eSpecial.TV videoita netissä jo vuodesta 2005

Kanadan kolmeviikkoa kestänyt Freedom Convoy -mielenosoitus pääkaupungissa Ottawassa sai kokea monenlaisten poliisivoimien kovia ja väkivaltaisia otteita rauhanomaisia osanottajia vastaan suvakista tyranniksi muuntautuneen pääministeri Justin Trudeaun julistettua maahan "hätätilan" (vailla lain vaatimia perusteita).


Susan Yli-Knuuttila + Lasse Heikkilä Band Lapualla, Sela gospelband Keuruulla. Heinäkuun puolivälin viikonloppuna AD 2021 tarttui eSpecial-kameroiden "haaviin" suomalaista gospel-tyyppistä musisointia manselaisvoimin Etelä-Pohjanmaalla ja eteläpohjalais-äijien toimesta Keski-Suomessa. (Extrana sivulla on viimeksi myös uus-seelantilaislaulaja David Lyle Morriksen konserttivideo kymmenen vuoden takaa).

Lähinnä kansanedustaja Päivi Räsästä kohtaan nostettujen syytteiden vuoksi Helsingissä pidettiin mielenosoitus Eduskuntatalon edessä su 20.6.2021 Jumalan Sananvapauden puolesta Suomessa (eli onko suvaittavaa, että sallitaan Jumalan sanoa sanottavansa julkisesti palvelijoidensa kautta nykysuomessa, toim. huom.).

Kiina, Pohjois-Korea vai -Kanada? Tätä kysyvät Koronasta villiksi heittäytyneiden viranomaisten ja perustuslakia rikkoviksi syyllistyvien poliisien toimenpiteiden kohteiksi joutuneiden seurakuntien jäsenet ja muutkin Pohjois-Amerikkalaisessa maassa keväällä 2021. Pari pastoria vangittu ja kirkkorakennus aidattu, mutta viranomaiset eivät ole valmiita oikeudessa perustelemaan rajoituksiansa.

Kevään 2020 koronavirustilanteen aiheuttamien rajoitusten innoittamana eSpecial.TV alkoi -oman kortensa kekoon kantaakseen- lähettää live-striiminä "eRistysohjelmaa". Sarja aloitettiin testiohjelmalla yhdessä pastori Vesa Perkiön kanssa ja myöhemmissä ohjelmissa ovat vierailleet veteraanisaarnaaja Raimo Rahnasto, lääkäri Pekka Reinikainen, pastori Veli-Matti Köykkä. "Vakiokaluston" evankelista Leena Katajan ja musiikkiduo Hannu&Mikaelin ohella.

Pahanlaatuisesta ateismista parantunut ja nykyisin Jumalan luomistyön ihmeitä julistava lääkäri Pekka Reinikainen vieraili Lappajärvellä 6-8.3.2020 ja eSpecialTV oli kuvaamassa luennot hotelli Kivitipussa. Kuten myös seuraavana päivänä ev.lut. kirkossa pitämänsä saarnan ja messun jälkeisen nojatuoli-keskustelun.

Majataloilta kiersi pohjanmaata helmikuussa 2020 ja Vimpelin pyöreässä kirkossa lattiakin tärisi "ekumeenisen jumpan" aikana muusikko Pekka Simojoen hypittäessä kirkkokansaa. Evankelista Ilkka Puhakka kertoi tarinoita Venäjän vankiloista ja pastori Jukka Jämsen opetti rukouksesta.

(5.8.2019) Vieläkö Jumala parantaa? Sivu aiheesta, joka käsittelee aihepiiriä parin todistus-videon ja keskustelun kautta, jossa Leena Kataja ja Riitta Aho pohtivat jumalallisen paranemisen ja uskon olemusta.

(8.4.2019) Oikea jumalanpalvelus ja ilo Herrassa. Suomalaisessa kristillisyydessä on usein harras ja vakava tunnelma ja meininki, mutta mitä Niilo Yli-Vainion mukaan Raamattu (ja sitä kautta Jumala) sanoo asiasta? Kultturisena kontatrapunktina Lontoon Hackneyn apostolisen helluntaiseurakunnan jumalanpalvelustyyliä.

(4.10.2018) Yhteyspäivät on jokavuotinen Lapinlahdella pidettävä kristillinen tapahtuma. 2018 teema oli "Jeesuksesta riippuvainen", josta aiheesta kuultiin neljän kirkkokunnan edustajien välinen paneelikeskustelu Päivien puhujavieraana oli emeritius pastori, seurakunnanjohtaja ja lähetyssaarnaja Klaus Korhonen.

(26.9.2018) Professori Tapio Puolimatka saa aikaan voimakkaita reaktioita kansakunnan sokeissa sokeitten taluttajissa varottaessaan edessä olevista syvistä kuopista. Niistä hän puhui myös taannoin luennollaan Kuopiossa. Tohtori Leevi Launonen haastatteli Puolimatkaa Nilsiässä selvittäen mikä hän on miehiään.

(30.6.2018) Lääketieteen tohtori, lastenlääkäri Michelle Cretella puhuu transsukupuolisuuden harhoista biologisten tosiasioiden valossa ja erituisesti kyseisen ideologian vaaroista lasten kehitykselle.

(19.12.2017) Tyyron pastori Mohammed on kristityksi kääntynyt muslimi, joka haluaa lännen uskovien ja seurakuntien ymmärtävän suuret -eivät vain haasteet, vaan myös mahdollisuudet, jotka viime vuosien Syyrian ja Lähi-idän kriisit ja levottomuudet ovat aiheuttaneet.

(9.11.2017) Rekei okei? HM Ojala soittaa ja laulaa karibealaistettuja hengellisten laulujen klassikoita suomeksi. Suomen syksyinen ruska hehkui ulkona ja sisällä kaikui kuumat rytmit ja tulinen sanoma Jeesuksen veren voittovoimasta, kun kahdeksan vanhaa laulua sai uutta muotoa ympärilleen ja putosivat purkkiin.

(2.11.2017) Maarit Auvinen sai kuulla että käsiensä tuntemukset ovat "reikiä". Niinpä hän aloitti reikihoidoista ja sitten mukaan tuli muitakin Uusi Aika (New Age)-tyyppisiä parannusmenetelmiä, joita hän opiskeli ja harrasti. Niistä ei ollut kuitenkaan auttajaksi, kun hän itse sairastui.

(5.8.2017) On väitetty, että Suomen tulevien vaalien presidenttiehdokkaaksi ei mitenkään kelpaa henkilö, joka tunnustautuu kreationistiksi.

Vaan mikä on toisen mahdollisen uskonlahkon eli evoluutiouskon tieteellinen arvo ja uskottavuus?

Pitääkö olla tyhmä, ettei olisi hullu? Voiko tiedemies uskoa älyyn? Kestääkö darwinismi nykytieteen saavutuksia?

(1.7.2017) Gospel riders-motoristikerhon 7xSF ajo; "sata lasissa", itsenäistyytensä muistoksi 100-vuotisjuhlaa viettelevän Suomen ympäri saavutti myös Suomen ja Savon sydämessä (tai no -navassa?) sijaitsevan pienen kylän sanomallaan Jumalan ja poikansa Jeesuksen muuttavasta ja uutta luovasta voimasta, jonka ryhmäläiset todistivat itse kokeneensa elämässään.

(23.6.2017) Marja Liisa Lappalainen on kutsumukseltaan lähetyshammaslääkäri, joka on tehnyt lähetystyömatkoja moniin eri maihin noin kymmenen vuoden ajan; Malesiassa, Indonesiassa, Nepalissa, Intiassa, Filippiineillä, Srilankassa, Vietnamissa ja Kongon demokraattisessa tasavallassa paikallisseurakuntien kutsumana ja evankelioinut jakaen Jumalan sanaa näissä maissa.

(22.6.2017) "Profeetta, jolla on uni, kertokoon unensa" Evankelista Leena Katajan näkemän uninäyn sanoma kiteytyy seuraavasti: "Jumalan kansa, rivistöt kuntoon hukkuvien puolesta!

(12.4.2017) Terroria Tukholmassa, ja sitten terroria Saksassa, entä muualla? Lue huhtikuun 2017 alun "rauhanuskonnon" todelliset teot, yhdentoista päivän saldo. Niin, niin, uskonto on paha, mutta -usko Jeesukseen tekee hyvää! Vaan miten vertautuu Jeesus ja Mohammed, sanoissa ja teoissa?

(4.4.2017) Maanataina 3.4.2017 iltapäivällä Venäjän Pietarissa tapahtuneessa metroiskussa Sennaja Ploštšadin asemalta lähteneessä junassa kuoli toistakymmentä ja loukkaantui kymmeniä. Venäläiskanava RT lähetti netissä suoraa englanninkielistä ohjelmaa iskun tiimoilta koko illan ja pitkin yötä, josta muutamia otteita ja huomioita täällä.

(27.3.2017) Yhdessä miehensä Halvorin kanssa Jerusalemin Raamattukodin perustanut Mirja (os. Syväntö) Ronning vieraili 15.3.2017 raamatunkäännös asian merkeissä Jurvan Helluntaiseurakunnassa Suomen kierroksellaan. Tsadilainen pastori "Jesaja" Ligring Guinambeye kertoo (englanniksi) myös oman tarinansa raamatunkääntäjäksi ja mitä hän ajattelee Raamattukodista.

(17.3.2017) Muailman ympär kulki eSpecial-toimittajan matka. On omaltaosaltaan selitys miksi sivustolla on ollut hiljaista viime puolitoista vuotta. Täältä löytyy matkatunnelmaa ja selostusta, vaikka videointi ei ollut suuresti matkaohjelmassa tuli kamera kaivettua esille siellä ja täällä, kun se kuuluu turistin osaan kai...

(12.12.2016) "Syntymäpäiväsankari etsii juhlapaikkaa"Syntymäpäiväjuhla lähestyy; päivänsankari etsii juhlapaikkaa, jossa voisi ystävien kanssa juhlaansa viettää. Löytääkö hän kodin, jossa hänet otetaan vastaan?Onko varpaisjärveläisten uskovien esitys näytelmä, kuvaelma vai musikaali?

(6.12.2016) Matka ensimmäiseen jouluun. Lapinlahden Helluntaiseurakunnan esittämä näytelmä, joka vie katsojan matkalaiseksi yli 2000 vuoden takaisiin tilanteisiin Israelin maassa, matkalla selviää millaisiin olosuhtesiin ihmiskunnan Vapahtaja silloin syntyikään.

(10.5.2016) Ihmeitä ja enkeleitä... Ruotsinsuomalainen Matti Aro kertoo Risto Takasen haastattelemana Göteborgin suomalaisen Helluntaiseurakunnan tuottamassa ohjelmassa perheensä kokemista ihmeellisistä ja koskettavista tapahtumista vuosien varrella.

Jumala on! Jeesus elää! Sen voi KOKEA!

Henkilökohtaisia todistuksia Jumalan teoista

Sanaa suomalaisille! Puheita ja saarnoja: Saalem.TV

Lähetä palautetta/terveisiä ohjelman tekijöille

© HM Ojala 2009-2022

Keywords: nettitv, webtv, kanava, nettivideo, video, videolähetys, uutiset, usko, Jeesus, Jumala, Pyhä Henki, hengellinen, vaino, kirkko, seurakunta, herätys, herätysliike, helluntai, helluntailainen, risti, todistus, todistaa, todistaja, uskoontulo, pelastus, hengellinen musiikki, gospel, blues, hd, abortti, profetia, lopun ajat, nwo, uusi maailmanjärjestys, EU, Usa, Israel, Palestiina, Suomi, suomalainen, Pohjois-Karjala, Tohmajärvi