Marc Peeters (D4)

Timothy Huybrechts (D6)

Luc Stevens (E2)

Marc wint makkelijk van Jan in twee sets (12-21 en 11-21).

Luc kan het sterke spel van Guido niet aan in de eerste set (21-16), weet in de tweede set een vroege achterstand nog goed te maken, maar komt op het einde te kort voor de overwinning (21-19).

Timothy wint de eerste set tegen Alfons wel met 16-21, maar moet alles uit de kast halen om de tweede set met 21-23 te winnen.

Luc ondergaat tegen Jan hetzelfde lot als tegen Guido. Telkens een té grote vroege achterstand die dan op het einde niet maar kan worden goed gemaakt (21-15 en 21-19).

Wie Marc kent weet dat hij moeilijk te verslaan is. Ook Alfons moet het ondergaan in twee sets (12-21 en 16-21).

Timothy en Guido maken er twee spannende eerste sets van (22-24 en 21-17). In de derde set kan Timothy de overwinning redelijk gemakkelijk naar zich toetrekken met 12-21.

Tussenstand: 2 - 4.

In het dubbelspel halen Guido en Alfons het van Timothy en Luc in 3 sets (25-27, 21-16 en 21-12).

Alfons speelt Luc van de kaart in de eerste set (21-13). In de tweede set kost het de thuisspeler meer moeite en met een beetje meer geluk dan de bezoeker wint hij ook deze set (21-16).

Timothy verliest de eerste set tegen Jan nipt met 22-20. In de tweede set laat Jan niets aan het toeval over en bij Timothy breekt de veer (21-16).

Marc speelt tegen Guido voor verlies of gelijkspel.

De eerste twee sets zijn er om duimen en vingers van af te likken. De eerste set wint Guido nipt met 21-19. De tweede set wint Marc nog nipter met 21-23. Het belooft een spannende derde set te worden, maar Guido weet geen blijf meer met de "winners" van een ontketende Marc. Bij de een lukt niets nog, bij de ander lukt alles en nog wat. De derde set eindigt in mineur voor de thuisploeg (4-21) en Marc bezorgt Den Beempd een verdiend gelijkspel.

Eindstand: 5 - 5.

Marc (3/3) heeft zijn eerste wedstrijd voor Den Beempd op schitterende wijze voleindigt.

Timothy (2/3) heeft ook zijn ding gedaan.

Luc (0/3) heeft weer gefaald en blijft zoeken naar de oplossing voor zijn slecht spelen.