Συναδέλφισσες -οι,
Ξεκίνησε σήμερα η πίστωση της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε πρώην εργαζομένους της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε.», σύμφωνα με την υπ’ αρ. 52965/09.12.2024 ΚΥΑ (ΦΕΚ 6766/Β’/10.12.2024).
Παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε όλες αυτές τις μέρες τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας όσο και η Διοίκηση της ΔΥΠΑ δεν απετράπησαν τα λάθη. Σε αρκετούς συναδέλφους μας δεν έχει καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση λόγω της υπερφόρτωσης και της δυσλειτουργίας του συστήματος. Επίσης η παρερμηνεία της ΚΥΑ από τους υπαλλήλους τον ΚΑΠ2 ευθύνεται για τη μη καταβολή του σωστού ποσού του επιδόματος στους δικαιούχους του.
Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τη διοίκηση της ΔΥΠΑ μας ενημέρωσαν, ότι τα λάθη θα διορθωθούν έως την Δευτέρα και την ίδια μέρα θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία της καταβολής και στους υπόλοιπους συναδέλφους μας
ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Ε. ΠΑΠΑΔΗΣ Σ.