Voor Mortsel B:

Vanierschot Jochen (D6)

Symens Stijn (E2)

Hateau Patrick (E2)

Jochen begint sterk aan zijn eerste match tegen Luc, maakt onmiddelijk een kloof (2-8), maar langzamerhand komt Luc terug tot 17-18, maar de thuisspeler is toch iets te roekeloos op de laatste opgeefballen van Jochen en verliest de eerste set met 18-21.

De tweede set gaat gelijk op en Luc weet op het einde het verschil te maken, dank zij enkele foutjes van Jochen (21-18).

In de derde set gaat aanvankelijk gelijk op, maar de fouten die Jochen op het einde maakt en de risico-spinners die Luc teruggeeft op Jochens opgeefballen maken het verschil. Luc wint de derde set met 21-16.

Timothy heeft het redelijk lastig met de opgeefballen van Patrick en kan slecht helemaal op het einde van de eerste set een achterstand goed maken om met de hakken over de sloot deze set te winnen (21-19).

In de tweede set laat Timothy nietsz aan het toeval over en laat Patrick geen schijn van kans (21-10).

Frans laat zich niet doen tegen Stijn in zijn eerste set, maar met 3 foutieve opgeefballen op rij kan Stijn profiteren om deze set te winnen (18-21).

In de tweede set speelt Stijn sterk, héél sterk, en geeft Frans, waarbij niets nog lukt, een opdoffer (9-21).

In de tweede ronde loopt Luc op de tippen van zijn tenen om Patrick van de overwinning te houden in de eerste set. Een spannend einde loopt af in het voordeel van de thuisspeler (22-20). In de tweede set speelt Luc aanvallender en heeft Patrick meer last met de opgeefballen van Luc (21-10).

Frans speelt tegen Jochen een sterke wedstrijd. De eerste set is gelijkopgaand, maar Frans maakt, op zijn opgeefbeurt, een einde aan de eerste set (21-19).

In de tweede set weet Frans steeds een voorsprong uit te bouwen die hij behoudt tot het einde en wint knap met 21-16.

Wat Stijn overkomt tegen Timothy is een klein raadsel. Niets lukt en de opgeefballen van Timothy zijn ook een probleem, en toch slaat ie enkele winners waarvan je moet zeggen "wauw". Timothy wint droogweg deze match met 21-7 en 21-12.

In het dubbelspel moeten Timothy en Luc de eerste set aan Jochen en Stijn laten na een spannend einde (23-25).

De tweede en de derde set werken de thuisspelers foutloos af (21-12 en 21-14) .

Na het dubbelspel is de overwinning voor Den Beempd al een feit en kan de laatste ronde ontspannen afgewerkt worden.

Frans speelt negende drie-setter dit seizoen en verslaat hiermee met 21-14, 18-21 en 21-14.

Stijn geeft Luc het nakijken in de eerste set (19-21), maar moet in de volgende twee sets de duimen leggen met 21-10 en 21-16. Tegen Stijn is het toch altijd leuk spelen.

Jochen kan, in de eerste set van de laatste match, Timothy bijhouden tot op het einde, maar moet uiteindelijk toch in hem zijn meerdere erkennen. In de tweede set laat Timothy Jochen geen schijn van kans en wint met 21-11.

Krijgt Den Beempd met deze overwinning, tegen de ploeg die eerst staat en tot hiertoe nog niet verloren heeft, titelambities ?

Dinsdag tegen Wilraco zal meer duidelijk brengen.