meidän esikatseluhuoneesta ennen tuloani tähän. Näin (siellä) viimeisimmän ISIS murhan, ja pari kaveria henkilöstönstä tulkkasivat heidän sanomansa minulle. Mitä he ovat keksineet, ja me toivottavasti voimme esittää sen ensi viikolla, media on ymmärtänyt kaikki väärin. Uskomme, että ISIS on todella kauhuissaan näiden kristittyjen, ja me selitämme sen ensi viikolla, sen uskon vuoksi, joka heillä on. He eivät ole kohdanneet ihmisiä, jotka eivät maksa veroa. He eivät ole kohdanneet ihmisiä, jotka sanovat en aio tappaa sinua, mutta tapa minut jos sinun on pakko; Minä pysyn Kristuksen kanssa. He menevät ihan sekaisin. He eivät tiedä, mitä tehdä. Oletko samaa mieltä?

Sisar Diana: Olen täysin samaa mieltä. Sanoisin Lähi-itä on kärsinyt jo 100-luvulta vainoa, ja tämä on vahvistunut oikeastaa uskoamme, koska meillä on kolme vaihtoehtoa: Meidän on joko käännyttävä islamiin tai tulla tapetuksi tai maksaa veroa, ja me kieltäydymme tekemästä mitään niistä, koska haluamme säilyttää uskomme ja pidämme niin suurena kunniana olla Kristuksen, ... Joten, me jatkamme, vaikka kuoleman edessä. Monet ihmiset jäivät meidän kotikaupungeihimme, koska he eivät tiennet tätä, ja heitä pyydettiin kääntymään tai heidät tapetaan. He päättivät saada surmansa, mutta sitten he päästivätkin heidät, kidutettuaan heitä erittäin pahoin, ja he säilyttivät uskonsa. He eivät halua kääntyä islamiin eikä maksaa veroa tai lunnaita, kutsuttiin niitä miksi tahansa.

Glenn: Sisar, olet juuri nyt avoin mikrofoni ja video, jossa katsot ihmisiä silmiin, ja tämä on erittäin sitoutunut yleisö. He välittävät. Mitä haluat kertoa heille? Mitä voimme tehdä? Mitä he tarvitsevat tietää, mitä on menossa?

Sisar Diana: Tiedätkö, viesti, jota olen aina kuljettanut sydämessäni ja haluan kertoa ihmisille, jotka todella välittävät, on että sinulla on veljiä ja sisaria Irakissa, joita kohdellaan väärin. Heidän täytyy tuntea, että heitä rakastetaan, ja välitetään niin monella tavalla, te tiedätte, nyt varsinkin kun emme tiedä, onko meillä tulevaisuutta enää, koska meidän lapsetkin ovat ilman asianmukaista koulutusta. Meidän opiskelijat ovat vailla yliopistoja. Joten, mitä haluan sanoa ihmisille, jotka välittävät meistä todella, on että olkaa hyvät, olkaa hyvät, olkaa hyvät ja pitäkää meidät teidän rukouksissanne kun edessämme on hyvin, hyvin vaikeaa aikaa. Jos jokin tapa, että voit auttaa meitä, muistakaa, on olemassa paljon ihmisiä tai tuhansia perheitä, jotka asuvat edelleen parakeissa. Oikeastaan ​​nyt kun puhun teille, istun parakissa. Se on missä asun. Se on kontti, joka on valmistettu sandwich-paneelista. Niin minä elän. Se on hyvin kuuma kesällä ja erittäin kylmä talvella, ja näin ihmiset (täällä) elävät. Jotkut, he elävät varastorakennuksissa, joissa ei ole lämmitystä tai ilmastointia kesällä. Paljon perheitä, sanokaamme kolme tai neljä perhettä, he elävät yhdessä talossa ilman yksityisyyttä. Joten, jos millään tavalla, voit auttaa, sydämesi kertoo sinulle, tee se veljillesi ja sisarillesi, ole hyvä.

Glenn: Sisar, aion olla todella rehellinen kanssasi. En usko, että olen yksin, jotka tiedämme, mitä tapahtuu. Me tiedämme, että Jumala ei pidä meitä syyttömiä. Mutta me tunnemme olevamme huonosti varustettuja. Joka päivä tulen tekemään ohjelmaani, ja minä teen sitä, ja minusta tuntuu - tarkoitan rehellisesti, olen katsomassa sinua monitorista, ja näen puomikameran ottamaa (kuva)kulmaa, kun istun mukavassa tuolissa tässä ilmastoidussa studiossa, ja minä puhun kanssanne, ja olen ajatellut itsekseni -rehellisesti, osassa kommentteja en edes kuuntele sinua, koska ajattelen itsekseni, mitä helvettiä sinä teet? Sinun pitäisi olla siellä auttamassa. Mutta en tiedä, miten auttaa, ja uskon, että suurin osa yleisöstä tuntee samalla tavalla. Me tiedämme mitä on tekeillä, sisar. Emme vain tiedä mitä tehdä. Rukoilkaa puolestamme, voisitko?

Sisar Diana: Rukoikaa, että voisimme palata koteihimme, koska ilman kotiamme, meistä tulee ihmisiä ilman identiteettiä. Ja jos menetämme identiteettimme, se on niin helppo menettää ihmisyytemme. Yksinkertainen esimerkki, jonka taas muistan on, kun minulle kerrottiin Yhdysvalloissa konsuliedustustossa, että en voi saada viisumia, koska olen IDP. Tämä on yksinkertainen esimerkki, ja on monia, joita en voi mainita, tiedäthän? Joten, jatkakaa rukousta ja jos voitte kertoa maailmalle (miten) löytää tapoja auttaa meitä palaamaan takaisin kaupunkeihimme, kirkkoihimme, kouluihimme, yliopistoihin, meidän elämäämme, tämä on kaikkein tärkeintä.

Glenn: Sister, haluan teidän tietävän, että on miljoonia ihmisiä, jotka rukoilevat puolestasi. Perheeni ei ole yksin rukoilemassa Irakin ja Syyrian ja Lähi-idän ja kaikkien uskontojen puolesta, että he voisivat päästä näkemästä pahaa, jota heidän on pakko nähdä ja elää sen kanssa joka päivä. Jos haluat vain rukoilla puolestamme, me jatkamme rukoilemista puolestanne. Tiedä, että teitä rakastetaan, ja me puhumme jälleen, sisar. Jumala siunatkoon teitä.

Sisar Diana: Kiitos. Kiitos.

Lähde: http://www.glennbeck.com/2015/05/01/u-s-wont-grant-visa-for-iraqi-nun/?utm_medium=email&utm_campaign=05042015%20Glenn%20Beck%20Daily%20FINAL&utm_source=Sailthru&utm_term=Glenn%20Beck?utm_source=glennbeck&utm_medium=contentcopy_link

-Takasin etusivulle-