Velkommen til Birkerød Torvedage


Meddelelser fra foreningen

30-09-2019: Erik Lindgreen fra Birkerød Torvedage modtager Rudersdal kommunes kulturpris

Rudersdal kommune uddeler hvert år en kulturpris til en person "som har ydet en helt særlig kulturel indsats".

I år 2019 går prisen til Erik Lindgreen for hans arbejde i Birkerød Torvedage.

Erik fik overdraget prisen af borgmester Jens Ive ved Frivilligfesten fredag d. 27/9, se foto. På det andet foto står Erik foran pavillonen på torvepladsen, den pavillon han har været den helt store drivkraft i at få bygget.


26-09-2019: Sæsonens næstsidste torvedag i Birkerød d. 28/9

På lørdag er der som sædvanligt torvedag med stader og underholdning kl. 10-14. Underholdningen kommer fra Green Leaves” fra Rudersdal Musikskole der spiller musik fra hele verden. Kl. 11.00.

21-08-2019: Torvedag i Birkerød d. 24/8 med Holte Kammerkor

På lørdag d. 24. august er der kormusik på programmet. Vi byder velkommen og glæder os til at høre det dejlige kor “Holte Kammerkor” med dirigenten Martha Basten.

Det er et klassisk kor med ambitioner, der blev dannet i 1996. Koret består af ca. 30 erfarne sangere, og repertoiret spænder fra renæssance - til helt ny musik, dog med hovedvægten lagt på romantisk musik. Det program, som koret vil underholde os med på Torvet, vil være et dejligt, sommerligt, nordisk program. Koncerten starter kl. 11.

På torvet finder I som sædvanligt gode stadeholdere og Bella di Notte tilbyder mad. Sidste lørdag regnede det meget – men på lørdag loves der sol og varme!

20-08-2019: Birkerød Torvedage skifter ud på stadesalg

Jette og Michael Søvndahl har besluttet at træde ud af Torvegruppen med virkning fra 15. august 2019. I Torvegruppen var Jette leder af salg og booking, et stort og meget vigtigt område, der nu skal varetages af os andre.

Vi er i gang med at fordele opgaverne mellem os og beder om forståelse for eventuelle smuttere i den kommende tid, men vi gør vores allerbedste for at vores Torvedage også fremover er et sted, hvor stadeholdere og besøgende kan lide at være.

Der skal lyde en kæmpe tak til Jette og Michael og vi ønsker dem held og lykke fremover.

Stader bookes som altid via: birkerodtorvedage@gmail.com. Spørgsmål om ændringerne og andet kan stiles til Rikke Andersen mobil 2537 2618 eller rikkelba@gmail.com

Bedste hilsner, Rikke Andersen, Formand

07-08-2019: Program for torvedagene efteråret 2019

Lørdag 10. august kl. 8 -14: Birkerød Torvedage åbner sin efterårssæson med alle stadepladser besat. “Birkerød Butikkerne” afholder det traditionsrige morgenbord med underholdning. Der er loppemarkedsstader ned ad hele Gågaden fra Majpladsen til Pengetorvet.

Lørdag 17.august kl. 10-14: Underholdning med Sigrid og Katinka, de to talentfulde Farum-søstre, der er kendt fra X Factor. Kl. 11.00.

Lørdag 24. august kl. 10-14: Holte Kammerkor optræder på torvet, et klassisk kor med ambitioner, der optræder med et flot program. Kl. 11.00.

Lørdag 31. august kl. 10-14: ”El Primo” fra Rudersdal Musikskole underholder med herlig saxofonmusik kl. 11.00. Der er Hoppeborg for børn fra kl. 10-14. Der er loppemarkedsstader ned ad hele Gågaden fra Majpladsen til Pengetorvet.

Lørdag 7. september kl. 10-14: Vi præsenterer koret ”Apropos”, der underholder med et bredt repertoire kl. 11.00.

Fredag 13. september kl. 17 - 21: Det er Birkerød Kulturnat, så Torvepladsen er fuld af stadeholdere med tilbud på mad og drikke.

Lørdag 14. september: Der er ingen Torvedag denne lørdag.

Lørdag 21. september kl. 10-14: ”Ninas Jazzkonstellation”. Nina Berg Løgager fra Farum er udøvende jazz-og rocksangerinde. Hun spiller sammen med Michael Schultz Rasmussen på guitar og Steen Christian Hansen på kontrabas. Kl. 11.00.

Lørdag 28. september kl. 10-14: Green Leaves” fra Rudersdal Musikskole spiller musik fra hele verden. Kl. 11.00.

Lørdag 5. oktober kl. 10-14: Kræftens Bekæmpelse arrangerer igen Lyserød Lørdag i hele Bymidten. Der er loppemarkedsstader ned ad hele Gågaden fra Majpladsen til Pengetorvet.

25-06-2019: Sidste torvedag før sommerferien - d. 29/6

Birkerød Torveforening holder - ligesom mange af byens butikker - sommerferie i juli. På lørdag d. 29. juni kl. 11 spiller bandet Little Jump, der med energi og glæde spiller musik inden for stilarterne Boogie Woogie, Rock'n Roll, Jump, Jive, Mambo og Swing Jazz.

Torvedagene er tilbage lørdag d. 10 august, sammen med Handelsstandsforeningens morgenbord.

11-06-2019: Birkerød Torvedage har fået ny formand

Formand Erik Lindgreen ville gerne aflastes i arbejdet og næstformand Rikke Andersen ville gerne overtage, så bestyrelsen i Birkerød Torvedage har 14/5 konstitueret sig på ny: Nu er Rikke formand og Erik næstformand.

Eriks indsats for foreningen har været helt uvurderlig og vi skylder ham alle en stor tak.

Rikke har været interviewet i Frederiksborg Amts Avis i sin nye rolle og fortalt om sine ideer og tanker for foreningen. Et resume kan læses her: sn.dk/Rudersdal/Ny-formand-vil-udvikle-Torvedage/artikel/846845

11-06-2019: Torvedag 15/6 med brandmænd, stadeholdere og frokost

Mød din lokale brandmand: Nordsjællands Brandvæsen deltager i Birkerød Torvedage på lørdag den 15. juni fra ca. kl. 10-14. De kommer med alle de flotte brandkøretøjer og byder børn og voksne velkommen til et par sjove og spændende timer. Det foregår på Majpladsen. Brandvæsenet søger lige nu deltidsbrandkvinder/mænd i dagtimerne til stationen på Birkerød Kongevejen 160. Så har du en brandmand i maven, og bor eller arbejder du maks. 5 min. fra stationen, så kig forbi til en snak.

På Torvepladsen er der som sædvanlig gode stadeholdere med spændende tilbud.

Og der er en dejlig frokost til rimelig pris: Rudersdal Vin og kokken Jan Jensen er værter for en pragtfuld Torvedag’s lunch med den berømte Porchetta panini med lækkert tilbehør, en flaske vand eller et glas vin til kun 40 kr. Det bliver helt sikkert – igen – en succes, da Jan selv har lavet de syltede løg!

Vi glæder os til at se jer!

04-06-2019: Torvedag 8/6 med hoppeborg, fagotmusik og indisk mad

Ved du, hvordan en fagot lyder? Ellers er der chancen for at høre det på lørdag kl. 11, hvor ca. 17 fagotter fra Rudersdal og Ballerup Musikskoler spiller hits, både kendte og ukendte.

Kom glad og tag naboen med.

For de mindreårige børn er der hoppeborg fra kl. 10.00 -13.30.

Torvet byder som altid på gode tilbud hos stadeholderne. Den kommende gågade-cafe “Cafe Hyggestund” har igen en stand, hvor de giver smagsprøver på forskellige teer! Sidste lørdag havde de stor succes med kaffe smagsprøver.

“Arzoo” fra Vasevej sørger for dejlig indisk mad. Torvet har åbent fra kl. 10-14.

28-05-2019: CIRKUS 3, pandekagevogn og indisk mad på torvedagen 1/6

Vi får cirkus på besøg på Torvepladsen på lørdag. Vi har engageret Charlie & Binalto fra CIRKUS 3, der også har de borgerlige navne: Jan Kierulf og Bo Bjerregaard. Sidstnævnte bor i Birkerød. Forestillingen er beregnet til aldersgruppen: 3-11 årige med forældre og forestillingen vil vare 45 minutter. Det foregår på Torvet lørdag d. 1. juni kl. 11.30-12.15.

Torvet byder på gode tilbud hos stadeholderne, hvor Inge Hansen er helt ny. Hun kommer med sjove og søde hjemmestrikkede/syede ting.

Arzoo sørger for indisk mad og så er Pandekagevognen tilbage. Torvet har åbent fra kl. 10-14.

22-05-2019: Torvedag d. 25/5 og børnehjælpsdag og plantebytte

På Torvelørdagen d. 25. maj vil I igen kunne møde Rustikbageriet fra Blovstrød samt andre gode kendinge. Nye på Torvet er Gunhild Hansen med dejlige hjemmelavede produkter og en stadeholder der sælger ”æteriske olier”.

”Lambda”, Birkerød Gymnasiums Band, spiller lidt af hvert, men mest rytmisk. Bandet består af Nuka Langgård – trommer, Viktor Dongwu Frantzen – bas, Jens Kristian Mørkved - guitar/sang og Anders Skau Hansen - keys/klaver.

Vi glæder os rigtig meget til at høre bandet, der spiller fra kl. 11.

Der er børnehjælpsdag på Majpladsen og plantebytte i Præstegårdshaven.

15-05-2019: Video om Birkerød Torvedage

Endelig blev den video færdig, som først blev optaget sidste år af Carl-Emil fra Svanerne, men så optaget igen i april. Den ligger nu på Youtube. Vi har sådan brug for en god video om hvad vi laver og det har vi fået nu. Det er et fint interview med den nye formand og med Henrik løvebager, en af vore nye stadeholdere.

Klik: https://www.youtube.com/watch?v=7Rsp0ndRxmM&feature=youtu.be

15-05-2019: Torvedag 18/5

På lørdag d. 18. maj vil I på Torvepladsen møde en række gode stadeholdere med spændende produkter. Ny på Torvet er Ade Organics, et organisk livsstilsfirma med fokus på naturlige, økologiske og veganske produkter der omfatter makeup, neglelak og soja lys. “Arzoo” fortsætter succesen med servering af dejlig indisk mad fra Pavillonen.

Der er hoppeborg for børn.

Og så kan I også møde en ægte lirekassemand, der hedder Madsen, og som vil gå og spille på Torvet og Gågaden. Han vil være klædt i lirekassedresset med "slask-i-røv" jakke og medaljer. Og mon ikke også at han vil trylle lidt for børnene.

Vi ses på lørdag på Torvepladsen fra kl. 10-14.


Her er programmet for forårsæsonen


Så starter Birkerød Torvedage 2019 - på lørdag d. 4/5

Vi er nu ved at starte sæsonen op - Birkerød Torvedages 6. sæson.

Vi glæder os til hyggeligt samvær på Torvepladsen med kendte og helt nye stadeholdere, med birkerødder i alle aldre og meget gerne mange kunder.

En alsidig underholdningsplan for foråret vil snart kunne ses i de trykte og sociale medier. Der er meget for børn.

Plakaterne bliver lige nu hængt op rundt omkring. Brochurer fordeles i butikker, bibliotek og på mange opslagstavler. Det hele er i nyt markant design, lavet af Christine Meike.

På lørdag d. 4. maj er det Handelsstandsforeningen, der står for underholdning og arrangementer med musik fra ”No Juice”, biludstilling i Hovedgaden og Loppemarked på Pengetorvet.

På gensyn på Torvepladsen kl. 10-14.

Vil du se foreningens nye layout

Så se her: Nyt layout 2019-04-30

Sæson 2019

Sæson 2019 begynder lørdag d. 4/5


Generalforsamling/Debatmøde d. 28. januar 2019

Sted: Birkerød Idrætscenter – Bistrupvej 1 – 3460 Birkerød – Glassalen, på 1.sal.

Tid: kl. 19.30 – 22.00

Dagsorden:

19.30 Dørene åbnes

19.40 Velkomst ved formanden

19.45 Indlæg v/Heine, Svanerne … hør hans inspirerende indlæg om mangfoldighed og samarbejde i vores dejlige Birkerød

20.15 Spørgsmål / debat til indlægget

20.35 Spørgsmål / debat afsluttes

20.45 Generalforsamling

Information til medlemmer

Kære medlemmer

Gruppen bag Birkerød Torvedage vil i vinterhalvåret arbejde på at gøre sæsonen 2019 endnu bedre end de foregående sæsoner. Hvis I har ideer til at forbedre torvedagene, vil vi meget gerne høre fra jer, så kontakt os venligst på birkerodtorvedage@gmail.com

Den årlige generalforsamling i Birkerød Torvedage afholdes mandag d.

28.januar 2019 kl. 19 i Glassalen i Idrætscentret.

Information til medlemmer

Så er vi igennem årets markedsdage og medlemsfest. Vi synes, at det har været et rigtigt godt år, med mange gode oplevelser.

2018 har for Birkerød Torvedage været et meget travlt år - og året, hvor vores pavillon på Torvepladsen kom i brug.

Nu glæder det os meget, at vi sammen med Mantziusgaarden kan invitere jer til årets julemarked, som i år afholdes i Mantziusgaarden, Johan Mantziusvej

7a i Birkerød.

Det foregår søndag d. 2. december kl. 10 – 18.

Der vil være over 30 spændende stande, så der er rig mulighed for køb af julegaver og andre gode gaver. Der kommer ikke til at mangle noget godt at spise. Udenfor vil der være Street food og flere slags pandekager og indenfor har Cafe Mantzius kaffe, gløgg, saft og æbleskiver parat. ”Mantzius for børn” holder julestue, hvor børnene kan lave deres julepynt.

Vi håber at se jer til julemarkedet.

De bedste Julehilsner fra Birkerød Torvedage

Julemarked på Mantzius

Birkerød Torvedage og MantziusLive præsenterer 2. december første udgave af Mantzius Julemarked

Traditionelt håndværk, moderne design, delikatesser og underholdning mødes til et stemningsfuldt marked på Mantziusgaarden, der i år udgør de nye rammer for det hjertelige julemarked, mange af Birkerøds borgere allerede kender fra dets tidligere placering i blandt andet den gamle Irma-forretning i Birkerød by.

"Vi er meget stolte af, at Mantziusgaarden i år kan lægge hus til så traditionsrig, hyggelig, summende, varm og lokalt forankret arrangement, der er til så megen glæde for så mange. Det sætter en stor streg under vores ambition om at være et levende kulturhus. Samtidig er det en stor fornøjelse at samarbejde med så driftige ildsjæle som Birkerød Torvedage," udtaler Mads Riishede, kunstnerisk leder af Mantziusgaarden, om samarbejdet.

"Foruden Birkerød Torvedages store arbejde, kan Mantziusgaarden stille med de forcer, som findes i vores hus i form af både vores medarbejdere, frivillige og tilknyttede foreninger som Mantzius For Børn. Det bliver en dejlig dag med julehygge i alle afskygninger," afslutter Mads Riishede.

I løbet af hele decembersøndagen er det således - både før og efter juletræstændingen på Majpladsen i Birkerød - muligt at udforske over 30 håndplukkede stande med smagfulde fristelser, håndlavede smykker, smukke tekstiler, henrivende juledekorationer, keramik, moderne design og meget mere.

Det hele finder sted 2. december kl. 10-18. Læs mere på MantziusLive.dk

Lørdag den 15. september: Mad for Alle

På lørdag 15. september triller streetfoodvognene ind på Torvepladsen. Vi har lavet en aftale med flere streetfoodvogne, der vil have velsmagende tilbud.

Det er firmaerne Bad Boys Burger, Spicy India og Street Crepes, der gæster byen på lørdag. Sidstnævnte Pandekagevogn kender vi fra Kulturnatten, hvor de havde super aften - der var kø hele aftenen for at få en af de mange typer lækre pandekager.

Derudover er der chokolade, pesto og marmelader, magnetarmbånd, Tupperware, cremer, postkort, dagens buket, smykker, æblemost og en kop varm kaffe.

Det hele finder sted fra kl. 10-14, og aktiviteterne forsætter dagen efter, søndag 16. september, hvor Rudersdal Vin, Restaurant Mantzius og MantziusLive afholder Mantzius Gourmetmarked. Her kan man gå på opdagelse i gastronomiens verden fra kl. 11-17.

Vil du være stadeholder i efteråret 2018?

Bestilling af stadepladser

Du kan bestille stadepladser ved at skrive til jetteogmichael@gmail.com eller birkerodtorvedage@gmail.com.

Vi håber at du snarest vil bestille stadepladser, da der nogle dage vil være rift om pladserne.

Du kan få yderligere information ved at ringe til Jette Søvndahl på tlf. 20742370.

Priser

200 kr. for 8m2 under parasol

300 kr. for 16m2 under parasol

300 kr. for plads til salgsvogn

50 kr. for leje af bord

100 kr. for medlemskab i 2018

Vil du bare være medlem?

  • Medlemskontingent er 100 kr.
  • Bankoplysninger i Den Danske Bank 1551-11429076
 • Mobilepay: Birgit Haynes 22463024
  • Angiv venligst navn, adresse og E-mailadresse.

Information til medlemmer

Persondata

Kære medlemmer af Birkerød Torvedage forening

Som I ved, trådte den nye Persondataforordning (GDPR) i kraft den 25. maj 2018.

Derfor oplyser vi jer om, hvordan vi behandler de personoplysninger, du har afgivet i forbindelse med dit medlemskab af Foreningen Birkerød Torvedage.

  • Vi behandler dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen – udelukkende med det formål at kunne
    • informere dig om aktiviteter, arrangementer i Birkerød Torvedage forening
    • informere dig via e-mail om nye tiltag og nye aktiviteter. Disse nyhedsbreve kan du til enhver tid afmelde
  • Vi videregiver ikke dine personoplysninger
  • Hvis vi skulle få brug for at videregive din oplysninger til 3. part, indhenter vi først dit samtykke
  • Vi har ingen personfølsomme oplysninger (som fx CPR-nr.) om vores medlemmer
  • Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe du er medlem af Foreningen Birkerød Torvedage
  • Ved at fortsætte dit medlemskab af Foreningen Birkerød Torvedage giver du dit samtykke til, at vi opbevarer dine personoplysninger. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at skrive til birkerodtorvedage@gmail.com eller ved personlig henvendelse til bestyrelsen – eller ved at opsige dit medlemskab af Foreningen Birkerød Torvedage.

Yderligere information om Persondataforordningen kan fås på http://www.gdpr.dk/index.php/http-gdpr-dk

Med venlig hilsen

bestyrelsen i Foreningen Birkerød Torvedage

26. juni: Det er til børn!

Information om torvedage i juni 2018

Hopperborg på lørdag juni 2018

Information om torvedage i juni 2018

Kære medlem

Forårssæsonen i Torvedagene er ved at nærme sig sin slutning – men vi har heldigvis to dejlige lørdage tilbage, før vi holder pause i juli måned.

På lørdag opfylder vi et stort ønske for børnefamilierne og mindre børn, for vi har lejet en Hoppeborg, der vil stå på Torvepladsen fra kl. 10 – 13.30.

Det har altid været en stor succes med hoppeborg på torvelørdage, så det vil vi gerne gentage Sct. Hans lørdag.

Det bliver en lille udsøgt skare stadeholdere på lørdag, men der er smagsprøver og gode varer at købe. “Tulsi” er blevet meget populær på Torvet, for de serverer lækker og ikke alt for stærk indisk mad til beskedne priser.

Vi ses på lørdag.

Lørdag 16. juni 2018 har Birkerød Tovedage overskriften “Den store Badedag”

Lørdag 16. juni har Birkerød Tovedage overskriften “Den store Badedag”

Temaet er vand, sand, badesikkerhed og redning.

* Livredderpatruljen fra TrygFondens Kystlivredning fortæller om deres arbejde og viser deres redningsudstyr frem.

* Man kan se hvordan en hjertestarter fungerer.

* Nordsjællands Brandvæsen kommer med en brandbil og andet udstyr, og børn og barnlige sjæle kan tilmed få lov til at teste en vandsprøjte.

* Mette Lykke Braad fra Sansemotorik har en sandkasse til de mindste børn, hvor hun giver gode og sjove eksempler på lege i sandet.

* Torvet vil være fyldt op med gode stadeholdere og Tulsi serverer dejlig indisk mad.

På gensyn på Torvet fra kl. 10-14.

Torvedage 2018 starter lørdag den 5.maj

Generalforsamling 2018

Den nye bestyrelse: her

Generalforsamling tirsdag den 30. januar kl.19 30

Generalforsamling 2018

Kære medlem

Vi håber at se dig til vores generalforsamling på tirsdag d. 30. januar i Idrætscentret kl. 19.30.

Aftenen indledes med en spændende debat om Birkerød Bymidtes fremtid ved Henrik Magelund, formand for Gilleleje Handels- og Turistforening. Gilleleje var ”ÅRETS KREATIVE BY” 2017.

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Birkerød Torvedage CVR. nr. 3572900

Tid: Tirsdag d. 30-01-2018 kl. 19.30

Sted: Glassalen, Idrætscentret, Bistrupvej 1

Dagsorden ifølge vedtægterne

1) Valg af dirigent.

2) Formandens beretning.

3) Godkendelse af regnskab.

4) Godkendelse af budget, herunder fastsættelse af kontingent.

5) Valg til bestyrelsen.

6) Valg af suppleanter til bestyrelsen.

7) Valg af revisor.

8) Behandling af indkomne forslag.

9) Eventuelt.

Alle medlemmer kan indsende forslag til behandling på generalforsamlingen. Forslag skal indsendes 7 dage før, dvs. senest 22-01-2018. Forslag sendes til formand Erik Lindgreen på erik@lindgreen.org.

Alle medlemmer, der har betalt kontingent i 2017 eller i 2018 senest ved generalforsamlingens start, er stemmeberettigede på generalforsamlingen og kan opstille til tillidsposter jvf. dagsordenens punkt 5, 6 og 7.

Indkomne forslag og angivelse af hvem, der er på valg til bestyrelsen, og revideret regnskab udsendes til medlemmer fredag d. 26-01-2018.

Generalforsamling 2018

De tre kandidater:

Se videoer: Rikke Andersen, Jack Otto Kristensen og Erik Lindgreen her:

Facebook side:

https://www.facebook.com/profile.php?id=1401904723424537&ref=br_rs

JULEMARKED 2017

JULEMARKED 2017

Læs den komplette rapport på

Julemarked 2017 her: pdf

Følg Birkerød Torvedage på Facebook