eRistysohjelmaaCovid-19 eli Kor
onavirustilanteen aiheuttamien sosiaalisten rajoitusten innoittamana eSpecial.TV on alkoi -oman kortensa kekoon kantaakseen- lähettää live-striiminä "eRistysohjelmaa". 

Pastori Veli-Matti Köykkä, 29.5.2020:


 Kevään viimeisessä eRistysohjelmassa aluksi tuo Hannu&Mikael duo lauloivat Suvivirren selvällä Savon, Pohjanmaan ja Suomen kielellä. Lapualaispastori V-M Köykkä puhui Pyhästä Hengestä, Helluntaipyhän aatonaattoon sopivasti. Lopuksi duo lauloi Halleluja-hymnin.
Pekka Reinikainen mukana 15.5.2020 eRistysohjelmassa:

 Kolmas ohjelma sarjassa, jossa evankelista Leena Katajan sekä tuo Hannu&Mikael duon keralla mukana lääkäri Pekka Reinikainen, joka sanoi tuoreet ja suorat sanat korona-tilanteesta ja sen hoidosta maassamme. Reinikaisen blogeja löytyy esim. täältä.
Vapun eRistysohjelma 1.5.2020:


 Vappuillan eRistysohjelma, jolloin mukana oli puhelinyhteydellä veteraanisaarnaaja Raimo Rahnasto, sekä "vakiokalusto" evankelista Leena Katajan ja musiikkiduo Hannu&Mikael.
eRistysohjelmaa testilähetys pe 17.4.2020:

  Testiohjelma yhdessä Vesa Perkiön, Leena Katajan sekä duo Hannu&Mikaelin kanssa ja osoittautui, että tässä testissä ilmeni äänipuolella joitain valitettavia ongelmia, mutta muuten homma "skulasi".