Voor Den Beempd:

Timothy Huybrechts (D6)

Luc Stevens (E0)

Frans Van Kelst (E0)

Timothy begint onzeker tegen Bart, die de eerste set vlotjes wint (21-13), maar in de tweede set lijkt het beter te gaan met Timothy, die Bart van hetzelfde laken een broek geeft (14-21). In de derde set vervalt Timothy terug in zijn aanvangsspel en verliest met 21-15.

Frans heeft geen verhaal tegen Patrick en verliest in twee sets (21-13 en 21-15).

Karen lijkt de eerste set tegen Luc makkelijk te winnen, maar ziet haar voorsprong (18-12) stilaan teloorgaan. Het wordt 20-20 en Luc neemt zelfs een optie op setwinst bij 20-21, maar een niet afgevende Karen mept Luc in de nederlaag (23-21). Ook de tweede set verloopt op dezelfde manier, maar dit keer laat de thuisspeelster er geen gras over groeien en wint verdiend met 21-19.

Frans speelt een dijk van een wedstrijd tegen Bart, die de eerste set wel wint met 21-13, maar in de tweede set in de prak wordt gespeeld, wel bij blijft, maar na een spannend einde de set toch aan een sterk spelende Frans moet laten met 26-28. In de derde set gaat Frans op zijn elan door, Bart snakt naar adem en wordt van de ene hoek naar de andere gestuurd. Frans wint overweldigend met 15-21.

De match tussen Karen en Timothy is wel de spannendste van de avond. In de eerste set wint Karen nipt met 23-21. In de tweede set verliest ze effen de pedalen, komt 10 punten achter (1-11), maar ze vecht terug en na een storende tussenkomst van "iemand met een stomme croque-monsieur" komt ze terug tot 20-20, waarna dat zenuwslopend gedoe weer begint, waarin Timothy het toch uiteindelijk nog haalt met 25-27. In de derde set laat ze zich niet meer van de wijs brengen ... 21-16 zegt voldoende tegen Timothy.

Sterk !

Luc biedt flink wat weerstand tegen Patrick in de eerste set en het scheelde niet veel of hij had "de veelvraat" (wint praktisch al zijn matchen in twee sets) te pakken in de eerste set, maar het lot besliste er anders over (22-20). In de tweede set neemt Patrick onmiddelijk de touwtjes in handen en laat Luc geen schijn van kans (21-12).

In het dubbelspel zijn Timothy en Luc geen maat voor Patrick en Bart (21-13 en 21-14).

Het is nu al 6-1, de strijd is gestreden.

Karen wint haar eerste set tegen Frans gemakkelijk met 21-13 en lijkt op weg naar een tripple, maar Frans weet een zwak punt te vinden waarmee Karen het moeilijk heeft, maakt hier guitig gebruik van en wint de tweede set met 18-21. Ook in de derde set blijft hij gebruik maken van wapen waarmee hij Karen pijn doet en wint gemakkelijk met 14-21, tot ongenoegen van Karen, die als het ware ontploft na deze nederlaag.

Luc is gebrand op een tweede overwinning tegen Bart, maar deze laatste laat het afweten na een blessure die hij tegen Frans heeft opgelopen. Bart geeft forfait. Geen individuele punten voor beide spelers.

Patrick, tenslotte, maakt brandhout van Timothy, die zijn draai maar niet weet te vinden, in twee korte sets (21-13 en 21-10).

Moet gezegd dat, na Patrick, Karen en Frans de uitblinkers van de avond waren.

De avond werd niet afgeloten met champagne, want Mortsel had eerder gelijkgespeeld tegen Wilraco.

Hierdoor eindigen Deurne Centrum A en Mortsel A met gelijke punten en hetzelfde aantal gewonnen, verloeren en gelijksgespeelde wedstrijden. Een testwedstrijd zal dus over de kampioenstitel in derde afdeling moeten beslissen.

Het seizoen van Den Beempd, dat vierde eindigt, werd wel afgesloten met croqskes, een flinke pint en een gezellige babbel.