Fabricom A - Den Beempd.

Plaatsingsdatum: 21-dec-2013 20:53:06

Eigenlijk een dubbeltje op zijn kant, maar toch een verdiende overwinning voor de jongens van Fabricom.

Van Kelst Frans (E0)

In de eerste set heeft Timothy het lastig met Jan (21-23) die in de tweede set zijn goed spel beloond ziet (21-14). In de derde set maakt Timothy de kloof bij 16-19 die hem naar de overwinning leidt (17-21).

Frans is altijd al een moeilijk klant geweest voor Guido. Vanavond is dat niet anders. De eerste set gaat nipt naar de thuisspeler (21-18) en in de tweede set laat Frans de kans op winst liggen na 3 slechte opgeefballen op rij en een 19-20 voorsprong. Het wordt nog 22-20 in het voordeel van Guido.

In de derde set kan Guido afstand nemen van Frans en geeft de opgebouwde voorsprong niet meer prijs (21-15).

Fons speelt tegen Luc een sterke wedstrijd. Hij wint de eerste set met 21-16, moet de tweede set aan Luc laten (16-21), maar heeft zijn troeven voor de derde set gehouden en wint deze set verdient met 21-16.

Frans heeft geen verhaal tegen Jan (21-15 en 21-13).

Fons heeft daarna ook geen verhaal tegen Timothy (11-21 en 14-21).

Luc doet het in de eerste set tegen Guido niet slecht (21-18) maar moet de overwinning aan de thuisspeler laten na de tweede set (21-16).

In het dubbelspel winnen Guido en Fons de eerste set van Timothy en Luc met duidelijke 21-14 cijfers.

De tweede set is dan weer in het voordeel van de bezoekers (17-21).

De derde set begint rampzalig voor Timothy en Luc.  14-0 !!! Het dubbelspel is hiermee gespeeld (21-12).

Frans zit duidelijk in een knoop met zichzelf. Tegen Fons kan hij geen weerwerk bieden (21-10 en 21-16). De wedstrijd is hier al verloren (6-2).

Ook Luc heeft het knap lastig met een sterk aanvallend spelende Jan in de eerste set (21-8). De tweede set begint al evenmin veelbelovend met een achterstand van 7-3, maar het tij keert en met enkele rake klappen brengt hij Jan aan het twijfelen en is verlost van diens aanvalsspel. Luc wint de tweede set met 16-21). De derde set verloopt spannend. Luc neemt een voorsprong bij 13-17, Jan vecht als een leeuw en komt nog terug tot 17-18, maar moet de overwinning toch aan Luc laten (19-21).

Vanavond is Timothy net iets te sterk voor Guido en wint in twee sets (15-21 en 13-21.

We blijven nog met beide voeten op de grond en hopen op betere tijden.