Voor Den Beempd:

Timothy Huybrechts (D6)

Luc Stevens (D6)

Frans Van Kelst (E2)

Timothy laat er geen gras over groeien en wint vlot van Alfons in 2 sets (16-21 en 15-21).

Frans maakt het Guido bepaald niet gemakkelijk in de eerste set (22-20). In de tweede set is de diesel van Guido sneller warm dan die van Frans (21-15).

Luc wint van Rudy, zij het niet gemakkelijk in de tweede set (15-21 en 19-21).

Frans weet het net goed staan in de eerste set en wint van Alfons met 18-21. De tweede set moet hij aan Alfons laten (21-17) en in een spannende derde set maakt Frans iets teveel fouten en op het einde weet Alfons het laken naar zich toe te trekken (21-19).

Groot verweer van Rudy tegen Timothy in de eerste set (19-21), maar in de tweede set is de Beempdenaar helemaal terug (16-21).

Luc is in de eerste set tegen Guido een beetje het noorden kwijt na enkele (...) netballen van de Fabricommer (21-9), maar herpakt zich in de tweede set en wint vlot met 15-21. In de derde set moet Luc al snel tegen een achterstand aankijken (8-2), die hij ondanks flink verweer niet meer kan rechtzetten. Guido wint verdiend met 21-15.

Tussenstand: 3-3 en goed spel ... Goe bezig jongens.

Het dubbelspel wordt een korte thriller. De eerste set nemen Timothy en Luc een flinke voorsprong tegen Guido en Alfons (3-7), maar de thuisploeg komt terug en wint toch nog verdiend (21-18). In de tweede set is het net omgekeerd, veel erger nog voor de bezoekers. Een 19-11 achterstand wordt omgebogen naar een 19-20 voorsprong, maar in plaats van het af te maken wordt het 20-20 en 22-20 winst voor de thuisploeg. Bruute pech !

Tussenstand: 4-3. Dat betekent weer dat we alles uit de kast zullen moeten voor een overwinning (steekt er eigenlijk nog wel is in die kast ... ?).

Frans laat ziet ook een vlotte voorsprong teloor gaan tegen Rudy, 16-19 wordt 20-20, maar uiteindelijk wint Frans toch met 20-22. In de tweede set laat Frans niets meer aan het toeval over (16-21).

Tussenstand: 4-4. We zitten nog op schema.

Luc heeft werk met Alfons, begint goed met lichte voorsprong (3-7) maar kan 'm evenmin vast houden. Tot 14-16 blijft hij de thuisspeler onder druk zetten, maar Alfons zou Fons niet zijn indien hij dit zómaar zou laten gebeuren en wint verdiend met 21-17, na enkele "unforced errors" van Luc.

Luc laat het weer gebeuren in de tweede set. Onmiddelijk grijpt Alfons hem bij de keel tot 20-15. Dan staat Luc terug recht en nadert, op zijn service, tot 20-19, maar voor de 20-20 gaat het mis, het wordt 21-19 voor Alfons. Weer bruute pech.

Tussenstand: 5-4. Wordt het alweer een gelijkspel ?

Timothy begint sterk tegen Guido die de eerste set verliest met 16-21. Veelbelovend. In de tweede set neemt Guido een katastrofale 8-2 voorsprong op Timohty, maar stilaan mede door enkele fouten van Guido weet hij terug te komen tot 18-17. Guido wint de tweede set toch nog met 21-18.

In de derde set lukt er niet veel meer bij Timothy en een ontketende Guido maakt het af met 21-15.

Resultaat: 6-4.