Voor Aartselaar C:

Eggermont Annemie (E0)

Marleen De Vleeschouwer (E2)

Monique Van Put (E2)

De eerste match begon veelbelovend voor Luc, die Annemie versloeg in de eerste set met 21-14.

Annemie, die niks kan verdragen, gaf Luc van hetzelfde laken een broek in de tweede set (14-21).

De derde set was een thriller, waarin nooit een kloof werd geslagen.

Annemie won deze set verdiend met 21-23.

Monique sloeg mooie punten bij mekaar, maar wist soms geen raad met de giftige opgeefballen van Timothy en moest in hem de meerdere erkennen (tweemaal 21-15).

Hetzelfde scenario voor Marleen, die zo graag van Frans eens wou winnen, maar helaas. Met 21-16 in de eerste set en een stevige 21-19 in de tweede set moest ze het onderspit delven.

Monique begon sterk tegen Luc, maar zag een ruime voorsprong teloor gaan en na een spannend einde won Luc nog, zij het met wat geluk, de eerste set met 23-21. De tweede set begon aanvankelijk gelijk opgaand, maar Luc kon dan zijn speelwijze opdringen en won ook de tweede set (21-15).

Annemie geeft Frans ervan langs in de eerste set (16-21), maar kan effen geen vuist blijven maken en verliest de tweede set met 21-14. De energie, die Annemie in de tweede set heeft opgespaard, gebruikt ze volop in de derde set en ontploft in haar gekende stijl, doordacht, agressief en lukraak aanvallend. Frans weet van geen hout pijlen maken en verliest met 7-21.

Timothy heeft het in de eerste set moeilijk met een gretige Marleen, die op zoek blijft gaan naar een overwinning. Zij wil duidelijk niet met lege handen naar huis en vecht als een leeuwin, maar moet de eerste set toch aan Timothy laten (21-19). De tweede set speelt Timothy "de slimme D6" en geeft Marleen de kans niet om enig weerwerk te bieden (21-10).

Het dubbelspel verloopt raar, met een eerste set, die met 21-12 gewonnen wordt door Timothy en Luc tegen Annemie en Monique, een tweede set, die door de bezoekers gemakkelijk gewonnen wordt met 9-21, en dan weer een derde set waarin de thuisploeg eigenlijk makkelijk wint met 21-15.

Het is nu 5-2 en alles lijkt erop dat de overwinning gemakkelijk zal worden.

Niks is minder waar !

Monique maakt het Frans best moeilijk, maar verliest toch in 3 sets (21-18; 17-21 en 21-18).

Tegen Luc speelt Marleen héél sterk en pakt Luc droogweg in, in twee sets (13-21 en 17-21).

Timothy wint van Annemie de eerste set met 21-18 na een gelijk opgaand begin. In de tweede set komt Timothy wel 18-12 voor, maar wie Annemie kent, weet dat je met dergelijke voorsprong nog geen 'victory' mag kraaien en wat niet zou mogen gebeuren gebeurt dan toch. Op haar sokken komt ze terug en wint de tweede set met 20-22. Sterk. Euforie en frustratie zijn duidelijk merkbaar in de beslissende derde set en Timothy kan geen vuist meer maken tegen een ontketende 'first lady' van Aartselaar C (15-21).

Spijtig dat er een verliezer moet zijn, maar laat ons besluiten met: "de besten hebben gewonnen".

Vermits het enkelspel 90% bedraagt van de volledige wedstrijd, kunnen we zeggen dat we onze overwinning in extremis te danken hebben aan Frans, die in zijn laatste match, tegen Monique, alles uit zijn kast heeft moeten halen ... ge zijt kapitein of ge zijt het niet !