Birkerød-Vi Elsker

Facebook siden:

Vi elsker vores by – Birkerød

Hvem er vi? Bag facebook-gruppen er en flok borgere, der er meget glade for at bo og leve i Birkerød, som vi synes er en skøn blanding af natur, kultur – og handelsmuligheder.

Men:

Vi har et ønske om, at disse handelsmuligheder kunne blive udnyttet bedre af os alle....

Vores holdning er, at kulturen og handlen vil kunne stimulere og udvikle hinanden.

Vores formål er derfor at bidrage til at handel, kultur og socialt liv sammen skal komme til at blomstre i Birkerød Bymidte. Og vores midler er:

- At skabe og sprede interesse for handelslivet i bymidten,

- At få og samle ideer, der kan styrke handelslivet,

- At samarbejde med butikkerne og kommunen i håb om, at vi ved fælles indsats kan få løftet opgaven til glæde for hele Birkerød.

Slagord:

B I R K E R Ø D

Byen der samler det hele

Skøn natur

Kunst og kultur

Historie og højt humør

Så her handler man!

Gruppen, der står bag denne side er apolitisk, men det betyder ikke, man ikke må snakke politik, fordi alt er politik, især når man taler om byens fremtid.

Bor man ikke i Birkerød er man velkommen til at deltage alligevel. Vores motto er ”-vi elsker vores by”, det gør ikke skade med lidt lokal patriotisme.

Foreningen

Birkerød Torvedage

Foreningens formål er at styrke det fælles liv i Birkerød Bymidte ved at afholde markedsdage og andre arrangementer i Bymidten. Det vil ske i samarbejde med andre lokale aktører. Foreningen er en almennyttig forening hvis aktiviteter udføres inden for rammerne af folkeoplysningsloven. (se også vedtægter)