israel140801

Gazan kriisi ja Isarelin tilanne

Hamas uhkaa: Itsemurhaiskuja jokaiseen bussiin, kahvilaan ja kaduille

Hebrean kielinen Hamasin propaganda video, jossa luvataan terrorismin aaltoa Israeliin koskettamaan jokaista sen asukasta.

Aseita ja tunneleita moskeijassa

Israelin sotilaat löytävät moskeijan kellarista terroristien aseita, kaivuuvälineitä ja salakuljetustunneleita.

Hamas ampuu raketteja siviiliasutuksen keskeltä, 12 eri esimerkkiä

Hamasin tupla sotarikos: laukaisee raketteja siviilialueilta Israeliin, tapaakseen siviilejä Israelissa.

Gazan tunnelit ja niiden tuhoaminen

CNN rabortti Gazan tunneleista, Hamasin taktiikka tappaa ja kidnapata niiden avulla Israelin sotilaita ja Israelin armeija tuhoamassa löytämiään terroristien tunnelelita.

Nyt (1.8.2014) jo muutaman viikon jatkunut Israelin operaatio Gazan alueella on hämmentänyt taas ns. valtamedian tietojen varassa olevaa uutisten seuraajaa. Jos asiat olisivat yksiselitteisesti kuten annetaan ymmärtää, on jokainen oikeudenmukaisuutta kanattava henkilö syystä vihainen ellei suorastaan raivostunut Israelille; "ylivoimaisesti aseistautunut Israelin armeija lahtaa surutta suuressa ahdingossa eläviä palestiinalaisia -naiset ja lapset mukaanlukien- muutamien tehottomien raketintapaisten takia."

On hyvä tietää ja ymmärtää tilanteesta joitain tosiasioita, joita ei sekulaari (se on maallinen eli jumalaton) media voi, halua, eikä pysty käsittämään.

-Israel on ihme, joka osoittaa Raamatun Jumalan todellisuuden. Tuhansia vuosia vanhat Jumalan lupaukset kansojen sekaan hajotetun Israelin heimojen kokoaminen Luvattuun maahan on tapahtunut vastoin kaikkia oletuksia. VT:ssa on asiasta lukuisia profetioita, tssä vain muutama:

"Ja niin minä annan teidän löytää itseni, sanoo Herra, ja minä käännän teidän kohtalonne ja kokoan teidät kaikista kansoista ja kaikista paikoista, joihin olen teidät karkoittanut, sanoo Herra, ja palautan teidät tähän paikkaan, josta minä siirsin teidät pois." (Jer.29:14),

"Minä otan teidät pois pakanakansoista ja kokoan teidät kaikista maista ja tuon teidät omaan maahanne." (Hes.36:24),

"Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä otan israelilaiset pois pakanakansojen keskuudesta, minne vain he ovat kulkeutuneet, kokoan heidät joka taholta ja tuon heidät omaan maahansa." (Hes.37:21).

Jumala ei ole peruuttanut lupauksiaan Aabrahamille maasta josta nyt kiistellään. Keskellä aluetta, jota nykyisin "Länsirannaksi" kutsutaan, Siikemissä (nyk. Nablus) tapahtui seuraavaa:

"Ja Abram kulki maan läpi aina Sikemin paikkakunnalle, Mooren tammelle asti. Ja siihen aikaan kanaanilaiset asuivat siinä maassa. Silloin Herra ilmestyi Abramille ja sanoi: "Sinun jälkeläisillesi minä annan tämän maan". Niin hän rakensi sinne alttarin Herralle, joka oli hänelle ilmestynyt." (1 Ms.12:6-7), vähän myöhemmin: "Nosta silmäsi ja katso siitä paikasta, missä olet, pohjoiseen, etelään, itään ja länteen. Sillä kaiken maan, jonka näet, minä annan sinulle ja sinun jälkeläisillesi ikuisiksi ajoiksi."

Samoin lupaus vahvistettiin Iisakille (1 Ms.26:3-5) ja Jaakobille (1 Ms.28:13, 35:12), Tarkat rajatkin on ilmoitettu (4 Ms. 34:2-12, Hes. 47:13-23).

Arabit, jotka asuivat alueella ennen nykyisen Israelin perustamista (tai hakeutuivat sinne töihin juutalaisten saatua vuosisatoja joutomaana olleet alueet taas kasvamaan ja kukoistamaan) alkoivat kutsua itseään "palestiinalaisiksi" ja vaatimaan aluetta itselleen (esim. "Länsirantaa" 1967 käydyn kuudenpäivän sodan jälkeen, aiemmin se kuului Jordaniaan ja vaatimuksia ei silloin esitetty). Itsenäistä "Palestiinalaisvaltiota" havittelevat ryhmät julistavat asiakirjoissaan, puheissaan ja lipuissaan koko ns. Palestiinan alueen kuuluvan sille. Israelille ei ole niissä mitään sijaa ja heidän tavoitteensa ei ole saada elää rauhassa rinnakkaiseloa juutalaisten serkkujensa kanssa, vaan pyyhkiä pois juutalaiset "islamin mailta" sitä saastuttamasta, siksi he käyvät "Pyhää sotaa" valmiina kaikkiin mahdollisiin uhrauksiin.

Ensimmäinen uhri sodassa on yleensä totuus ja niin tässäkin (valitettavasti uutisissa ns. palestiinalaislähteitten myöhemmin epätosiksi osoitettuja väitteitä surutta toistetaan, eikä oikaisuja yleensä kuulu ja asian oikea tila tulee vain itse asiasta muualta selvää ottavien tietoon), perässä uhreina tulevat naiset ja lapset, joita käytetään tieten tahtoen terrorismin ihmiskilpinä. YK:n ihmisoikeuselimet eivät tästä terrorismihallintoa syytä, vaan Israelia. moskeijat, YK:n rakennukset, ja koulut toimivat ammusvarastoina. Miljoonia maksaneita, hyvin varustettuja, suuria tunneleita on kaivattu satamäärin maan alle terrorismitarkotuksiin, kun rahat (ja sementti) olisivat olleet tarpeen väestöä paremmin palveleviin rakennuksiin ja koteihin.

HM Ojalan puhe aiheesta 3.8.2014: "Israelin oikeus maahansa"

Lue lisää Israelin tilanteista:

Benjamin Turkia

Israel Update

Icej

Sillävälin New Yorkissa; huutomatsi terrrorismin tukijoiden ja Israelin kannattajien kesken

Ns. palestiinalaisten kannattajien mielenosoituksen tultua New Yorkin juutalaisten jalokiviliiike alueelle, heidän terrorismia myötäilevät iskulauseensa hukkuivat spontaaniin vasta mielenosoitukseen kun alueen juutalaiset alkoivat huutaa omia Israel myönteisiä iskulauseitaan ja laulaa juutalaisia lauluja, pannen sitten myös tanssiksi.

Joskus kivetkin huutavat

Pat Condell (käsittääkseni brittiläinen ateisti journalisti) kertoo teräväsanaisesti länsimaisen "edistyksellisen" vasemmiston (lue: Suomessa koko valtamedian) tekopyhyydestä Gazan tilanteen suhteen.