js-vs-mhd

Jeesus vs Muhammed

Suomalaisia(kin) on järkyttänyt viime päivinä naapurimaissa tapahtuneet terroriteot 3.4. Pietarissa, Venäjällä 7.4. Tukholmassa, Ruotsissa ja viimeksi (tätä kirjoitettaessa) 11.4. Saksassa. Kuitenkin ne ovat vain pieni osa islamilaisesta terrorista, joka on tuottanut esim. tässä huhtikuussa 2017 (1-11.4.) jo seuraavat veriset kauhuteot:

Lähde: http://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=2017 (suomennos eSpecial.TV)

Kun usein kuulee väittettävän, että kaikki uskonnot ovat (yhtälailla) pahoja tai luin äskettäin somessa mielipiteen, joka väitti että "Kristinusko on historian kaikkein tuhoisin" sellainen, on syytä vertailla vähän Kristinuskon perustajaa Jeesusta ja Islam uskonnon alullepanijaa Mohammedia keskenään. Yö ja päivä.

Jeesus sanoo kuvaavasti Johanneksen evankeliumissa (10: 9-11):

"Minä olen portti. Se, joka tulee sisään minun kauttani, pelastuu. Hän voi vapaasti tulla ja mennä, ja hän löytää laitumen. Varas tulee vain varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan.Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän. "Minä olen hyvä paimen, oikea paimen, joka panee henkensä alttiiksi lampaiden puolesta."

Muutamia esimerkkejä Mohammedin ja Jeesuksen opetuksen ja tekojen eroista:*

Raamatussa on Mooseksen laki, ilmoitus synnistä ja sen tuomiosta, sekä kuvausta epäjumalanpalvojien hävittämisestä Vanhassa Testamentissa, mutta lopussapäin Uudessa Testamentissa ilmoitus Jumalan armosta ja rakkaudesta sekä rauhasta Jeesuksessa.

Koraanissa kehitys päinvastainen rauhalliset jakeet ensin, mutta kun juutalaiset ja kristityt eivät ottaqneet Muhammedin opetuksia vastaan, tuli käskyjä hävittää heidät (ja nämä korvaavat ja kumovat aiemmat jakeet, sanotaan).

Lisää vertailua löytyy netistä kasapäin:

http://www.thereligionofpeace.com/pages/articles/jesus-muhammad.aspx

https://jamesbishopblog.com/2015/02/20/jesus-vs-muhammad-33-striking-differences/

https://carm.org/comparison-between-jesus-and-muhammad

Myös suomeks, esim:

http://lindell.netmission.fi/jeesmuh.html

-Takasin etusivulle-

© HM Ojala 2017