17-Lørdag 27.sept.

International Dag

Sjældent har der været så mange besøgende på en torvedag. Vejret var godt, men der kom nogle vindstød en gang imellem, så det galt om at holde på hat og briller.

Christian Mørup var lykkens gudinde og han trak den første heldige vinder af gavekortet på 500 kr. til Birkerød Butikkerne og det blev Charlotte Vejlø og hun havde det rigtige svar 6 restauranter og cafeer med international mad.

Næste vinder blev trukket og det blev Frederik Vejlø, som er søn af Charlotte Vejlø. Så familien Vejlø kunne gå hjem med gavekort på 1000 kr. til at købe i butikker på Hovedgaden, der er medlemmer af Handelsstandsforeningen

Birkerød Torvedag – Lørdag den 27. september

Efter en lang kulturnat i Birkerød om fredagen den 26. oktober så har vi fokus på det internationale.

Fra Mongoliet kom Undarmaa med cashmere, yak og kameluldsprodukter, der er flotte, bløde og varme.

Underholdning

Rudersdal Musikskoles sambaorkester spillede og mange kunne godt lide de sydamerikanske rytmer og dansede med..

Anna Klip kom med vietnamesisk oksekød suppe (pho bo) og vietnamesisk kaffe.

Spisekurven havde smagsprøver på det mexicanske køkken. Bente Nissen Lundsgård signerer sin anmelderroste bog ”Smagen af Moderne Mexico”. Gurmel Grewal serverer hjemmelavede indiske specialiteter.

Vi kom så lidt tættere på Danmark med Rudersdal Vin der har italiensk vin og specialiteter med.

Frankrig er også godt repræsenteret med Vores Marked, der har franske specialiteter og vine med. Birkerød Ølentusiaster kom med Platan øl fra Tjekkiet, Birkerød Øl og Hornbeer fra Nordsjælland. Amanda by Winther kom med håndlavede smykker, hatte, tasker og tørklæder.

Farumhus havde brød, boller og scones, hvortil man kunne drikke Chrisser’s varme kaffe.

Solgården kom igen med økologisk æblemost og æbler.

Møllehøj kom med friske grøntsager og nyopgravede kartofler. Da torvedagene snart er forbi (4. okt.) er det på tide at købe kartofler og grøntsager til resten af året!