Sterke vertoning bij Fabricom A stelt onze tweede plaats, voorlopig, veilig.

Voor Den Beempd:

Timothy Huybrechts (D6)

Luc Stevens (E0)

Frans Van Kelst (E2)

Een niet-100%-in-orde Timothy begint zijn avond dramatisch tegen de altijd even kalme Alfons en verliest zijn eerste match in 2 sets, tweemaal 21-17.

Frans start zijn avond tegen Guido, toch een van de revelaties in onze afdeling. En Frans speelt sterk, zeer sterk. Op zijn vertrouwde speelwijze, aan tafel en geen duimbreed er vandaan, wint hij de eerste set met 14-21. In de tweede set gaat Frans nóg sterker door en Guido, weet écht niet hoe hij Frans moet aanpakken. Frans wint de tweede set overtuigend met 8-21.

Luc kan Patrick zijn aanvallend spel opdringen en wint in 2 sets met tweemaal 14-21.

Na de eerste set tegen Alfons te hebben gewonnen met 15-21, moet hij de tweede set prijsgeven met

21-16. In de derde set echter vindt Frans dat het genoeg is geweest en pakt Alfons onmeedogenloos in met 11-21. De wraak van Alfons zal zoet zijn later ...

Timothy voelt zich ziek en vindt nog altijd niet zijn sterkste speelwijze terug en wint niet gemakkelijk van Patrick de eerste set met 17-21. De tweede set verloopt veel vlotter ... 4-21 ! Is hij erdoor ?

Ook tegen Guido kan Luc zijn speelwijze in de eerste set opdringen en beletten dat zijn tegenstander het spel naar zijn hand zet. Luc wint met 18-21. In de tweede set lijkt Guido, die beter op dreef lijkt te komen, te gaan winnen met een 18-16 voorsprong, maar Luc komt terug, gaat erover en wint ook met

18-21 de tweede set.

In het dubbelspel zijn Luc en Frans niet opgewassen tegen het veel te sterke duo Guido-Alfons.

Met 21-12 en 21-13 is dat wel duidelijk genoeg.

Frans speelt tegen Patrick, die wel weerwerk biedt, zijn avond vol met 3 overwinningen. Het wordt 16-21 en 18-21.

Luc weet dat hij van Alfons stevig weerwerk én meer kan verwachten en in de eerste set laat Fons dat ook blijken met een 21-12. De tweede set kan Luc min of meer zijn ding wat doen en wint met 16-21. De derde set is aanvankelijk gelijk opgaand, maar een altijd zelfverzekerde Alfons beslecht het pleit met

21-17.

In zijn derde match kan Timothy zich niet zetten tegen een nu toch wel sterk spelende Guido en verliest in twee sets met tweemaal 21-14.

Laat ons zeggen dat de 2 overwinningen tegen Guido, wat we zeker niet verwacht hadden, voor de overwinning hebben gezorgd, maar Den Beempd is goed bezig.