170627-gospelriders

Gospel riders Varpaisjärvellä 27.6.2017

Gospel Riders Varpaisjärven torilla

Juha Paronen soittaa ja laulaa, Ljudmila Sirak (Kalevala, Karjalan tasavalta) ja Kirsi Porista todistavat Jumalan ja Jeesuksen sovitustyön muuttavasta voimasta savolaisella kylätorilla.

(Videon alun poutapilvet vaihtuvat sen lopun tummempiin sellaiseiin ikäänkuin profeetaallisesti ilmoittaen, että jos ei tämä syntinen ja Jumalasta luopunut maa ja kansa tee totista parannusta, hyvää ei ole tulossa. HM huom.)

Gospel Riders 7xSF iltakokous Varpaisjärvellä 27.6.2017

"7xSF" motoristikampanjan kesän 2017 kuudesta eri porukasta ryhmä 2 kokouksen pidossa Savon Varpaisjärvellä.

Eino Kotilainen aloittaa tilaisuuden, ridersit siunataan, Tommi Lindström kertoo kerhon toiminnasta ja Kaisa Uusitalo puhuu.

Gospel riders-motoristit todistavat:

Tommi Lindstrom: "Kun me rukoillaan, Isä kuulee!" Jumala pelasti sekä kylmästä Päijänteestä, että pahasta pinteestä työpaikalla. Sopimusrukous toi ihmeellisesti uuden ja nimenomaan toivotunlaisen moottoripyörän palaneen tilalle.

Jani Suontausta. Rippikoululeiri, armeijan leirijumalanpalvelukset, appivanhemmat, kirja KK Korhosesta ja Jumalan selvät väliintulot alkoholi- ja tupakkariippuvuuksien katkeamisessa johtivat kuhmolaisen gospelrideri Janin uskoon.

Kaisa Uusitalon koti oli uskova, mutta murrosiässä maailma vei ja uskonasiat jäi. Vuosien jälkeen siskon kysymys; onko jotain asiaa minkä puolesta hän voisi rukoilla, pysäytti.

Gospel rider Teuvo Poutiainen kertoo lyhyesti tarinansa matkasta uskoon Herraan Jeesukseen. Moottoripyörä tuli kännäämisen tilalle ja se johti hengellisiin motoristitapahtumiin ja sitä tietä Jeesuksen seuraajaksi.