Voor Sokah B:

Joeri De Groof (D6)

Tom De Groof (E2)

Gunther De Mil (E4)

Goed gespeeld, maar niet goed genoeg. Luc verliest de eerste set, die nochthans gelijk opgaat, tegen Joeri toch nog met 17-21. De spannende tweede set eindigt op 21-23 en daar had Luc eigenlijk beter verdiend, maar ... als, als, als,..... is niet goed genoeg.

Timothy laat Gunther geen schijn van kans en wint gemakkelijk in 2 sets (21-12 en 21-13).

Frans verweert zich fel tegen Tom in de eerste set, maar moet toch het onderspit delven met 19-21.

In de tweede set is het iets gemakkelijker voor Tom (13-21).

Gunther wint, na een alweer spannende eerste set, met 20-22. De tweede set gaat naar Luc met 21-17 en in de derde set heeft Luc zijn zelfvertrouwen helemaal teruggevonden (21-19).

Frans moet ook tegen Joeri hetzelfde lot ondergaan als tegen Tom. 18-21 in de eerste en 13-21 in de tweede set.

Timothy lijkt het gemakkelijk te gaan halen van Tom na de eerste set (21-14), maar de tweede set geeft hij wel weg na prijsgave van een 16-9 voorsprong (17-21). De derde set is een thriller die in het voordeel van Timothy uitdraait (22-20).

Tussenstand 3-3. Het ziet er goed uit.

De eerste set van het dubbelspel gaat weer naar Timothy en Luc ten nadel van Joeri en Tom (21-18). In de tweede set wordt alweer een voorsprong (18-12) "weggeven" met katastrofale gevolgen ... 19-21. In de derde set lukt dan gewoonlijk niets meer bij de ploeg die "precies gemakkelijk ging winnen" en Joeri en Tom maken er gretig gebruik van. Zij winnen verdiend met 16-21.

Tussenstand 3-4. Alles moet nu gewonnen worden om te winnen.

Frans begint aan zijn Titanenstrijd tegen Gunther, maar krijgt de Sokaman niet op de knieën. Integendeel, op de juiste momenten weet Gunther, in beide sets, dié winners te plaatsen die voor de overwinning zullen zorgen (17-21 en 18-21).

Tussenstand 3-5 ! Een gelijkspel is nu nog het enige positieve wat Luc en Timothy kunnen bekomen.

En Luc start perfect tegen Tom door de eerste set met 21-13 te winnen. Maar de goden zijn hem niet gunstig gezind in de tweede set. Bij 17-13 gebeurt alweer het onwaarschijnlijke ... Tom komt terug en wint met 18-21 ! Om zot van te worden. Het lijkt wel een cliché, maar in de derde set bakt Luc er niks meer van en Tom wint verdiend met 14-21.

De wedstrijd is nu verloren (3-6) en Timothy speelt alleen nog voor de eer.

De eerste set kan hij aanvankelijk nog de tred van Joeri bijhouden, maar moet de bezoeker op het einde laten gaan (17-21). Wat Timothy ook probeert in de tweede set, het mislukt bijna allemaal, komt daarbij dat Joeri een perfecte wedstrijd speelt. Hij laat de thuisspelen geen schijn van kans en wint gemakkelijk met 13-21.

Resultaat: 3-7. Beschamende nederlaag. Het kan alleen maar beter gaan in de volgende wedstrijden ...

Resultaat: 3-7