Bart Janssens (D6) (forfait)

Kurt Janssens (E0)

Marc Van Uffelen (E2)

Door de afwezigheid Van Bart heeft Den Beempd al direct een 3-0 voorsprong.

Timothy lijkt een makkelijke overwinning te behalen tegen Marc na 11-1 in de eerste set, maar niets is minder waar. Marc wint de tweede set met 9-11 en speelt de pannen van het dak in de derde set, maar moet nipt de duimen leggen met 15-13. In de vierde set kan Timothy onmiddellijk een kloof maken die Marc niet meer kan dichten (11-7).

Luc speelt goed tegen Kurt en wint de twee eerste sets met 11-4 en 11-6. In de derde set spartelt Bart flink tegen, maar moet zich toch gewonnen geven na 16-14.

Marc I (Den Beempd) speelt moeilijk tegen Marc II (BNP) en na 11-9, 9-11 en 8-11 probeert hij te redden wat te redden valt. Tevergeefs. Met 8-11 verliest hij zijn vijfde wedstrijd van dit seizoen.

In de dubbel nemen Marc I en Luc de maat van Kurt en Marc II, zij het met enige moeite (11-8, 11-8 en 11-9).

Luc moet tegen Marc een achterstand van 2-0 inhalen (9-11 en 9-11), en doet dat met glans. Met

11-7, 11-9 en 11-3 beslecht hij het pleit.

Marc heeft zijn nederlaag tegen Marc II verteerd en laat niets aan het toeval over tegen Kurt. Met 11-3, 11-3 en nog een spannende 13-11 besluit hij de avond.

Eindstand : 9 – 1.

De kampioenstitel was vorige week al binnen, maar nu is hij nog meer binnen.