1 - 9. maj

Vejret var koldt og blæsende, men heldigvis begyndte regnen først klokken 14, da markedet lukkede. Bil dag i Hovedgaden- Veteranbiler, bilbane for børn og meget mere. Brandvæsnet skar en bil op på Majpladsen og på "Pengetorvet" var der en stor Hoppeborg for børn.

En spændende video konkurrence startede også i dag.

På torvepladsen var der gang i salget, men på grund af vejret var der ikke mange der satte sig ned ved vores café borde og nød kaffen fra Kaffe & Thehuset og sandwich fra Café Viola.

Møllehøj fra Søsum kommer med ny opgravede kartofler, asparges og rabarber, Solgården med økologisk æblejuice, Overgaard Gutfelt med honning, Birkerød Bryghus fik assistance af Øl entusiasterne med smagsprøver af spændende øl, Rudersdal Vin kom med italienske vine og specialiteter. Vores Marked i Farum kom med franske specialiteter og økologiske vine. Farumhus havde et godt salg af brød og andet bagværk. Kontiki var en spændende fornyelse på markedet med havtorn marmelader og safter og meget andet.

Af vogne kom Ostevognen Fru. Mage fra Stevns, som også havde specialiteter med fra Stevns. Fru Mage har allerede mange faste kunder i Birkerød.

Ganløse Planteskole kom med tomatplanter, og alle mulige planter lige til at plante ud i haven.

Liselotte Hjorting kom med børnetøj, Amanda med tøj og smykker og Kali og Ki kom med indisk tøj og smykker.