aitoavio

Aito avioliitto kansalaisaloite

(Lisää videoita asiasta: Aito Avioliitto youtube-kanavalta)

Kansalaisaloite avioliiton säilyttämiseksi miehen ja naisen liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamiseksi on julkaistu. Tässä lyhyesti tietoa siitä miten voit osallistua itse ja innostaa muita mukaan. Toimi nopeasti. Välitä tämä viesti eteenpäin mahdollisimman monelle.

Netissä - Kansalaisaloite.fi

Kansalaisaloitteen voit helpoiten allekirjoitaa oikeusministeriön Kansalaisaloite palvelun nettisivulla täällä: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1175. Tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksin tai mobiiliavarmenteella. Tietosi eivät tule näkyviin nettiin. Sivuilla näkyy ainoastaan tehtyjen kannatusilmoitusten lukumäärä. Voit siis osallistua pelkäämättä, että tietosi näkyisivät julki.

Kansalaisaloitteen koko otsikko ja teksti mainitusta linkistä.

Paperilomakkeella:

Vaihtoehtoisesti voit täyttää paperisen kannatuslomakkeen, jonka voit printata TÄSTÄ (pdf). Jos olet osallistunut jo netissä älä täytä paperilomaketta.

Täytä kaikki kentät huolella (TIKKUKIRJAIMIN).

Huomaa, että jokainen henkilö allekirjoittaa yhden lomakkeen per henkilö. Nimiä ei kerätä mihinkään nimilistoihin tai adresseihin.

Palautus:

Paperilla tehdyt kannatusilmoitukset tulee palauttaa viimeistään 21.9.2015 osoitteeseen: Aito avioliitto ry, PL 155, 00171 Helsinki.

Jos keräät useampia kannatusilmoituksia ystäväpiirissäsi tai yhteisöissäsi ne voi kaikki postittaa yhdessä määräaikaan mennessä edellä mainittuun osoitteeseen.

Osallistu ja kerää nimiä:

Innosta ihmisiä mukaan joko lähettämällä heille sähköpostina tämä viesti jossa ohjeet osallistumiseen netissä tai paperilomakkeella. Printtaa ja monista paperilomakkeita niin paljon kuin haluat ja kerää niihin nimiä kaikkialla missä liikut ja tapaat ihmisiä, ystäväpiirissäsi, pien- ja harrasteryhmissä, kesäjuhlilla jne. Varmistathan, että he eivät jo ole osallistuneet, ennen kuin pyydät heitä täyttämään lomakkeen.

-Takasin etusivulle-