Timothy Huybrechts (D6)

Luc Stevens (D6)

Frans Van Kelst (E2)

Luc wint van Marilou in 2 sets (18-21 en 8-21)

Rita heeft waarschijnlijk lessen getrokken uit haar nederlaag tegen Frans in de heenronde, want Frans komt er dit keer niet aan te pas (21-12 en 21-11).

Timothy lijkt geen problemen te hebben met Wim en wint de eerste set makkelijk met 13-21. Maar ... wie Wim niet kent ... wel ... dat is dan spijtig, want met zijn ervaren vechterstalent, ook al is het niet spectaculair hevig, weet hij het spel van Timothy, zowel in de tweede als in de derde set, aan banden te leggen en wint beide sets met 21-18 en 21-19.

Het is Marilou haar avondje niet ondanks de raadgevingen van coach Jacques. Tegen Frans delft ze het onderspit in 2 sets met tweemaal 14-21.

Wim geeft ook Luc een pandoering van formaat in de eerste set (21-9). De tweede set weet Luc hem voldoende op afstand te houden (15-21). Maar ... wie Wim niet kent ... ! Met 21-15 stuurt hij ook Luc wandelen.

Rita is in topvorm. Ook Timothy moet, ondanks goed spel in de eerste set, de overwinning aan haar laten (21-19 en 21-12).

De tussenstand is 4-2. Het wordt knokken ...

In het dubbelspel beginnen Luc en Timothy er goed aan en winnen de eerste set vlot met 17-21 van Rita en Wim. In de tweede set laten de Beempdenaars het liggen en geven een 16-19 voorsprong prijs voor setwinst voor de thuisploeg (21-19).

Alleen een gelijkspel zit er nog in wanneer het trio van Den Beempd de laatste 3 matchen wint.

Frans wint de eerste set van Wim, zij het met een beetje meeval, maar ... wie Wim niet kent ... !

Neen, deze keer niet. Frans kent Wim ! En wint ook de tweede set met 18-21.

Timothy heeft het niet moeilijk in de eerste set tegen Marilou (14-21), maar heeft ook dat beetje meeval nodig, dat we tot hiertoe héééél zelden hebben gekend, om de tweede set te winnen (21-23).

Het is aan Luc om er een gelijkspel van te maken, maar Rita maakt het duidelijk in de eerste set dat zij vanavond de scepter zwaait. En hoe ... 21-10 in de eerste set ! De tweede set verloopt iets meer gelijkopgaand en Luc weet zowaar een voorsprongetje op te bouwen (11-14), maar dan is het genoeg geweest voor Rita en mept de ene winner na de andere op tafel en wint ook de tweede set met 21-17.

Resultaat: 6-4.

De overwinning wordt nadien gevierd met een door Rita zelf gebakken broodpudding.

Bedankt Rita, bedankt en alstublieft Boechoutse. Sympathieke ploeg ... maar wij ook hé.