erityisohjelmat

eRistysohjelmaa

Covid-19 eli Koronavirustilanteen aiheuttamien sosiaalisten rajoitusten innoittamana eSpecial.TV on alkoi -oman kortensa kekoon kantaakseen- lähettää live-striiminä "eRistysohjelmaa".

Pastori Veli-Matti Köykkä, 29.5.2020:

Kevään viimeisessä eRistysohjelmassa aluksi tuo Hannu&Mikael duo lauloivat Suvivirren selvällä Savon, Pohjanmaan ja Suomen kielellä. Lapualaispastori V-M Köykkä puhui Pyhästä Hengestä, Helluntaipyhän aatonaattoon sopivasti. Lopuksi duo lauloi Halleluja-hymnin.

Pekka Reinikainen mukana 15.5.2020 eRistysohjelmassa:

Kolmas ohjelma sarjassa, jossa evankelista Leena Katajan sekä tuo Hannu&Mikael duon keralla mukana lääkäri Pekka Reinikainen, joka sanoi tuoreet ja suorat sanat korona-tilanteesta ja sen hoidosta maassamme. Reinikaisen blogeja löytyy esim. täältä.

Vapun eRistysohjelma 1.5.2020:

Vappuillan eRistysohjelma, jolloin mukana oli puhelinyhteydellä veteraanisaarnaaja Raimo Rahnasto, sekä "vakiokalusto" evankelista Leena Katajan ja musiikkiduo Hannu&Mikael.

eRistysohjelmaa testilähetys pe 17.4.2020:

Testiohjelma yhdessä Vesa Perkiön, Leena Katajan sekä duo Hannu&Mikaelin kanssa ja osoittautui, että tässä testissä ilmeni äänipuolella joitain valitettavia ongelmia, mutta muuten homma "skulasi".