Voor Den Beempd A:

Timothy Huybrechts (D4)

Marc Peeters (D6)

Luc Stevens (E2)

Een wedstrijd die bepalend is in de strijd om de kampioenstiteltussen. Den Beempd met 1 punt voorsprong op Hove B die nog wel een match meer heeft gespeeld.

Het begint al fel met een overwinning van Inge tegen Timothy na vijf sets (9/11, 11/9, 4/11, 11/1 en 11/7).

De twee eerste sets tussen Ilse en Luc zijn gelijk opgaand (8/11 en 11/7). In de derde set laat Luc de kans liggen om er 1-2 van te maken (12/10) en in de vierde spannende set maakt Luc net iets teveel fouten waarin hij de overwinning aan Ilse moet laten (11/9).

Eric kan het spel van Marc niet aan en verliest in drie sets (4/11, 5/11 en 6/11).

Inge wint gemakkelijk van Luc in drie sets (11/7, 11/6 en 11/6).

Met enkele nipte set-overwinningen tegen een sterk verdedigende Eric behaald Timothy toch de matchwinst (3/11, 12/14, 11/5 en 10/12).

Marc zorgt, tegen Ilse, voor een 3-3 tussenstand na vier sets, waarin Ilse toch wel verrassend raad weet met de spinners van Marc (8/11, 11/6, 5/11 en 12/14).

In het dubbelspel lijken Marc en Luc snel komaf te willen maken met Ilse en Inge (9/11 en 5/11), maar daarna maakt Luc enkele cruciale fouten op cruciale momenten en de thuisploeg wint de laatste drie sets én de match (11/7, 11/3 en 11/4).

Tussenstand : 4 – 3. Den Beempd zou tevreden zijn met 5-5.

Luc speelt niet zijn beste match tegen Eric. Domme fouten en “unforced errors” frustreren de bezoeker. Toch houden beide spelers de sets spannend en met 11/9, 9/11, 11/8, 8/11 en 8/11 wint Luc uiteindelijk deze zenuwslopende match (voor hem althans).

4 – 4. Er is terug hoop.

Marc heeft in de tweede set problemen met Inge, maar wint toch in drie sets zijn laatste match (5/11, 11/13 en 7/11).

4 – 5.  Een belangrijk punt is binnen.

Timothy speelt voor de overwinning en doet dat goed, heel goed, in vier sets (13/15, 11/8, 5/11 en 8/11).

Eindstand : 4 – 6.