Voor Den Beempd:

Timothy Huybrechts (D6)

Frans Van Kelst (E0)

Luc Stevens (E2)

Timothy neemt hééél sterk de maat van Ralph in de eerste set (3-21), maar onderschat de thuisspeler in de tweede set. Timothy neemt wel weer snel een ruime voorsprong, maar Ralph komt op zijn sokken terug en Timothy kan op zijn eigen opslagspel toch de overwinning afdwingen (18-21).

Rony heeft het, in de eerste set, lastig met de speelwijze van Luc. De meest opgeefballen komen niet meer terug en zijn back-hand spinners lukken ook heel goed. Luc wint makkelijk met 10-21 en gaat in de tweede set door met datgene waarmee hij bezig is, maar Rony kan stilaan zijn spel opdringen en wint de tweede set met 21-14. In de derde set begint Luc met voorsprong (1-4), maar Rony weet die in weinig tijd te overbruggen, neemt enkele malen, met succes, risico's op de opgeefballen van Luc en kan een voorsprong opbouwen (19-16), die de bezoeker niet meer kan goed maken. Rony maaakt het af op zijn opslagbeurt (21-16).

Frans geeft Staf weinig kansen in de eerste set (13-21). In de tweede set biedt Staf meer weerstand en neemt naar het einde toe een voorsprong, maar Frans weet die teniet te doen en wint ook de tweede set (19-21).

Ook tegen Luc heeft Ralph geen schijn van kans in de eerste set (9-21). In de tweede set gaat het iets beter voor de thuisspeler, die enkele mooie punten scoort, maar niet genoeg voor de overwinning (13-21).

Timothy heeft het vrij moeilijk met Staf en kan de eerste set maar nipt met 20-22 winnen. Ook in de tweede set kan de bezoeker geen vuist maken. Het lukt allemaal niet zo goed, wordt soms in verdediging gedwongen, wat, gelukkig, geen minpunt is voor hem. Hij wint de tweede set met 18-21.

Rony, die nu écht warm gelopen is, geeft Frans weinig kansen en wint gemakkelijk in twee sets (21-14 en 21-10).

Tussenstand: 2 - 4.

In het dubbelspel kan het teamwerk van Timothy en Luc de tandem Rony - Staf niet bedreigen. Wat ze ook ondernemen, de thuisspelers hebben op alles een antwoord en winnen in twee sets (21-17 en 21-18).

Luc neemt de maat van Staf in de eerste set (10-21), maar in de tweede set loopt het fout. Het lukt allemaal niet meer zo goed en Staf wint de tweede set met 21-19. Maar in de derde set herpakt Luc zich en pakt sterk zijn tweede overwinning van de avond (7-21).

Ralph ondergaat, tegen Frans, hetzelfde lot als tegen Timothy en Luc. Hij verliest in twee sets (10-21 en 19-21).

Timothy kan zijn goede speelwijze maar niet op de rails krijgen tegen Rony, die naarmate het later wordt beter en beter gaat spelen. Hij wint overtuigend n twee sets (21-16 en 21-13).

Eindstand: 4 - 6.