2010

00/10/2010 Manteniment del camí del riu

Fins ara des del GEA hem dedicat part dels nostres recursos econòmics al manteniment del camí del riu. A fi de fer el camí més transitable hem contactat l'empresa "Gladiadors de la gavarresa" . Durant el mesos d'octubre i novembre s'ha desbrossat tot el camí des del pont vell fins a la font del Tomàs.

Resposta de la Junta de Govern a l'estat de l'Agenda 21

A la web de la Diputació de Barcelona, encarregada de fer l'auditoria, hi consta que l'Agenda 21 d'Avinyó està "realitzada"

L'Ajuntament no ha aprovat el projecte de l'Agenda 21. Preguntem a l'Ajuntament, en nom dels que varem participar en el projecte, que ens expliqui perque no s'ha aprovat.

La resposta de la Junta de Govern a la nostra petició de l'estat de l'Agenda 21 la podeu llegir a sota.

Resposta

Malauradament se'n pot deduir que si a Avinyó no té Agenda 21 és per la nostra culpa.

28/02/2010 Jornada de manteniment i plantació al camí del riu

Aquest passat diumenge, 28 de febrer, el Grup Ecologista d’Avinyó va organitzar una nova jornada de manteniment dels arbres de ribera del tram de les rieres de Relat i Gavarresa que té en adopció des de fa 6 anys.

A part de les feines de neteja i poda l’activitat principal consistí en la plantació de 30 arbres nous per a substituir algunes de les baixes

dels 115 salzes que es van plantar ara fa dos anys (febrer 2008).

La matinal fou força participada per voluntaris d’Avinyó. A mig matí es feu una pausa per descansar i una esmorzada coll·lectiva.

Estat de l'Agenda 21

En l'assemblea de socis del passat 29 de gener és va acordar entrar una instància a l'Ajuntament demanat una explicació de la situació de l'Agenda 21 local.