Welfies

Danielle Jacquinot en Lodewijk Boelen

Ook op de markt in Delft: Danielle Jacquinot en Lodewijk Boelen met Ria Pool Meeuwsen

Koos de Haan

Een welfie van Koos de Haan, Stadsbelangen met Ria Pool Meeuwsen op de markt van Delft.

Wilma Broeseliske

Welfies van Wilma Broeseliske en mensen met wie ze vandaag op de markt in gesprek was over vrijheid, gelijkwaardigheid en solidariteit.

Stichting Kijk Haar

De Stichting Kijk Haar stuurde ons de twee 'welfies', over verbinding tussen mensen: "In cafe de V met een dame waar het afgelopen jaar een goed contact mee is ontstaan. Zij is ontzettend betrokken bij haar buren en medemens en geen moeite is haar te veel, het etentje was om een keer iets voor haar terug te kunnen doen." En een welfie, genomen op de Beursvloer Delft, 3 actieve vrouwen die zich hebben verbonden door vrijwilligerswerk.

Frank Engering

Frank Engering, vicevoorzitter Ring Pass Delft, stuurde ons deze 'welfie' over verbinding

Ria Pool Meeuwsen

Obada Sannaa kwam in mei 2016 in Delft wonen. Hij is één van de chef-koks van HuisNL (DelftseBuur) en in maart kok in het restaurant Hartige Samaritaan. Voor ons is het Obada, een Syriër die met zijn lach ons heeft verwarmd.

Rob van Woudenberg

Samen eten met onze gevluchte jonge vriend uit Syrië bij de Hartige Samaritaan

Gabe, Seada, Rosa, Nasar, Sedra

Saeda van den Herik

Op Monumentendag een bezoek gebracht aan typisch Hollands gebeuren: de Porceleyne Fles in Delft. Blijkt ons Syrische 'burengezin' heel veel keramiek met midden oosten invloed te herkennen en waarderen. Small world after all.

George Gelauff

Na een tijdje bruggen bouwen word je vanzelf vrienden